بازی سنتر کلاب (متفاوت بازی کنید)

ما مشتری ثابت زیاد داریم بعضی هاشون میان حدود 9 الی 10 ساعت هم میشینن
گیم نت کلا مشتری بین راهیی نداره خیلی خیلی کم پیش میاد اغلب با شناخت قبلی میان
3 نفر هستیم از ساعت 10 صبح هستیم تا 11 شب
کل هفته هستیم
بازی های فایو رو ما توی تخفیفات قانونی میخریم به همراه پلاس اکسترا چند تا از دستگاهامون هم ssd زدیم که تونستیم 50 تا بازی بزنیم روشون
ولی خب خرید بازی خیلی کم انجام میدیم اغلب از بازی های ماهانه پلاس استفاده میکنیم کنار یک سری بازی ثابت مثل فیفا و کشتی کج و ...
ممنون از لطف شما

الان لزوم داره دروغ بگم ؟ چی رو میخوام ثابت کنم ؟ نداشته باشه میگم نداره

تعرفه ما اینه

پی سی 50
پلی 5 80
پلی 4 پرو 60
دسته اضافه هم 25
vr یک ربع 60
آرکید 60

ضمن اینکه کنار اینا فروش خوراکی و ساندویچ سرد هم داریم
در ضمن ما 7 تا ps5 داریم و یک دونه ps4 pro
و 10 تا پی سی

تازه ما ضعیف بودیم سر مشکلاتی که گفتم و تازگی مشکلات حل شدن و الا همین الان گیم نت سراغ دارم ماهی 400 داره در میاره تعداد سیستم بالا داره
توی محلمون گیم نت هست فقط 14 تا ps4 داره 50 تا پی سی
گیم نت اصل درآمدش به مسابقه گذاشتن و اجاره شبانه اس
اینکه شما نتونستی گیم نت خودتون رو بچرخونید دلیل نمیشه بگید همه ضعیفن
مغازه ما راحت پتانسیل رسیدن به ماهی 200 رو داره

راستی بزودی با بودجه ی جدیدی که دستم میاد قراره یک مرکز با تعداد دستگاه بالاتر و یک کافه فست فود لاکچری برای تمام عموم راه اندازی کنیم
جاشو دیدیم به امید خدا بودجه ردیف بشه راه اندازی میکنیم
ببین داداش رویا نفروش . .

شما فرمودید اسلام شهر هستید ، حالا کاری ندارم پاساژ تا ساعت 11 شب باز هست یا نه . .

خیلی جالبه که توی اسلام شهر حاضرن تراول 50 هی بدن یه ساعت پی سی بازی کنن اونم برای 10 ساعت ،

الآن شیرازم وگرنه یه سر بهت میزدم این معجزه ی قرن رو یه گزارش ازش تهیه می کردم ولی سال 95 حسینی فردوس (نزدیک یافت آباد) که اونم از اسلام شهر وضعشون بهتره گیم نت داشتم ،

اگه می دادی مثلا ساعتی 1000 تومن یه سیستم های اند می ذاشتی کنار بقیه سیستما می کردی ساعتی 1500 هیشکی روش نمی نشست ... حالا کاری ندارم همون ساعتی 1000 هم همه نمی تونستن بدن

پس بچه های اونجا ساعتی 50 می دن پی سی و 10 ساعتم می شینن (یعنی روزی 500 دیگه ؟ )

حالا کاری به کنسول و ساعتی 80 هم ندارم ...

پس بی خودی می گن وضع مردم خرابه ، .. یارو تو اسلام شهر فقط ماهی 15 ملیون پول گیم نت بچشو میده دیگه خدا می دونه کل پول تو جیبیش چقدره ، ... با bmw میان گیم نتت دیگه ؟

از خدامه اینطوری باشه ، .. ولی اگه کسی رو حرف شما رفت پول استهلاک سیستماشم در نیومد که هیچ اجاره و اینترنت و برق در رفته زیر 10 تومن براش موند ، ... شما بهش می گی نه تو بلد نبودی :)

دوستان ایشون راست می گه ولی خواهشن اگه خواستید رو حرف ایشون یا بهتر بگم با طناب ایشون برید توی چاه قبلش یه سر بهشون بزنید و کار رو ازشون یاد بگیرید و طناب رو بررسی کنید پوسیدگی نداشته باشه (مثلا یه گزارش روزانه از دستگاه پزشون بگیرید)

30 سال تهران زندگی کردم که 20 سالش حرفه ای گیم میزدم (10 سالش گیم نت داشتم) همه جاشم تقریبا رفتیم و گیم زدیم والا ما اینچیزایی که شما می گید نه به چشم دیدیم نه به گوش شنیدیم ، ... البته چرا یه چیزایی میشنیدیم می رفتیم می دیدیم کلا یه داستان دیگه بود

در حاشیه ( راستی فرموده بودید کارت گرافیک ها رو 3080 گذاشتید ؟ انودیا سری radeon نداره، که البته این مهم نیست جور نشده یه چی دیگه گذاشتید پیش میاد)

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
Reactions: majid dadpur
ببین داداش رویا نفروش . .

شما فرمودید اسلام شهر هستید ، حالا کاری ندارم پاساژ تا ساعت 11 شب باز هست یا نه . .

خیلی جالبه که توی اسلام شهر حاضرن تراول 50 هی بدن یه ساعت پی سی بازی کنن اونم برای 10 ساعت ،

الآن شیرازم وگرنه یه سر بهت میزدم این معجزه ی قرن رو یه گزارش ازش تهیه می کردم ولی سال 95 حسینی فردوس (نزدیک یافت آباد) که اونم از اسلام شهر وضعشون بهتره گیم نت داشتم ،

اگه می دادی مثلا ساعتی 1000 تومن یه سیستم های اند می ذاشتی کنار بقیه سیستما می کردی ساعتی 1500 هیشکی روش نمی نشست ... حالا کاری ندارم همون ساعتی 1000 هم همه نمی تونستن بدن

پس بچه های اونجا ساعتی 50 می دن پی سی و 10 ساعتم می شینن (یعنی روزی 500 دیگه ؟ )

حالا کاری به کنسول و ساعتی 80 هم ندارم ...

پس بی خودی می گن وضع مردم خرابه ، .. یارو تو اسلام شهر فقط ماهی 15 ملیون پول گیم نت بچشو میده دیگه خدا می دونه کل پول تو جیبیش چقدره ، ... با bmw میان گیم نتت دیگه ؟

از خدامه اینطوری باشه ، .. ولی اگه کسی رو حرف شما رفت پول استهلاک سیستماشم در نیومد که هیچ اجاره و اینترنت و برق در رفته زیر 10 تومن براش موند ، ... شما بهش می گی نه تو بلد نبودی :)

دوستان ایشون راست می گه ولی خواهشن اگه خواستید رو حرف ایشون یا بهتر بگم با طناب ایشون برید توی چاه قبلش یه سر بهشون بزنید و کار رو ازشون یاد بگیرید و طناب رو بررسی کنید پوسیدگی نداشته باشه (مثلا یه گزارش روزانه از دستگاه پزشون بگیرید)

30 سال تهران زندگی کردم که 20 سالش حرفه ای گیم میزدم (10 سالش گیم نت داشتم) همه جاشم تقریبا رفتیم و گیم زدیم والا ما اینچیزایی که شما می گید نه به چشم دیدیم نه به گوش شنیدیم ، ... البته چرا یه چیزایی میشنیدیم می رفتیم می دیدیم کلا یه داستان دیگه بود

در حاشیه ( راستی فرموده بودید کارت گرافیک ها رو 3080 گذاشتید ؟ انودیا سری radeon نداره، که البته این مهم نیست جور نشده یه چی دیگه گذاشتید پیش میاد)
اصلا قرار نیست چیزی رو به شما ثابت کنم و انرژی هدر بدم
بعد کی گفت من با این گیم نت قراره گیم نت زدن رو تبلیغ کنم که شما میگی رویا نفروش !!!
یک محیط خانوادگی درست کردیم برای تفریح جوونای کشور حالا چرا به شما برخورده خدا میدونه !!!
برای گرافیک ها ، دو تا از سیستم های اولمون گرافیک انویدیاست باقی 6600xt
با توجه به اینکه بنچمارک گرفتم و چون اجرای بازی هدف FHD بوده ترجیح دادیم برای سیستم های معمولی مون فعلا به 6600XT بسنده کنیم
والا گرافیک های 6900XT و 3080 برای مجموعه بزرگمون خریدیم و کنار گذاشتیم بعد از راه اندازی مجموعه بزرگ تر سیستم هاشو اینجا میزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or