آخرین ویرایش:
راک استار کجا ده سال برا یه بازی وقت گذاشت؟ ۲۰۱۳ gta v داد ۲۰۱۸ RDR2 و ۲۰۲۵ gta 6یوبی خیلی مظلومه، سالی ۳-۴ تا دنیای منحصربفرد با ورلد بیلدینگ عالی خلق میکنه، بازم همه فحشش میدن.
همه ازش انتظار gta دارن، در صورتی که راکستار ۱۰ سال رو یه عنوان وقت میذاره، یوبی سالی ۱۰ تا عنوان.
این فاکتور زمان لحاظ شه انتظارات میاد سرجاش
داستان بازی رو تموم کردم واقعا خوب کار شده بود. خصوصاً اپنینگ بازی که منو یه جورایی یاد FC3 مینداختمیگن کاراکترها و داستانش خوبه ولی ضعف طراحی مراحل داره
روی چه پلتفرمی بازی کردی؟داستان بازی رو تموم کردم واقعا خوب کار شده بود. خصوصاً اپنینگ بازی که منو یه جورایی یاد FC3 مینداخت
اما دو تا مشکل داشت، یکی دیالوگ های خیلی خشک و عجیب خصوصاً کاراکترهای فرعی و اون هم آنتاگونیست بازی
در کل من دلیل این همه هیت رو نمی فهمم واقعا بازی خوبی بود و سعی می کنه مدام بهتر هم بشه. به نظرم صبر کنید حداقل مشکلات فنیش کم بشه و بعد تجربه کنید. ایضاً این که گرافیک بازی اصلاً در حد انتظاراتم نبود
روی PS5روی چه پلتفرمی بازی کردی؟
دنیاهاش از لحاظ طراحی هنری چطور بودن؟
والا یونیتی بهترین گرافیک تو دنیای اساسین هارو هنوز که هنوز به نظرم داره، مشکل متاش به خاطر باگ های بی حد و حسابش و عجله یوبی برای عرضه اش بود که اگر فشار نمیاورد به سازنده ها خیلی بخش ها حذف و مشکلات نداشت.به نظرم تا حدودی همون اتفاق AC: Unity تکرار شده که در آخر با متا 70 از بهترین AC ها شد.... فکر نمی کنم روی هم رفته بازی بدی باشه Outlaws و بیشتر گریبانگیر همون عدم پولیش اش شده
یوبی سافت کلاً کمپانی پر حاشیه ایه
همونطور که همون سالهای عرضه RDR2 صحبتش را میکردیم دیگه هیچ بازی اپن ورلدی از نظر توجه به جزییات و فیزیکس و انیمیشنها به RDR2 نمیرسه مگر ساخته بعدی خود راکستار که GTA 6 باشهبازی انگار در نسل 6 ساخته و در نسل 8 ریمستر شده واقعا این چیه ساخته یوبی سافت؟؟؟؟
این ویدیو زیر مقایسه RDR2 با Starwars outlaw ببینید البته که مقایسه خنده داریه rdr2 افسانه ایی رو با این مقایسه کردن ولی واسه دیدن عمق فاجعه outlaw خوبه