PlayStation Astro Bot

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Team Asobi
ناشر
Sony
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5

2024-05-31_021909.jpg

Developer: Team Asobi
Relese Date: September 6, 2024
Platform: PS5

- سفر به 6 کهکشان با 80 مرحله مختلف
- 15 قابلیت جدید برای استرو
- بیش از 70 دشمن جدید و باس
- پشتیبانی کامل از دوال سنس و قابلیت‌های پیشرفته
- حضور شخصیت‌های بیشتر از دنیای پلی‌استیشن با نقشی پررنگ‌تر در بازی

آخرین ویرایش:
ما از اینجور جوونای ۳۰ ساله‌ایم :D
View attachment 348690
خوش برگشتی!:دی

شما باز وضعتون خوبه، من یه پیرمرد 35 ساله ام که علاوه بر بازی و انیمه دیدن، اسباب بازی میگیرم برای خودم:دی این ربات رو هم تازه گرفتم، به عشق استرو بات ها و ایو، زن وال ای:دی

View attachment 348794

تازه کلی هم کار میکنه:دی
ماکان باورم نمیشه 35 سالت شده! چه زندگی زود میگذره!:دی
یادش بخیر، یادمه بچه بودم و میومدم فروم پست ها رو میخوندم. همیشه دعوا بود.:))
اوضاع الان در مقابل جنگ کنسول اون موقع ها شوخیه.

من چندماه دیگه میرم توی 26 اما هنوز 25 هستم متاسفانه فعلا دستم نسبت به این نسل کوتاهه ولی خب بعدا حتما زندگی سر و سامونی بگیره به سمت شما میام.:دی

من فعلا ۱ ساعتی بازی کردم دو نکته بگم و برم اول وقتی میگن از قابلیت های دوال سنس تو بازی استفاده میکنیم یعنی این بازی بقیه باهاتون شوخی می کنن.
دوم اینکه تو این همه سال های زیادی که بازی میکنم میتونم بگم موسیقی بازی و مراحل جزو بهترین تو صنعت هستن بی نظیره واقعا:x
فعلا...

قضيه اينا چيه؟ چه شخصيتايين؟ :-?
چند وقت پیش یه سری آپدیت برای Astro's Playroom دادن که چهار تا شخصیت مخفی توی بازی چپونده و باید یه سری کارها کنیم که از اسارت دربیان. :دی روش آزاد کردن‌شون هم یه جوریه که بعید می‌دونم بیشتر از ۰.۰۵٪ از مردم بتونن خودشون انجام بدن و بهتره یه سرچی بکنی و از روی راهنما بری سراغ‌شون. :دی
شخصیت‌ها اینا هستن (چرا توی اسپویلر می‌ذارم؟ :|): بانو ماریا از Bloodborne، سلین از Returnal، یکی از عنترهای Ape Escape و یه راننده از Gran
Turismo.

فکر کنم گفتن اینا رو اگه آزاد کنین، وارد Astro Bot هم می‌شن. حالا نمی‌دونم جریانش چیه و شاید مثلا یه بخشی توی هاب بازی باشه که کاراکترها اونجا هستن و اینا رو هم می‌شه دید. کلا آزاد کردن‌شون با راهنما وقتی نمی‌گیره و یه حالت فان و جالبی هم داره و حتما برین سراغش. :دی

من فعلا ۱ ساعتی بازی کردم دو نکته بگم و برم اول وقتی میگن از قابلیت های دوال سنس تو بازی استفاده میکنیم یعنی این بازی بقیه باهاتون شوخی می کنن.
دوم اینکه تو این همه سال های زیادی که بازی میکنم میتونم بگم موسیقی بازی و مراحل جزو بهترین تو صنعت هستن بی نظیره واقعا:x
فعلا...
حجم بازی برای دانلود چند گیگ هست ؟

حجم بازی برای دانلود چند گیگ هست ؟
37GB

---
منن دارم بازی میکنیم و احتمالا تا باس اول برم فعلا...:-"
روح و روانم قشنگ شاد شده:x
یه 20~25سالی جوون شدم:p :))
خیلی خوبه...خیلی گوگولیه:x

یک نکته جالبی که این پیری برای من داشته و داره اینه که الان بعد 36 سال تازه دارم به این فکر میکنم که همه زندگی و اون هدف ها و آرزو ها بی ارزش بودن و هستن و همین دو ساعت با آرامش پای گیم نشستن زندگی واقعیه و اصلا هم وقت تلف کردن نیست که هیچ خیلی هم به زندگیم معنی میده .
جالبه منم وقتی 30 رو رد کردم اتومات به این نتیجه رسیدم و دیگه عذاب وجدان ندارم حین بازی کردن:دی

مگه میشه کسی عاشق پلی استیشن باشه و با این بازی عشق نکنه؟ :x لحظه به لحظه بازی پر از سورپرایز و حس خوبه.

اسنیک 8-}
IMG_9027-compressed.jpeg

Was a terrible child :x :))
IMG_9029-compressed.jpeg

آخرین باری که اینقدر حس خوب موقع بازی کردن داشتم، اسپایدرمن۲ اینسامنیاک بود. حدود یک ساعت بیشتر وقت نشد بازی کنم ولی تا همین جا برای من بهترین بازی نسل بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or