Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان یه سوال من سر باس اول یه ان پی سی میومد کمکم اما بعد از اون سر هیچ یک از باسا کسی نمیاد کمک همون ان پی سی زرد رنگها منظورمه
چی کار کنم دوباره بیان؟هر کاری تونستم میکنم اما نیست اصلا

• Like
Reactions: winsent2
دوستان یه سوال من سر باس اول یه ان پی سی میومد کمکم اما بعد از اون سر هیچ یک از باسا کسی نمیاد کمک همون ان پی سی زرد رنگها منظورمه
چی کار کنم دوباره بیان؟هر کاری تونستم میکنم اما نیست اصلا
برای بعضی از باسها فقط میتونی اینها رو احضار کنی که علامت سامن کردنشون هم قبل از باس میتونی میبینی
دارک سولز 3 هم همینجوری بود

یعنی میازاکی خفاش هم طراحی کنه خواننده اُپرا در میاره ازش :))

من شده نزدیک بعضیاشون دو سه دقیقه صبر میکنم لذت ببرم حقیقتا زیباس چیزی که گیمر در برخورد با این خفاشا گیرش میاد. سورئال خالص

هر چی میرم جلوتر بیشتر احساس میکنم که بازی فقط برای عذاب دادن melee player ها ساخته شده :)) fire giant رو کجای دلم بزارم؟ اجباری هم هست :((
بابا اصل بازی Melee هست. اصلا همه باید همون Vagabond رو بردارن برن. کلا کلاس و خرواری از اسپل ها رو باید از سری سولز حذف کنن.
چیه میج برداری از N فرسخی باس ها رو اسپل بارون کنی :|

هر چی میرم جلوتر بیشتر احساس میکنم که بازی فقط برای عذاب دادن melee player ها ساخته شده :)) fire giant رو کجای دلم بزارم؟ اجباری هم هست :((
این خیلی اسون بود که :-" فاز اولش پیاده بچسب به پاهاش/پشتش فقط، فاز دوم هم بپر روی گاوت و دنبالش کن :-"
ایشون به bleed حساس بود فکر کنم و من همون دفعه اول کشتمش.

• Like
Reactions: ce7en44
بابا اصل بازی Melee هست. اصلا همه باید همون Vagabond رو بردارن برن. کلا کلاس و خرواری از اسپل ها رو باید از سری سولز حذف کنن.
باید یه قانون بزارن که هر کی تونست با melee بازی رو تموم کنه، دور دوم بهش اسپل میدن>:) چلی خب این فقط نظر منه:D
این خیلی اسون بود که :-" فاز اولش پیاده بچسب به پاهاش/پشتش فقط، فاز دوم هم بپر روی گاوت و دنبالش کن :-"
ایشون به bleed حساس بود فکر کنم و من همون دفعه اول کشتمش.
خب من جرات نکردم از خر پیاده بشم، حالا همین رو تست میکنم، تنکس :>

تموم شد. :( وقتی Tree Sentinel همون اول بازی منو با یه ضربه فرستاد اون دنیا اصلا به مغزمم خطور نمیکرد که دو هفته بعد تروفی پلاتشو آنلاک کنم! :D خیلی چسبید. همه چی بازی پرفکت بود. الان دقیقا یه حس پوچی و بی انگیزگی دارم وقتی میدونم حالا حالاها چیزی قرار نیست جای الدن رینگ رو برام پر کنه، اخرین باری که این حس بهم دست داد بعد از تموم شدن ناروتو بود (و قبل ترش هم tlou2). امیدوارم الدن رینگ الگوی همه اکشن ادونچرسازا بشه.

از یه جایی این اسپل واسه دیفیت کردن باس اصلا به کار نمیاد
با قوی ترین جادوی سورسری و قوی ترین استافِ تا خرخره لول اپ شده هم به مشکل بر میخوری(مقابل اکثر باس ها)
مقابل انمی ها البته جوابه!
ولی نزدیک به 90٪ باس ها سرعتی هستن و شما اصلا نمیرسی اسپل کنی(بازم میگم چه تلیسم چه استاف چه کرکترت حتی اگر لول اپ شده باشن) و باس فایت در صورتی که از سلاح در کنار مجیک استفاده نکنی زجراور میشه

پ.ن: ولی از این حرف ها گذشته اینکه فلان ایتم/راه فرار/مجیک/بودنِ کوآپ و اپشن های دیگه رو برای میلیون ها پلیر قرار داره یه پوئن مثبته!
بلفرض حالا چون من هیچ وقت از کسی کمک نمیگیرم و Co-op نمیزنم (حتی اگر ساعت ها پشت باس گیر کنم) باید بگم چیه این اپشن وجود داره و هرکسی استفاده میکنه ناتوانه و از این حرفا و باید برش دارن؟:D
خیلی ها هستن که اصلا تا اخر بازی حتی یک عدد کرافت انجام نمیدن و خودشونو از این بهره بی نصیب میکنن
آیا این افراد باید تقاضا بدن که گل و گیاه و ... رو از بازی حذف کنن چون استفاده ایی ازش ندارن؟:D
در کل بازی طوری ساخته شده که برای هر شخص و علایق مختلف راه های پیش برد در بازی قرار گرفته

درسته بیلد مجیک راحت تره.ولی تو سری سولز یه جاهایی هم (هر چند کم) به melee player ها یه حالایی میده بازی.ولی شخصا لذت استفاده از سلاح(به ویژه شمشیر) رو با هیچ چی عوض نمیکنم.تو همین الدن رینگ ترکیب مجیک و دکستریتی بهترین بیلده ظاهرا.
ولی همون طور که دیگر دوستان هم گفتن باید عشق بازی کرد با این بازی و هر جور حال میکنی بری تو دلش.
در ضمن تیر و کمان یه آپشن کمکی هست واسه melee بازها که نباید فراموشش کرد.از آپگریدش غافل نشو

درسته بیلد مجیک راحت تره.ولی تو سری سولز یه جاهایی هم (هر چند کم) به melee player ها یه حالایی میده بازی.ولی شخصا لذت استفاده از سلاح(به ویژه شمشیر) رو با هیچ چی عوض نمیکنم.تو همین الدن رینگ ترکیب مجیک و دکستریتی بهترین بیلده ظاهرا.
ولی همون طور که دیگر دوستان هم گفتن باید عشق بازی کرد با این بازی و هر جور حال میکنی بری تو دلش.
در ضمن تیر و کمان یه آپشن کمکی هست واسه melee بازها که نباید فراموشش کرد.از آپگریدش غافل نشو
آره لذتی که در له شدن زیر پای باس هست در وان شات کردنش از راه دور نیست :)) ولی خارج از شوخی منم همیشه اولین دورم رو با melee میرم چون واقعا اون حس اینکه یه آدم معمولی هستی و در برابر عظمت باس ها ایستادی و شکستشون دادی رو میتونی احساس کنی:D

حقیقتش منم هیچکدوم از مشکلاتی که تا الان گفته شده رو ندیدم، فقط اون اوایل یکم بازی مشکل تکسچر داشت که با آپدیت کارت گرافیک حل شد:D آپدیت های جدید هم نریختم چون میترسیدم مشکل پیدا کنه:D
خودم رو چشم کردم، وقتی وارد فاز دوم باس میشم هنگ میکنه و میپره بیرون:D

• Smile
Reactions: NHM and Tatsumaru

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or