Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
سلام دوستان دو تا سوال داشتم اول اینکه اگه یه وقت رونز هارو از دست بدم راهی هست دوباره برگردونم ؟ یه بار 20 هزار تا داشتم مردم یادم رفت بردارم همش پرید ، سوال دوم اینکه تو مپ با چند تا npc حرف زدم برای ساید کوئست ولی الان دو سه روزه گذشته دیگه یادم رفته دقیق چی گفتن یا کجا باید برم چیکار کنم راهی هست لوکیشن هارو پیدا کنم ؟ (منظورم لوکیشن کوئستی که دادن)
سوال اولت باید بگم نه نمیشه
سوال دومت هم باید بری تو یوتیوب یا سایتا خارجی مثل ای جی ان یا این که همون اول ببینی ازت چی می خوان
بعضی هاشون هم برا تکمیل کوئستی که دارن باید یه سری پیش روی در طول داستان داشته باشی تا بتونی ادامه اون کوئست رو بری برا همین پیشنهاد میدم اگه سفت و سخت دنبال اون کوئستی بری تو همون سایتا خارجی پیگیرش باشی
ولی خب بنظرم ران اولت رو کلا عشقی برو
راند دوم هم برا دیدن پایان های دیگه و ساید کوئست ها بذار

• Like
Reactions: RaminZero21
دوستان این منطقه چه طور میشه رفت palace approach ledge یه جای نقشه میشه بهش تراول کرد ولی من نمیدونم چه طور باید بهش برسم کسی میدونه راهنمایی کنه یه جای فارم خیلی خوب داره من بهش نیاز دارم یارو از بالا با تیر کمون یه تیر میزنه 13000میگیره
ببين ١١٠٠٠ تا ميده با يه تاليسمان و يه چيز ديگه كه مصرف كني تا ١٩٠٠٠ تا هم ميده
خيلي طولانيه اما تو يوتيوب سرچ كن پره از ويديو هاش
يه پرندست كه راحت كشتنش
تا پچ نشده برو انجام بده

من بعد از٣٥ ساعت فارم كردن رفتم سراغش 😂 همون بار اول تو ٣،٤ دقيقه مرد 😎
لولم ١٢٥ شده اما فقط يه باس زدم 😂
دارم فول ميشم برم سراغشون
من بعد از پلی تایم حدود 10 ساعت زدمش :D

لول 31 فکر کنم

هرکس هرجور میخواد باید بازی کنه ولی بنظرم اینطوری حیفه باس به اون شاخی رو سریع بزنی :D

دوستم تو دیسکورد داشت استریم میکرد بعد از حدود 20 ساعت بازی لوکیشن Flying Dragon Agheel رو بهش دادم رفت زیر 2 مین زد :D

خب تیغ میازاکی به ما هم گرفت ! به لطف این یارو اولین You Died رو گرفتیم :دی فعلا دور زدم رد شدم چون دفعه اولم هست با سیستمش خیلی آشنا نیستم فعلا دارم میچرخم چیزی میبینم جمع میکنم (هرجا هم میخوام وارد بشم با شیرجه میرم :دی)
اول راجب خود بازی 2 تا نکته بگم، موسیقی بازی فوق العاده خوب هست یعنی از همون منو به آدم آدرنالین تزریق میکنه. داستان سرایی اول بازی بی نظیر بود یعنی خیلی خوب بود (ما که کرک میزنیم ولی) یعنی اگر کل بازی همون بود من باز حاضر بودم باز بازی رو بخرم. (گرافیک بازی هم احتمالا عالی هست ولی چون رو low میرم نظری ندارم)
---------

Class که برداشتم Prisoner هست با ویدئو هایی که دیدم اسپل اول بازیش به نظرم اومد به من خوب کمک کنه، فقط یه بدی که داره این هست که 2 ساعت رو قیافه اش کار کردم بعد کلاه داره :دی میشه بعدا برداشت دیگه ؟ :دی
بازی (حداقل تا اینجایی که اومدم) اونقدرا کوئست پیدا کردن سخت نیست، NPC ـها که توضیحات لازم رو میدن چندبار هم بگی دوباره تکرار میکنه. Grace ـها هم که اشاره کوچیکی میکنه به سمت چیزی که باید بری.
تنها چیزی که میتونه کار رو سخت کنه وسعت بازی هست که دوست داری همه جا رو بگردی و از چیزی جا نمونی (احتمالا این من رو یکم اذیت کنه)

من بعد از پلی تایم حدود 10 ساعت زدمش :D

لول 31 فکر کنم

هرکس هرجور میخواد باید بازی کنه ولی بنظرم اینطوری حیفه باس به اون شاخی رو سریع بزنی :D

دوستم تو دیسکورد داشت استریم میکرد بعد از حدود 20 ساعت بازی لوکیشن Flying Dragon Agheel رو بهش دادم رفت زیر 2 مین زد :D
من اعصابم نميكشه سر باس اذيت شم 😂 سر باس هاي سكيرو سرويس شدم ديگه تا فارم نكنم نميرم سراغ باس
تازه كلاسم melee هستش
دارم اماده ميشم واسه ژنرال رادان كه ميگن سخت ترين باس كلاس من هستش 😎

• Like
Reactions: NHM
خب تیغ میازاکی به ما هم گرفت ! به لطف این یارو اولین You Died رو گرفتیم :D فعلا دور زدم رد شدم چون دفعه اولم هست با سیستمش خیلی آشنا نیستم فعلا دارم میچرخم چیزی میبینم جمع میکنم (هرجا هم میخوام وارد بشم با شیرجه میرم :D)
اول راجب خود بازی 2 تا نکته بگم، موسیقی بازی فوق العاده خوب هست یعنی از همون منو به آدم آدرنالین تزریق میکنه. داستان سرایی اول بازی بی نظیر بود یعنی خیلی خوب بود (ما که کرک میزنیم ولی) یعنی اگر کل بازی همون بود من باز حاضر بودم باز بازی رو بخرم. (گرافیک بازی هم احتمالا عالی هست ولی چون رو low میرم نظری ندارم)
---------

Class که برداشتم Prisoner هست با ویدئو هایی که دیدم اسپل اول بازیش به نظرم اومد به من خوب کمک کنه، فقط یه بدی که داره این هست که 2 ساعت رو قیافه اش کار کردم بعد کلاه داره :D میشه بعدا برداشت دیگه ؟ :D
بازی (حداقل تا اینجایی که اومدم) اونقدرا کوئست پیدا کردن سخت نیست، NPC ـها که توضیحات لازم رو میدن چندبار هم بگی دوباره تکرار میکنه. Grace ـها هم که اشاره کوچیکی میکنه به سمت چیزی که باید بری.
تنها چیزی که میتونه کار رو سخت کنه وسعت بازی هست که دوست داری همه جا رو بگردی و از چیزی جا نمونی (احتمالا این من رو یکم اذیت کنه)
بله ميشه كلاه و برداشت اما من خيلي از ويديو هاي استريمر هارو ديدم همشون ميگن لباس ها بيشتر جنبه زيبايي داره به جز بعضي كلاه ها و ماسك ها كه بوست ميده بهت

• Like
Reactions: XMohsen
دوستان یه راهنمایی میکنید این مشکل اینواید کردن چیه،سرهمین اینواید نشدن نمی تونم اون مرحله جانبی را رد کنم که بتونم برم همون منطقه فارم،بجز اون منطقه پرنده وتوپ،جایی دیگه برا فارم نیس که بشه لول آپ کرد؟

ببين ١١٠٠٠ تا ميده با يه تاليسمان و يه چيز ديگه كه مصرف كني تا ١٩٠٠٠ تا هم ميده
خيلي طولانيه اما تو يوتيوب سرچ كن پره از ويديو هاش
يه پرندست كه راحت كشتنش
تا پچ نشده برو انجام بده
من که راهی پیدا نکردم البته از یه ویدیو دیدم طرف از یه جای نقشه وصل میشد به اون منطقه ولی برای من اون قسمت نقشه باز نیست و یه ویدیو دیدم با یه زنه صحبت میکرد و باید یه نفر احضار میکردی که من به همون روش انجام میدم ولی برای من نمیاد شاید من چون افلاینم نمیشه در کل اون قسمت حالت افلاین نمیشه وارد شد یعنی جزو بازی اصلی نیست فکر کنم

دوستان این منطقه چه طور میشه رفت palace approach ledge یه جای نقشه میشه بهش تراول کرد ولی من نمیدونم چه طور باید بهش برسم کسی میدونه راهنمایی کنه یه جای فارم خیلی خوب داره من بهش نیاز دارم یارو از بالا با تیر کمون یه تیر میزنه 13000میگیره
واس اونجا رفتن یا باید quest Varre رو انجام بدی یا به منطقه برفی بازی رسیده باشی از اونجا بری
اگه مثل من مشکل اینواید کردن داشته باشی نمی تونی بری
ببین بسته به لول خودت و سلاحت یه جاهایی بیشتر میشه اینوید کرد باید بگردی پیدا کنی. اگه لولت بالاس چندتا منطقه اول برو اگه لول بالایی باید جاهای سخت گیم بری یا شهر طلایی فک کنم خوب باشه.
دوستان چند بار پرسیدم .تو دارک سولز برای اینکه بتونیم کمک بقیه بریم باید تا یه حدودی لول اپ میکردیم .مثلا تا ۹۹ برای کواپ بود.تو الدن رینگ هم همینطوره؟.یعنی اگه زیاد لول اپ کنیم میتونیم کواپ هم بریم کمک بقیه؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
اره همینجوریه احتمال قوی هم متا گیم میشه لول 150. ولی خب اگه خیلی لول آپ کنی بعد بری باس های اول گیم خب نمیتونی کواپ بری. باس های وسط گیم به بعد ساین بزاری راحت میتونی کوآپ بزنی.
زدن باس ها و جاینت ها و ... تکراری رو مخ نیست یخرده؟! :D بازی واقعا وسیع هست ولی خیلی جاها یه چیزایی تکرار شده.
اره دقیقا این یکی از نکات منفی گیمه بنظرم باس تکراری زیاد داره.

واس اونجا رفتن یا باید quest Varre رو انجام بدی یا به منطقه برفی بازی رسیده باشی از اونجا بری

ببین بسته به لول خودت و سلاحت یه جاهایی بیشتر میشه اینوید کرد باید بگردی پیدا کنی. اگه لولت بالاس چندتا منطقه اول برو اگه لول بالایی باید جاهای سخت گیم بری یا شهر طلایی فک کنم خوب باشه.

اره همینجوریه احتمال قوی هم متا گیم میشه لول 150. ولی خب اگه خیلی لول آپ کنی بعد بری باس های اول گیم خب نمیتونی کواپ بری. باس های وسط گیم به بعد ساین بزاری راحت میتونی کوآپ بزنی.

اره دقیقا این یکی از نکات منفی گیمه بنظرم باس تکراری زیاد داره.
داداش اون quest Varre را انجام دادم ولی یه قسمتش باید یه روح را ظاهر کنی برای من نمیاد غیر فعاله نمیدونم چرا بعد اون منطقه که گفتین کی باز میشهمن الان نزدیک 40 ساعت بازی کردم دوتا باس اصلی را زدم و نصف نقشه بازه

داداش اون quest Varre را انجام دادم ولی یه قسمتش باید یه روح را ظاهر کنی برای من نمیاد غیر فعاله نمیدونم چرا بعد اون منطقه که گفتین کی باز میشهمن الان نزدیک 40 ساعت بازی کردم دوتا باس اصلی را زدم و نصف نقشه بازه
واس اون باید آنلاین باشی بهت 5 تا انگشت میده میری قسمت مولتی پلیر استفاده میکنی که همون اینوید کردنه بعد میای دوباره باهاش صحبت میکنی و ادامه میدی. اون منطقه برفی هم زیاد مونده همون مراحل اون یارو رو بری راحت تره من خودم با یه کارکتر جدید سریع رفتم اونجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or