Multi Platform Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
March 2022
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20210614_003412_206.jpg
بازی Stranger of Paradise Final Fanasy Origin رسما معرفی شد!

♧ بازی تو جهان فاینال فنتسی 1 رخ میده.

♧ بازی قرار سال 2022 عرضه بشه.

♧ همچنین دموی بازی قرار برای PS5 منتشر بشه.

♧ این بازی قرار خشن ترین فاینال فنتسی تاریخ باشه.

♧ به نظر میرسه دشمن اصلی توی این بازی کیاس یا همون‌ گارلند فاینال فنتسی 1 باشه

♧ بازی توسط تیم نینجا توسعه داده میشه و قرار برای تمامی کنسول ها منتشر بشه.

تریلر رسمی بازی:

نویسنده داستان و سناریو: کازوشیگه نوجیما

کارگردان : دایسوکه اینوی

تهیه ‌کننده: جین فوجیوارا

طراح کارکتر ها و کانسپت بازی : تتسویا نومورا

آخرین ویرایش:
با چیزایی که دیدم ازونا نیست که ارزش خرج کردن داشته باشه برا همین منتظرم یه روز روی پلاس بیاد بزنم بر بدن:D
نسخه کرکیشم هست ماها اکثرا اونو میزنیم رو PC :دی ولی خب هفتاد گیگ ناقابله:دی
میگن تو dlc هایی که دادن به داستانش پرداختن و اندینگ خوبی هم داره این dlc ها
ولی من باز یه ایرادی این وسط میبینم رو کلیت دنیای بازیه. این FF های 1 تا 5 تو یه دنیای قدیمی سیر میکردن بدون هیچ ماشین و تکنولوژی. که تو دنیای این ماشین و تکنولوژیم دیدم. باز ظاهر کاراکترها هم نمیخوره به اون جو.
یه روزی خواستن ریمیک کنن باید کاملا وفادار باشن به این چیزا. فکر کنن میخوان آرت ورک های آمانو رو بازی کنن. بیخیال گرافیک، اصلا سل شید باشه ریمیک اینا بهترین چیزه. (این ریمیک نیست پیش زمینه داستان هست به نوعی.)

• Like
Reactions: reza8 and SMM9
سلام دوستان عزیز
خیلی وقته راجب این بازی حرفی زده نشده
دیشب به صورت اتفاقی نقدش رو توی ign دیدم که از گیم پلی بازی تعریف کرده بود و نهایت نمره ۸ داد
به نظرتون ارزش داره بگیرمش؟
برام گیم پلی مهمه ولی خب گرافیکش خیلی تو در و دیوار نباشه

خب من دارم این بازی رو پلی میدم

سبک مبارزات بازی خیلی خوبه، ولی باس فایت ها اصلا و ابدا بالانس نیستن، تعداد اسلحه ها و آرمورهای بی نهایتی میده! که این تو بازی nioh به تنهایی نقطه ضعف بود. ( واقعا چه دلیلی داره که n تا اسلحه و n تا آرمور با لول های مختلف بدیم!) واقعا حاضرم دو تا دونه اسلحه باشه تا اخر بازی ولی بشه اپدیتش کرد
از طرفی شما میتونی کلا 600 تا آیتم داشته باشی و بازی یک ساعت اولش بالای دو هزار تا آیتم بهت میده!!! بخای نخای باید قدیمیا رو بندازی بره!
و این بزرگترین نقصه بازیه

اینکه میگم باس فایت ها بالانس نیست، باس فایت ها RNG شون بر مبنای حرکات شماست و عملا اون دو نفر دیگه که با شما هستن پشم حساب میشن!
اسلحه هایی که لولهای بالایی دارن عملا دمیج خیلی بالایی نمیزنن و این خیلی رو اعصابه واقعا

کلا بازی خیلی جالب نیست، داستانش هم که زیاد چنگی به دل نمیزنه و برای fan base های همین فاینال فانتزی ساخته شده.

تجربه ی فایت هاش خوبه ولی یه جاهایی شما چه مبارز کنی چه مستقیم بری سمت باس فایت نهایی اون قسمت هیچ فرقی نداره.

واقعا سیستم اسلحه های این شکلی که مثل پشگل آرمور و اسلحه میده خیلی بده. من که نمیپسندم اصلا

یه نکته ی خیلی خیلی مسخره ی بازی، اینه که شما تقریبا تا اخر بازی 5 نفر میشید ولی کلا با سه نفر داخل بازی هستید ولی صدای دو نفر دیگه هم هست!! یعنی واقعاااا این موضوع رو مخم بود

خلاصه من نزدیک به اواخر بازی سر فایت Iron giant بازی رو دراپ کردم، اینکه شما companion داشته باشی که هیچ فرقی با پیاز ندارن هم از جمله چیزای رو مخه بازی بود

من یادمه تو FF15 واقعا companion ها عملکردشون تاثیر گذار بود. یادش بخیر واقعا و چقدر شخصیت پردازیا عالی بودش اونجا

آخرین ویرایش:
خب من دارم این بازی رو پلی میدم

سبک مبارزات بازی خیلی خوبه، ولی باس فایت ها اصلا و ابدا بالانس نیستن، تعداد اسلحه ها و آرمورهای بی نهایتی میده! که این تو بازی nioh به تنهایی نقطه ضعف بود. ( واقعا چه دلیلی داره که n تا اسلحه و n تا آرمور با لول های مختلف بدیم!) واقعا حاضرم دو تا دونه اسلحه باشه تا اخر بازی ولی بشه اپدیتش کرد
از طرفی شما میتونی کلا 600 تا آیتم داشته باشی و بازی یک ساعت اولش بالای دو هزار تا آیتم بهت میده!!! بخای نخای باید قدیمیا رو بندازی بره!
و این بزرگترین نقصه بازیه
البته نقطه ضعفش نیست.
این یا nioh از این لحاظ مثل بازیهای اکشن آرپی جی مثل دیابلو/torchligh و Path of exile و... ساخته شدن که لوت کردن ، بیلدهای مختلف ساختن و ... جزو هسته اصلی گیم پلی بازیه.
اینطوری که میری اون آیتم های قدیمی و کم خاصیت تر رو میفروشی یا تبادل میکردی که آیتمهای آپگریدشده بهت میده.

تو اینجا هم به همین شکله.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه تو تنظیمات میتونی تعیین کنی که فقط آیتمهای rare رو بتونی بگیری و زود اینونتوریت پر نشه.

تو nioh هم همینطور بود این آیتمهایی که چپ و راست بهت میده رو اگه پول کم میاوردی میتونستی بفروشی.
اما بهتر اینه که تبادل کنی با آیتمهای آپگرید یا تو اون معابد استفاده کنی ، یه اسمی داشت این کار که خاطرم نیست.

در مود باسفایت و... کلا آره حرفت درسته.
این بازی و هم Wo long خیلی باسفایتهاشون همینطوریه که میگی ولی در کل این بازی به نظرم از WL بهتره.
این بازی ها کلا فرمولهاشون نزدیک به همه تا حدودی ولی Nioh مخصوصا نسخه دومش واقعا از هر دوی اینها هم سخت تر بود و هم خوش ساخت تر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza8 and DedSec88

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or