According to eXtas1s, we might get a Xbox Portable Teaser at Xbox Showcase Rumor - Microsoftبه نظرتون احتمال داره نمایش از کنسول دستی داشته باشیم؟
من رو از قلم انداختی
من نساختم،لاو کنسول فرستاده و منم صرفا همونو پست کردم، چون پارسالم تو سه فروند اعزام کرد، امسال احتمالا فقط عکس یه کی از اوناستمن رو از قلم انداختی
بگو دوره جنگ تموم شده و دورهی دوستی و عشق شروع شده
حقیقش اونقدر به آرون اعتماد دارم که تو پلیکان نشستم آماده برای فرارمیگم بد نگذره پشت دست سهیل نشستی ؟ اون خودش یه کتگوریه جدا عه اشتباهی سوارش کردین اگه یوقت موقع ورود به سیارات سنسوراتون خوب کار نکردنو توسط مامورا شناسایی شدین با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید شاید تونستیم گردن بگیریمتون
غیر از معرفی gears 6 که حتی نشون دادن لوگوش هم تا مدتها آدمو هایپ میکنه ' خیلی زشته که بیشتر از هر بازی دیگه ای من امسال منتظر شینوبی ام یا اکیه ؟
شما آرون و مت بوتی رو دستکم گرفتید. اینها در هر شرایطی میتونن------
هیچ احتمال Fail ای هم وجود نداره. فقط یه سری بازی سرکه شده از سالیان قبل مثل Perfect Dark و Everwild مونده که هر *** هستن دیگه باید ردشون کنن بره.
به این نمایش خوشبینم. هرچی فکر میکنم، نمیتونن بریـ** توش
ایونت پارسالم مگه فیل بود. الان استودیوها همه به دوران ساخت و عرضه بازی رسیدن و ایندیانا و اوود و فلایت و aoe و towerbone و کالاف که همشون بنظر ریلیز 6 ماه آینده هستن. این حجم از عنوان با اینهمه ژانر متفاوت چه فیلی میخواد ایجاد کنه.بگو دوره جنگ تموم شده و دورهی دوستی و عشق شروع شده
یه نام Love Publisher بسازه و بیاد دوباره دور هم باشیم
------
هیچ احتمال Fail ای هم وجود نداره. فقط یه سری بازی سرکه شده از سالیان قبل مثل Perfect Dark و Everwild مونده که هر *** هستن دیگه باید ردشون کنن بره.