خوب سیزن جدید دیروز اومد.تغییرات خوبی اومده.یه اسکیل تری جدید اضافه کردن.دانجن های روزانه اضافه کردن که روزی ۴ بار میشه رفت.برای گرفتن هیلی باید این دانجن ها رو رفت.دانجن ها چالشی و سخت هستن.دانجن های هارد رو میشه رو ۲۵۰ درصد پابلیک هم رفت و این خیلی خوبه دانجن ها رو سریعتر میشه زد.یه تغییرات ریز دیگه هم بوده ولی مهمترین چیزهایی که من بازی کردم و متوجه شدم اینا بوده.
من حالا خیلی وارد نیستم و ممکنه نوب بازی درآرم و اسم و اشتباه بگم و ...
اپدیت قبلی که اومد یکم شلوغ پلوغ شد از نظرم که نمایش ایتم های usable مثل گان و ... که اومده بود نمایش پرک های خاص (rear و gold و command ) رو تو نمایش ایتم مثلا reator رو نقطه های بنفش و ابی و طلایی اضاف کرد اگه اشتباه نکنم و
اپدیت جدید شکل reactor رو تغییر دادن که :اتیش و ... راحتتر تشخیص بدید و پرک و قدرت خاص راکتور که اگه رو حالت دیفنس یا هلث باشه رو وسط راکتور قلب و یا سپر و .. داره
یک تغییر ناخوشایند واسه من اینه که دیگه نمیشه مفته از کسی که اومده reactor boss رو باز کرده با شاردهاش شما مفته بیای! تو زدن باس کمک کنی که مفته امورفس ت رو باز کنی
میگه وده بیاد!!!
شارد رو میخواد که باز شه...
یکچیزی که من رو اذیت میکنه و نیازه واقعا : کسی که پیگیره و انگلیسیش خوبه برسونه واقعا!
یکی وجود دیسمنتل تو باکس گم شده هاست ! باید منتقل بشه بعد دیسمنتل کنی ! یعنی چی؟!
یکیش هم دیسمنتل خودکار بود در نظرم که دیروز تازه دیدمش! البته نیمه خودکاره و شما باید دستور بدید! (نمیدونم قبلا بود یا خیر!)
--------------------------------
دانجن رو ندیدم!زیاد بازی نکردم دیروز فقط واسه گرفتم التیمت gley نیاز به ایتم اولیش بودم که با شارن داشتم فارم میکردم بقیش تو ریسرچ بود! الانم باید واسه کدش برم!
چند روز پیش که دنبال التیمیت بانی بودم (استبلایزر و کدش فقط)بس اذیت کردم رفتم سمت والبی و جالب اون رو خیلی راحتتر از بانی بدست اوردم و طوری شد که بانی رو هم داد و باهم زدم! (مال 24 اگوست طبق عکسی که گرفتم!)
من یادم رفته بود از ریست شدن لول کارکتر بعد استفاده از کاتالیزور ! و متاسفانه با التیمت بانی زیاد بازی کردم الان فکر کنم لول 36~ 38 باشم! الان واسه بانی چه کاتالیزوری بزنم؟ فکر نمیکنم مودولهام هم کامل باشه!
(6-7 تا کاتالیزور دارم اماده!)