Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
آقا من بازی رو نصب کردم همه چی هم اوکیه ولی یه چیزی هست بازی خیلی گنگه~X(
یه mini map یا چیزی هم نداره بفهمیم کجا باید بریم چیکار کنیم
یه ساعت دور خودم چرخیدم آخرشم برگشتم سر جای اولی که بودم
راهی نداره بفهمیم باید کجا بریم؟علامتی چیزی

• Like
Reactions: pbgame
آقا من بازی رو نصب کردم همه چی هم اوکیه ولی یه چیزی هست بازی خیلی گنگه~X(
یه mini map یا چیزی هم نداره بفهمیم کجا باید بریم چیکار کنیم
یه ساعت دور خودم چرخیدم آخرشم برگشتم سر جای اولی که بودم
راهی نداره بفهمیم باید کجا بریم؟علامتی چیزی
این سبک از بازی اصولا مپ نداره و همین جزو چالشهای بازیه.
خودت باید اکتشاف کنی ولی اصولا سرراسته و گیج کننده نیست.

البته تو این بازی میتونی تو هر منطقه مپ مربوط به همونجا رو پیدا کنی که میتونی تو اینوتوریت تو بخش ژورنال ببینیش.
مپ با جزییاتی نیست ولی یه اشاراتی میکنه که باید کجا بری، فکر کنم کارت رو راه بندازه.
در برابر Lies of P، آشغالی بیش نیست :D
طراحی باس ها فاجعست
اگه فقط باسفایتهای دو بازی رو با هم مقایسه کنیم آره ولی این دو بازی کاملا تو دو فضای متفاوتن.
خیلی از ویژگیها رو LOTF داره که اصلا ما تو P نمیبینیم و از لحاظ وسعت و عمق در بخش گیم پلی و هم دنیای بازی و... P خیلی کوچکتر و ساده تره.

جفت بازیها خیلی خوبن و به نظرم مقایسه مورد به مورد اونها با هم منصفانه نیست.

مپ با جزییاتی نیست ولی یه اشاراتی میکنه که باید کجا بری، فکر کنم کارت رو راه بندازه
اره مپ با جزئیاتی نیست یعنی اصلا جزئیات نداره شبیه یه نقاشیه که طرف سر سری کشیده که بعدا بیاد تکمیلش کنه
من برم منچم رو بازی کنم:دی
ولی گرافیک و طراحی و اتمسفر بازی خارق‌العاده ست حیف که نمیشه بازیش کرد(شخصا این سبکای سولز مانند رو هیچوقت بازی نکردم بخاطر گُنگ بودنش)

• Like
Reactions: xuser
اره مپ با جزئیاتی نیست یعنی اصلا جزئیات نداره شبیه یه نقاشیه که طرف سر سری کشیده که بعدا بیاد تکمیلش کنه
من برم منچم رو بازی کنم:D
ولی گرافیک و طراحی و اتمسفر بازی خارق‌العاده ست حیف که نمیشه بازیش کرد(شخصا این سبکای سولز مانند رو هیچوقت بازی نکردم بخاطر گُنگ بودنش
اگه دفعه اولته پیشنهاد میکنم از یک بازی کوچکتر شروع کنی.
صفحه های پیش بحثش بود و من پیشنهاد دادم که از مثلا Mortal Shell شروع کنی مسیر خیلی خوبیه.
پیچیدگیهای Lotf رو نداره و زود هم تموم میشه.
اون رو تمومش کن و برگرد بیا اینجا ببین از چه مورد پیش پا افتاده ای ایراد میگرفتی و برات گنگ بوده.

اگر نه بعد مورتال شل میتونی LIES of P بازی کنی که کاملا دستت رو میگیره و چپ و راست راهنماییت میکنه ، امکان نداره درش گم بشی.

این دوتا رو که بازی کنی بهت قول میدم هرچی دیگه بیاد زیر دستت هیچ مشکلی باهاش نخواهی داشت.

• Like
Reactions: GPSY
اگه فقط باسفایتهای دو بازی رو با هم مقایسه کنیم آره ولی این دو بازی کاملا تو دو فضای متفاوتن.
خیلی از ویژگیها رو LOTF داره که اصلا ما تو P نمیبینیم و از لحاظ وسعت و عمق در بخش گیم پلی و هم دنیای بازی و... P خیلی کوچکتر و ساده تره.

جفت بازیها خیلی خوبن و به نظرم مقایسه مورد به مورد اونها با هم منصفانه نیست.
پی کپی بلادبورنه، ولی یچیز درست و حسابی از اونه
لوتف کپی سولزه، ولی یچیز اشغال( :D )
درکل یبار بازی کردنش ضرری نداره.

پی کپی بلادبورنه، ولی یچیز درست و حسابی از اونه
لوتف کپی سولزه، ولی یچیز اشغال( :D )
درکل یبار بازی کردنش ضرری نداره.
خب اگه با این دید بخوایم مقایسه کنیم بلادبورن رو به 10 ویژگی تقسیم کنیم P حدود 4-3 قسمت از اونهارو پوشش میده و ارائه میکنه اونهم با استاندارد بالا ولی مابقی اصلا در بازی وجود خارجی ندارن که انصافا جزو اهداف استودیو هم نبودن.
در مقابل اگه دارک سولز رو به 10 ویژگی تقسیم کنیم LOTF به راحتی 9-8 تا از اون ویژگیها رو در بازی ارائه میده که حتما 3-2 تایی متوسط و یا ضعیف هستن و یکی دو تا هم احتمالا نباشن یا با مکانیک ابدایی خودشون جایگزین شدن.

از این لحاظه که میگم اسکیل جفت بازیها و جسارت سازنده ها کاملا با هم فرق دارن و نمیشه بازیها رو با هم مقایسه کرد.

من جفت بازیها رو ساعتها بازی کردم با بیلدهای مختلف و عاشق جفتشونم .
ولی یه چیزی برام کاملا مشخصه اینکه مطمئنا اگه LOTF رو یک بار که تموم کنی امکان نداره همچین نظری در موردش داشته باشی.
ته تهش بگی متوسط رو به خوب بود ، ضعیف یا آشغال به هیچ عنوان به این بازی نمیچسبه.

به هیچ عنوان قبول نمیکنم ، سعی و تلاش همی نکن که هرچه کنی عبث میپندارمش :D

لردز اف د فالن رو به نظرم میشه به عنوان یك دارك سولز 3 ارتقا یافته در نظر گرفت، قطعا آون ابتكار عمل و ابداع سولز رو نداره و صرفا رو ساختمان سولز ساخته شده، اما بازی بالغه، كامله...

پی اما به نظرم "ارتقا"یی درش وجود نداره، چه بسا نسبت به بلادبورن شاید 60 درصد هم افت پیدا كرده، این به وضوح قابل لمسه، پی صرفا یك بازی تر و تمیز یك سولز درست حسابی بود در نسل جدید، همینم به نظرم فالن نكست جن تر هست تا پی،

با این حال من پی رو هم خیلی دوست دارم و به نظرم در مجموع پی هم میشه نسل جدید در نظر گرفت با ارفاق در طراحی مراحل، نقطه قوت پی باس های نسل جدید و خفن و گیم پلی تمیز بود، برتری واضحش به فالن پرفورمنس هست اینم به نظرم با نسل هشتی چه بسا هفتی مانند بودن ساختار محیطی پی، به حاشیه میره،

فالن هم واقعا پرفورمنسش الان بد نیست، حالا لانچ احتمالا داغون بوده ولی الان قابل تحمله، فالن در مجموع بازی بالغ تری به نظر میرسه و سنگین تره... از اوناست كه من سریع توش نمیكنم و خیلی بیشتر باهاش كار دارم تا پی، پی جمع و جور تر بود فالن اما گسترده تره، جفتشونم بعدا رو 5 دوباره میتركونم...

جفت بازی با كیفیتند و میتونن تو نسخه های بعدی پیشرفت خوبی داشته باشند...

دیشب باس سوم و چهارم هم زدم، میشه گفت وارد مرحله ای شدم که بازی برام روونه و اگه بخوام میتونم با سرعت جلو ببرمش، اپگرید خاصی هم نکردم فکر کنم کلا 10 12 لول اپ کردم، فارم در حد گشتن 80 90 درصدی محیط که بعدا باید دوباره با دقت بگردم، باس سوم (دوم؟) Pieta رو دفعه سوم زدم و باس چهارم اسکارجد سیستر رو هم دفعه دوم، میتونم بگم با وجود اینکه اوایلش یکمی باس ها ترسناک هستند، اما خیلی رادست و شدنی هستند، بدون سپر زدمشون کلا برداشتمش که سبک تر شم، فول با داج،

حالا قطعا جلوتر باس ها چالشی تر میشن ولی تا این جای کار، به نظر میرسه میتونم با همین بیلد وریرور مانند که اندورنس استامینای خوبی داره، بازی رو پیش ببرم، حقیقتا خوشحالم که بازی اینجوری راه افتاد و خیلی اذیت نمیکنه :D

نکته بعدی هرچه جلوتر میرم نشانه های بازی اصلی بیشتر میشه و این خیلی خوبه (هنوزم هرچقدر از گیم پلی جدید خوشم میاد، ولی دلم برای اون گیم پلی سنگین قدیم تنگ شده، حالا شاید جلو گرز های چرخشی بگیرم وکمی بتونم شبیه گذشته هم بازی رو تجربه کنم) از محیط و اون صخره های انگشت مانند تا محیط های ایندور قلعه ها، تا حدی ادم رو یاد محیط قدیم و Rhogar ها میندازه، قشنگ الان میشه حس کرد که داری بعد هزار سال تو همون محیط که الان حالت فوق باستانی پیدا کرده، پیشروی میکنی، این خیلی جذابیت رو زیاد کرده چون دوست دارم برم جلوتر ببینم چطور به داستان و دنیای قبلی پیوند میخوره، از طرفی هم خیلی دوست دارم بشینم یکمی بازی قبلی رو برم که یکمی با لور هماهنگ شم و یادم بیاد چی به چی بود، (کلا برای خاطره هم شده بعدا رو پلی استیشن نسخه 2014 رو دوباره بازی میکنم، نمیدونم شایدم رو اکس باکس خریدم و اصن اینجا از اول رفتم)

خلاصه بازیم خوشبختانه راه افتاده طوری که میتونم اسپید ران کنم حتی، اما چون هم بازی خفنیه و دوست دارم بر اسا اکسپلور کامل محیط پیش برم، هم نمیخوام جهشی برم جلو که یهو یه باسی حالمرو بگیره با قدرت زیادش، برای همین سعی میکنم همینطوری نم نم و با حوصله پیش ببرم، هفته ای 1 2 تا باس و محیط جدید رو کامل کنم خوبه...

فعلا یک نیزه اسپیر پیدا کردم که ساده ساده است اما گیم پلی و کامبت تک ضربه ای سریع و خفنی داره، طوری که بزنی داج کنی، بزنی داج کنی، بزنی داج کنی... و این در حال حاضر رو باس ها عالی جواب میده، تا برسم به عزیز دلم کلیمور (حالا انواع مدل) که طبق معمول، با ایشون از اون به بعد ادامه بدم...

آخرین ویرایش:
دیشب باس سوم و چهارم هم زدم، میشه گفت وارد مرحله ای شدم که بازی برام روونه و اگه بخوام میتونم با سرعت جلو ببرمش، اپگرید خاصی هم نکردم فکر کنم کلا 10 12 لول اپ کردم، فارم در حد گشتن 80 90 درصدی محیط که بعدا باید دوباره با دقت بگردم، باس سوم (دوم؟) Pieta رو دفعه سوم زدم و باس چهارم اسکارجد سیستر رو هم دفعه دوم، میتونم بگم با وجود اینکه اوایلش یکمی باس ها ترسناک هستند، اما خیلی رادست و شدنی هستند، بدون سپر زدمشون کلا برداشتمش که سبک تر شم، فول با داج،

حالا قطعا جلوتر باس ها چالشی تر میشن ولی تا این جای کار، به نظر میرسه میتونم با همین بیلد وریرور مانند که اندورنس استامینای خوبی داره، بازی رو پیش ببرم، حقیقتا خوشحالم که بازی اینجوری راه افتاد و خیلی اذیت نمیکنه :D

نکته بعدی هرچه جلوتر میرم نشانه های بازی اصلی بیشتر میشه و این خیلی خوبه (هنوزم هرچقدر از گیم پلی جدید خوشم میاد، ولی دلم برای اون گیم پلی سنگین قدیم تنگ شده، حالا شاید جلو گرز های چرخشی بگیرم وکمی بتونم شبیه گذشته هم بازی رو تجربه کنم) از محیط و اون صخره های انگشت مانند تا محیط های ایندور قلعه ها، تا حدی ادم رو یاد محیط قدیم و Rhogar ها میندازه، قشنگ الان میشه حس کرد که داری بعد هزار سال تو همون محیط که الان حالت فوق باستانی پیدا کرده، پیشروی میکنی، این خیلی جذابیت رو زیاد کرده چون دوست دارم برم جلوتر ببینم چطور به داستان و دنیای قبلی پیوند میخوره، از طرفی هم خیلی دوست دارم بشینم یکمی بازی قبلی رو برم که یکمی با لور هماهنگ شم و یادم بیاد چی به چی بود، (کلا برای خاطره هم شده بعدا رو پلی استیشن نسخه 2014 رو دوباره بازی میکنم، نمیدونم شایدم رو اکس باکس خریدم و اصن اینجا از اول رفتم)

خلاصه بازیم خوشبختانه راه افتاده طوری که میتونم اسپید ران کنم حتی، اما چون هم بازی خفنیه و دوست دارم بر اسا اکسپلور کامل محیط پیش برم، هم نمیخوام جهشی برم جلو که یهو یه باسی حالمرو بگیره با قدرت زیادش، برای همین سعی میکنم همینطوری نم نم و با حوصله پیش ببرم، هفته ای 1 2 تا باس و محیط جدید رو کامل کنم خوبه...

فعلا یک نیزه اسپیر پیدا کردم که ساده ساده است اما گیم پلی و کامبت تک ضربه ای سریع و خفنی داره، طوری که بزنی داج کنی، بزنی داج کنی، بزنی داج کنی... و این در حال حاضر رو باس ها عالی جواب میده، تا برسم به عزیز دلم کلیمور (حالا انواع مدل) که طبق معمول، با ایشون از اون به بعد ادامه بدم...
احسنت.
خیلی اشاره‌های خوبی کردی.
طوری که منم دلم خواست برم نسخه اول رو بازی کنم.
ولی خب فکر کنم الان بعد این نسخه خیلی تو ذوقت بخوره.
به نظرم بزار اون خاطرات خوبی که باهاش داری همونطور بمونه و خدشه ای بهش وارد نشه :D

احتمالا خیلی زود تمومش میکنی فقط یه پیشنهاد اینکه بعد تموم کردن بازی حتما NG+0 زیرو رو انتخاب کن که برگردی همه کاری که دوست داری یا جا انداختی رو انجام بدی.
چون سطح دمیج دژمنها رو در همون حدی که بود نگه میداره.

دور بعد اگه خواستی ادامه بدی نیوگیم پلاس عادی رو انتخاب کن که واقعا قوی تر میشن.
=========
کارت هم که باهاش تموم شد به نظرم پاکش نکن چون اون اندگیمش حالت روگلایکی که داره و ترکیب مادیفایرهاش خیلی قلقلکت میده که هرچند وقت یکبار برگردی و فلان حالت رو هم امتحان کنی.

تهش هم یه نیمچه دست گرمی خوب شد برای اکسپنشن سلطان که کیه که براش هایپ نباشه؟!

احسنت.
خیلی اشاره‌های خوبی کردی.
طوری که منم دلم خواست برم نسخه اول رو بازی کنم.
ولی خب فکر کنم الان بعد این نسخه خیلی تو ذوقت بخوره.
به نظرم بزار اون خاطرات خوبی که باهاش داری همونطور بمونه و خدشه ای بهش وارد نشه :D

احتمالا خیلی زود تمومش میکنی فقط یه پیشنهاد اینکه بعد تموم کردن بازی حتما NG+0 زیرو رو انتخاب کن که برگردی همه کاری که دوست داری یا جا انداختی رو انجام بدی.
چون سطح دمیج دژمنها رو در همون حدی که بود نگه میداره.

دور بعد اگه خواستی ادامه بدی نیوگیم پلاس عادی رو انتخاب کن که واقعا قوی تر میشن.
=========
کارت هم که باهاش تموم شد به نظرم پاکش نکن چون اون اندگیمش حالت روگلایکی که داره و ترکیب مادیفایرهاش خیلی قلقلکت میده که هرچند وقت یکبار برگردی و فلان حالت رو هم امتحان کنی.

تهش هم یه نیمچه دست گرمی خوب شد برای اکسپنشن سلطان که کیه که براش هایپ نباشه؟!
تو ذوقت بخوره رو خوب اومدی ماکان خان :D

من همین الان دارم بازی های پی اس وان رو با شبیه ساز منفجر میکنم، پورشه انلیشد وسطاشه و های استیکس اخراشه و کلی بازی از مدال اف هانر 1 2 تا پلتفرمر هارو یا تموم کردم یا وسط هاشه، همه هم از پارسال تابستون به این ور یعنی دور جدید بازی کردنشونه...، بازی های ایکس باکس ارجینال، استراتژی های ناشناخته دهه 2000 و نود و ده ها بازی نسل هفت و شیش :D حتی میکرو وسگا... وارکرفت 3 پارسال پاییز شروع کردم و الان وسط های کمپین اورک هستم، میرم تا اخر فروزن ترون و ساید کمپینش... بتل فور میدل ارت 1 اخرای کمپین گود هستم و بعد این ایول هم شروع میکنم، نسخه 2 و اکسپنشن هم میرم بعد این،

اینا همیشه جز پلی لیست من هستند :D هر کدو یعنی شاخص ها،م هر چند سال تکرار میشن و میان صدر پلی لیست......

میدونی بازی های قدیمی برام دقیقا مثل تاریخ میمونن، مثل خوندن کتاب تاریخی یا اکتشاف و گشت و گذار بین اثار باستانی، از گرافیک و گیم پلی و طراحی مراحل گرفته تا داستان و حال و هوا و اتمسفر، به شدتتت حال میده بازی های قدیمی رو دوباره بازی کنی و اون سیر تحول و روند پیشرفت رو مرور کنی، من واقعا عاشق این حس و حال بازی های قدیمی هستم...

قشنگ میری تو یک دنیای دیگه دنیایی متفاوت از الان، چه تجدید خاطره باشه یعنی بازی تکراری باشه چه بازی و تجربه جدید (منظور بازی قدیمی که تو دوران خودش نزدی و الان برات جدیده)

تو فیلم و موسیقی هم همینم، خیلی وقت ها یک موسیقی یا فیلم "جدید" خفن برام اون موسیقی قدیمی مثلا دهه 50 60 70 80 90 یا 2000 هست که هنوز گوش ندادم زمان خودش تجربه نکردم و الان تازه پیداش کردم....

خلاصه اینش ردیفه...

الان ولی یه داستان خاص پیش اومده، بدشانسی، گاهی رو اکس باکس وقتی اینترنت قطع هست، اچیومنت انلاک نمیشه و میمونه تا کانکت شی، بار ها پیش اومد ولی نهایتا بعد جند روز درست شد،

الان ولی این 2 باس اخر فالن انلاک نشده : l احتمالا انیترنت موقع زدنشون قطع شده بوده و نمیدونستم، الان یک هفته است که سینک و انلاک نشده.....

این یعنی نمیدونم ادامه بدم یا نه، درست میشه یا نه، اگه نمیشه دیگه وقت تلف نکنم رو این پلی ترو، و کلا از اول برم...

دیگه تا حالا نشده احتمالا نمیشه،، اینجوری اون اچیومنت زدن همه باس هارم از دست میدم اگه حتی در ادامه بقیه انلاک شن، دیگه پس ریسک نمیکنم و سیو رو پاک میکنم و یک کارکتر جدید میسازم نیوگیم میرم، 9 ساعت و چند باس که زدم پرید :D

دیگه می سرِ فدا :D از اول میرم عین یک مرد : )))))))))))

آخرین ویرایش:
تو ذوقت بخوره رو خوب اومدی ماکان خان :D

من همین الان دارم بازی های پی اس وان رو با شبیه ساز منفجر میکنم، پورشه انلیشد وسطاشه و های استیکس اخراشه و کلی بازی از مدال اف هانر 1 2 تا پلتفرمر هارو یا تموم کردم یا وسط هاشه، همه هم از پارسال تابستون به این ور یعنی دور جدید بازی کردنشونه...، بازی های ایکس باکس ارجینال، استراتژی های ناشناخته دهه 2000 و نود و ده ها بازی نسل هفت و شیش :D حتی میکرو وسگا... وارکرفت 3 پارسال پاییز شروع کردم و الان وسط های کمپین اورک هستم، میرم تا اخر فروزن ترون و ساید کمپینش... بتل فور میدل ارت 1 اخرای کمپین گود هستم و بعد این ایول هم شروع میکنم، نسخه 2 و اکسپنشن هم میرم بعد این،

اینا همیشه جز پلی لیست من هستند :D هر کدو یعنی شاخص ها،م هر چند سال تکرار میشن و میان صدر پلی لیست......

میدونی بازی های قدیمی برام دقیقا مثل تاریخ میمونن، مثل خوندن کتاب تاریخی یا اکتشاف و گشت و گذار بین اثار باستانی، از گرافیک و گیم پلی و طراحی مراحل گرفته تا داستان و حال و هوا و اتمسفر، به شدتتت حال میده بازی های قدیمی رو دوباره بازی کنی و اون سیر تحول و روند پیشرفت رو مرور کنی، من واقعا عاشق این حس و حال بازی های قدیمی هستم...

قشنگ میری تو یک دنیای دیگه دنیایی متفاوت از الان، چه تجدید خاطره باشه یعنی بازی تکراری باشه چه بازی و تجربه جدید (منظور بازی قدیمی که تو دوران خودش نزدی و الان برات جدیده)

تو فیلم و موسیقی هم همینم، خیلی وقت ها یک موسیقی یا فیلم "جدید" خفن برام اون موسیقی قدیمی مثلا دهه 50 60 70 80 90 یا 2000 هست که هنوز گوش ندادم زمان خودش تجربه نکردم و الان تازه پیداش کردم....

خلاصه اینش ردیفه...
نه منظورم اینکه خود بازی قدیمی شده و... نبودها.
منم مثل خودتم ، از دهه 90 میلادی هیچ بازیی نیست که برام حس قدیمی بودن داشته باشه.
مثلا پارسال نشستم ترمیناتورهای بتسدا رو کامل یک به یک بازی کردم.
دیگه RPG ها ، استراتژیهای خفن اون دهه و... بماند.

منظورم از تو ذوقت بخوره این بود که بازی مدرنه ولی مکانیکهاش معیوبه یا نقص داره.
و الان بعد بازی کردن سولزلایکهای بهتر و حتی با بودجه کمتر دیگه نمیشه چشمت رو ببندی بگی خب این بازی برای 20 سال پیشه پس باید سطح توقعم رو بیارم پایین.

چون اولین سولزلایک AAA بود و تا حدی هم عجله ای ساخته و منتشر شد یکسری ویژگیها داره که الان مخصوصا بعد LOTF جدید ممکنه اذیتت کنه.

من این کامنت رو قبلا در موردش داده بودم:
اولین بازی سولزلایک مثلا AAAای بود که منتشر شد(قبل از اینکه سبک بشه) ، خیلی هم ضعف داشت.
انیمیشن های ضعیف ،حرکات و مبارزات اسلوموشن ، سنگین و غلو شده ، باس فایتهای خیلی ضعیف با حرکات تکراری (که این خیلی نقطه ضعف بزرگیه)، لول دیزان ضعیف و...
مخصوصا که اونجایی که باید کل مسیری که اومدیم برگردیم و دوباره گرایند کنیم ، یه backtrack بی منطق حتی از لحاظ داستانی ، کاملا مشخص که به دلیل کمبود بودجه بوده.

از اون بازیهاست که مخصوصا اگر بعد تجربه یک بازی از سری سولز برید سمتش ، هر چند دقیقه از خودتون میپرسین که چرا باید این بازی کنم؟
عملا یک کپی پیست خیلی ناقص از دارک سولز هست که یکسری ویژگی و مکانیک ظاهرا جذاب بهش اضافه کردن که به شکل بدی در بازی پیاده شدن یا جای سوال دارن که چرا؟

اما خب ما خیلی وقتها با بازیهای حتی ضعیف هم ارتباط میگیریم . باهاشون حال میکنیم حالا هرکسی هرچی میخواد بگه.
نمیتونه تو لذت بردن ما از عنوان خدشه ای وارد کنه.

با این حال منم همون زمان دوبار تمومش کردم.
کلا میخوام بگم سریعا بعد یک سولزلایک خوب سوییچ کنی روی اون کامل متوجه این نکات میشی.
برای همین اگه کمی فاصله بدی و از سبکهای دیگه لذت ببری حتما دوباره میتونی برگردی و شاید همون لذتی که ازش به یاد داری رو دوباره هم تجربه کنی.

الان ولی یه داستان خاص پیش اومده، بدشانسی، گاهی رو اکس باکس وقتی اینترنت قطع هست، اچیومنت انلاک نمیشه و میمونه تا کانکت شی، بار ها پیش اومد ولی نهایتا بعد جند روز درست شد،

الان ولی این 2 باس اخر فالن انلاک نشده : l احتمالا انیترنت موقع زدنشون قطع شده بوده و نمیدونستم، الان یک هفته است که سینک و انلاک نشده.....

این یعنی نمیدونم ادامه بدم یا نه، درست میشه یا نه، اگه نمیشه دیگه وقت تلف نکنم رو این پلی ترو، و کلا از اول برم...

دیگه تا حالا نشده احتمالا نمیشه،، اینجوری اون اچیومنت زدن همه باس هارم از دست میدم اگه حتی در ادامه بقیه انلاک شن، دیگه پس ریسک نمیکنم و سیو رو پاک میکنم و یک کارکتر جدید میسازم نیوگیم میرم، 9 ساعت و چند باس که زدم پرید :D

دیگه می سرِ فدا :D از اول میرم عین یک مرد : )))))))))))
در مورد اچیومنت/تروفی من یک عدد نوب خالصم:D
روی کنسول هم که بازی نمیکنم باز بدتر.
فقط پیشنهادم اینه که یه DNS بزار حداقل که مشکلات تحریم و... مزاحم سینک نشدن و... نشه.

آخرین ویرایش:
نه منظورم اینکه خود بازی قدیمی شده و... نبودها.
منم مثل خودتم ، از دهه 90 میلادی هیچ بازیی نیست که برام حس قدیمی بودن داشته باشه.
مثلا پارسال نشستم ترمیناتورهای بتسدا رو کامل یک به یک بازی کردم.
دیگه RPG ها ، استراتژیهای خفن اون دهه و... بماند.

منظورم از تو ذوقت بخوره این بود که بازی مدرنه ولی مکانیکهاش معیوبه یا نقص داره.
و الان بعد بازی کردن سولزلایکهای بهتر و حتی با بودجه کمتر دیگه نمیشه چشمت رو ببندی بگی خب این بازی برای 20 سال پیشه پس باید سطح توقعم رو بیارم پایین.

چون اولین سولزلایک AAA بود و تا حدی هم عجله ای ساخته و منتشر شد یکسری ویژگیها داره که الان مخصوصا بعد LOTF جدید ممکنه اذیتت کنه.

من این کامنت رو قبلا در موردش داده بودم:

اما خب ما خیلی وقتها با بازیهای حتی ضعیف هم ارتباط میگیریم . باهاشون حال میکنیم حالا هرکسی هرچی میخواد بگه.
نمیتونه تو لذت بردن ما از عنوان خدشه ای وارد کنه.

با این حال منم همون زمان دوبار تمومش کردم.
کلا میخوام بگم سریعا بعد یک سولزلایک خوب سوییچ کنی روی اون کامل متوجه این نکات میشی.
برای همین اگه کمی فاصله بدی و از سبکهای دیگه لذت ببری حتما دوباره میتونی برگردی و شاید همون لذتی که ازش به یاد داری رو دوباره هم تجربه کنی.

در مورد اچیومنت/تروفی من یک عدد نوب خالصم:D
روی کنسول هم که بازی نمیکنم باز بدتر.
فقط پیشنهادم اینه که یه DNS بزار حداقل که مشکلات تحریم و... مزاحم سینک نشدن و... نشه.
اره میفهمم حرفت رو در مورد نسخه 1، همونم میدونی بازم من عاشق اتمسفرش شدم، قشنگ یادمه نقد هاش و اینکه ملت فوری با سولز مقایسه میکردن و نتیجه میگرفتند که به شدت داغونه، ولی خب، من حقیقتا طبق همون عادت همیشگیم، وقتی خودم با بازی حال کنم، دیگه کاری به این چیزا ندارم و حالم رو میکنم :D

کلا یک نقطه ضعف یا ابسشن خاصی دارم اونم طبیعت و اب و هواست، یعنی کافیه محیط بازی و اتمسفرش مورد علاقه ام باشه، که دیگه یک دل نه صد دل عاشق شم و نقاط منفی دیگر رو (هرچند میبینم) ولی اذیتم نکنند و اتوماتیک ایگنورشون کنم، قشنگ عین یک عاشق چشم بسته : ))))))))))))))

در مورد اچیومنت والا دی ان اس که هست همیشه بدون دی ان اس اصلا کانکت نمیشه، نمیدونم والا اینم شانس مایه، حالا ببین من اینجا رو اکس باکس فاز صددرصد و پلت کردن ندارم و برای همین راحت برخورد میکنم، وگرنه ببین مثلا من خیلی وقت ها رو پلی استیشن یهو میبینی در طول 5 سال چند ده یا صد ساعت بازی میکنم تا پلت شه (خیلی وقت ها عشق و حالی پیش میبرم که سریع تموم نشن وبیشتر از مسیر لذت ببرم) حالا فکر کن مثلا بازی ایکس، سولزلایک، بعد 120 ساعت، نیوگیم پلاس سوم یا چهارم، یهو یکی از تروفی هاش باگ شه و انلاک نشه : l :-t:-t

و این یعنی از بین رفتن یک روند و پروسه پلت کردن چند صد یا ده ساعته چند ماه یا ساله.... فکرررر کن، اون وقت کی حال داره اون پروسه چند صد ساعته رو ول کنه و از اول بره؟ (من که میرم، ولی خب، واقعاااا شخمیه دیگه....)

خلاصه میخوام بگم این ریلکس بودنم الان برای اینه که 1- رو اکس باکس حساس نیستم برای پلت/هزار کردن و 2- تازه 8 9 ساعت و چند باس فقط زده بودم،

برای همین دیگه خیلی راحت برخورد کردم وگرنه قطعا بیشتر رو مخم میرفت... یعنی این باگ اکس باکس واقعا بد و رو مخه.. (حالا من گیم پس رو یک اکانت دیگه میخرم و هوم میکنم که رو این یکی بازی کنم، نمیدونم شاید اینم تاثیر داره رو این باگ، ولی سرچ کردم گویا کامون هست و کاریش نمیشه کرد، یا باید صبر کنی که یهو در اینده انلاک شه خود به خود، یا از اول شروع کنی، که دیگه الان از اول شروع میکنم چون 9 ساعت رو میشه بیخیال شد راحت...

*باید وی پی ان رو مودم ست کنم که کلا راحت شم برای همه کار...

• Like
Reactions: jdepp and m.d.makan
خب مشکل اچیومنت این بازیم حل شد و گفتم بیام اینجا بگم هم چون ذوق دارم و الان میتونم و دارم بازی رو ادامه میدم، هم شاید به درد بقیه بخوره چون مشکل خیلی محتملی هست و ممکنه همیشه پیش بیاد.....

یادتون باشه گفتم اچیومنت انلاک نشد در حالی که باس رو زدم (2 تا باس و یکی لوکیشن جدید) و بعد از حدود 20 روز اما همچنان خبری از اچیومنت نبود، دیگه پریروز برای شانس اخر، سیوگیم اصلی و لوکال بازی رو از کنسول (گیم دیتا) پاک کردم، بعدش دوباره بازی خام بدون سیو رو اجرا کردم، و وقتی وارد منو شد و Sync با سیو انلاین تموم شد، بینگو.... یهو هر 3 تا اچیومنت قفل شده پشت هم انلاک شد... سیو هم که سینک شد و اپدیت، یعنی هم پراگرس اینطوری حفظ شد، هم اچیومنت انلاک شد..

نتیجه گیری: اگه اچیومنت انلاک نشد بعد چند روز، سیو رو از گیم دیتا به صورت لوکال پاک کنید، و بعد با Sync شدن سیو جدید با بک اپ انلاین، هم سیوتون برمیگرده هم اچیومنت انلاک میشه...

2 تا باس دیگه هم همین پریشب زدم :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or