آخرین ویرایش:
تمام زیبایی بازی بخاطر نورپردازی فوق العاده اشه بعد ری تریس خاموش می کنی؟ عجبا! استیکر پوکر فیس به سایز 20 در 20 کیلومتر لطفا تصور کنید خودتونبنچمارک 4K گذاشتی خب من روی 1440میزنم و البته ری تریسینگ خاموش. با ری تریسینگ مدیوم، بین ۸۰ تا ۱۰۰.
هاشم بدجوری تو دیوار.....الکی الکی هم یه چندتا کژوال پلیر میرن نگاش میکنن یارو هر روزم قصه تعریف میکنه نقد میکنه فکر میکنه فراستیه!!!!l
این هاشم اقا رو کلا ول کنید طرف فکر می کنه دوتا می رن توییچ یا یوتیوب نگاش می کنن خبری هست
شما فقط خزبعلات ایشون درباره SSاوایل نسل بشنوید حساب کار دستتون میاد
امیر گیم شو با این همه پرت بودن از هاشم اقا خیلی سر تره
این دلقکو ببینید که حتی برای سولز نبودن ایراد گرفته
بخدا چه کسایی استریم میکنن و به خودشون میگن منتقد
View attachment 347585
تازه بنظر من نینجا گایدن باید نماد بازی های Skill Based و سخت باشه. اونموقع که نینجا گایدن بود اصلا سولزی وجود نداشت.این چه منطق مصخرفی هست که یه عده فک میکنن دنیا رو سولزلایک میچرخه؟! یا اینکه چون سولز بازی میکنن، حتما شاخ هستن و هر چرت و پرتی رو میتونن بگن!!
امتیاز PS5 بر اساس ۴ تا نقده. نقد هاش رو PC ان که ۸۱ متاView attachment 347747
خب مث اینکه منتقدا خیلی ناراضین که چرا توی بازی لگبت و ووک نیست.
خدایی من خودم دارم بازی رو تجربه میکنم و واقعا خوبه.
سال به سال داره ارزش متا پایینتر میاد
تو این چهار تا نقد که برا ps5 اومده ، هیچ کدومشون از نبود woke و lg.. ایرادی نگرفتند و نصفشون از پرفورمنس بازی به عنوان یکی از نقاط ضعف بازی یاد کردنView attachment 347747
یعنی فکر میکنی میان واضح میگن بخاطر ووکه؟تو این چهار تا نقد که برا ps5 اومده ، هیچ کدومشون از نبود woke و lg.. ایرادی نگرفتند و نصفشون از پرفورمنس بازی به عنوان یکی از نقاط ضعف بازی یاد کردن
View attachment 347757
در ضمن اگه این بازی بخاطر نبود این محتوایی که گفتید نمره اش کم شده ، کنکورد که سردمدار این قضیه هست ( با وجود گیم پلی خوب که یکی از دوستان که بازی کرده تو تاپیکش تعریف کرده) باید ۸ به بالا می گرفت
تاثیر داره ولی نه بیشتر از دو سه نمره در مجموع
همینم زیادشهView attachment 347747
بازی 3 تا 8 داره یه 6View attachment 347747
تو این چهار تا نقد که برا ps5 اومده ، هیچ کدومشون از نبود woke و lg.. ایرادی نگرفتند و نصفشون از پرفورمنس بازی به عنوان یکی از نقاط ضعف بازی یاد کردن
View attachment 347757
در ضمن اگه این بازی بخاطر نبود این محتوایی که گفتید نمره اش کم شده ، کنکورد که سردمدار این قضیه هست ( با وجود گیم پلی خوب که یکی از دوستان که بازی کرده تو تاپیکش تعریف کرده) باید ۸ به بالا می گرفت
تاثیر داره ولی نه بیشتر از دو سه نمره در مجموع