Far Cry Primal

Xbox One & PS4
February 23 2016

نسخه ی جدید از سری فار کرای تحت عنوان Primal توسط یوبی سافت معرفی شد. بازی در دوران ماقبل تاریخ است و February سال آینده برای Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد. با استفاده از قابلیت جدید بازی به نام Beast Master می توانید از حیوانات علیه دشمنان استفاده کنید.

Ubisoft Montreal’s next Far Cry game is a Stone Age-era open world game called Far Cry Primal, and it launches for PS4 and Xbox One on February 23, 2016. A PC release will follow in March, 2016.

Set in 10,000 BC, Far Cry Primal follows Takkar, "a seasoned hunter and the last surviving member of his hunting group." As players survive in the land of Oros, "they will have to craft weapons and tools partly from the bones of slain beasts, hunt for food, master fire, fend off fierce predators and face off against other tribes to conquer Oros."

آخرین ویرایش:
عجیبه اینقدر این عنوان بی سر و صدا اومده حس میکنم FARCRY4.5 ـه

در اصل 3.75 ــه. FarCry 4 خودش 3.5 بود.

اين در اصل 4-+3.25 حساب ميشه :|
همون محيط FC3 رو برداشتن چهارتا ماموت ( :| ) يا در اصل همون فيل هاي تغيير يافته 4 انداختن توش شده چيز جديد ؟!:| يا يارهاي 4 رو كردن شير و گرگ و خرس شده بازي جديد ؟ :|

يوبي توانايي خاصي در شيره كشي بازي هاش داره :|

همون محيط FC3 رو برداشتن چهارتا ماموت ( :| ) يا در اصل همون فيل هاي تغيير يافته 4 انداختن توش شده چيز جديد ؟!:| يا يارهاي 4 رو كردن شير و گرگ و خرس شده بازي جديد ؟ :|

واقعا همینطوره

من Far Cry 4 رو بازی میکردم هیچ چیزش واسم جدید نبود
همون Far Cry 3 بود با گرافیک بیشتر و داستان فوق العاده ضعیفتر
وقتی اولین عکسای Primal رو هم دیدم قشنگ فهمیدم اینم کپیه همون قبلیاس
صد رحمت به Assassins Creed

من هیچوقت به یوبیسافت اعتماد نداشته و ندارم ! همه مون میدونیم وقتی که Gta V در سرتاسر دنیا رکورد زد یوبیسافت در یک اقدام کاملا بچه گانه و غیر حرفه ای شروع کرد که فروش جی تی ای فقط تا یک ماه دیگه ادامه داره !!! و وقتی واچ داگز بیاد تمامی رکوردها رو میشکنه !!! بازی واچ داگز که اومد گرافیکی در حد ps2 داشت و گیم پلی بازی فقط برای دو سه ساعت سرگرم کننده بود ! از اون طرف یوبیسافت در بازیهایی مثل Ac و اسپلینتر سل هم دیگر غول نیست ! فارکرای هم که دیگه چیزی نگم بهتره ! یه افتضاح به تمام معنا بود ! من خودم به شخصه دیگه هیچوقت بازیهای یوبی سافت رو نمیخرم ! هیچوقت !

با نظر دوستان موافق هستم که فارکرای 4 چیز دندون گیری نبود و کاملا مشخص بود عین فیلم هایی که هدفشون گیشه هست و هیچ چیز جدیدی نمیشه توشون پیدا کرد فارکرای 4 هم در ادامه موفقیت فوق العاده فاکرای 3 اومده تا بنوعی دوباره بتونه سود کلانی رو وارد جیب یوبی بکنه
اما چیزی که هست اینه که ای کاش جهنم ضرر 50 یا 55 تومن خرج میکردید و DLC بازی رو ( منظور Valley of the Yetis ) خریداری میکردید چون واقعا تجربه جدیدی بود
گل سر سبد این بسته هم چیزی نیست جز اون Yetis های پشمالو !
یعنی تا بازی نکنید نمیفهمید اون مراحل Defend The Relay Station And Survive که تو آخر شبها اتفاق می افتاد چه کیفی میداد وقتی منتظر بودی هر لحظه یکی از این Yetis ها بیاد تا دخلت رو بیاره ، شب آخر که دیگه غوغایی بود واسه خودش :-s
بنظرم بهتر بود فارکرای 4 عرضه نمیشد به جاش این نسخه جدید با محتویات بیشتر به عنوان یه نسخه شماره دار عرضه میشد
به هر حال امیدوارم یوبی بلایی که سر اساسین آورد سر این طفلک نیاره و بزاره این Ip هم نفسی تازه کنه |-)

در اصل 3.75 ــه. FarCry 4 خودش 3.5 بود.

البته من خودم FC4 بازی نکردم فقط از رو تریلراش دیدم چیز جدیدی نداشت نرفتم سمتش واسه همین گفتم 4.5
ولی خودم به شخصه با تمام مشکلات FC2 رو ترجیح میدم (به نسبت سال ساختش) فقط این هنگ کردن اسلحه ش خیلی لوس شده بود

باز Hate ورزیدنای تو شروع شد؟:d
آقا جان ملت بازیش میکنن تو بازیش نکن و برو همون رنگین کمانت رو بازی کن
تو بدت میاد از این بازی ولی من و خیلیهای دیگه خوشمون میاد
کسی مجبورت نکرده اینو حتما بازی کنی
خسته نشدی این همه توی تاپیکهای مختلف غر میزنی و ایراد میگیری؟
والا :)

اتفاقا به نظرم بعد آنچارتد و مس افکت FCp مورد انتظار ترین بازیه! سیاست گذاریای این بازی مثل assassins نبوده به نظرم! شماره قبلیش گیم پلی طولانی و خیلی خوبی داشت!

FC4 شاید کپی پیست بوده باشه اما به واسطه ی گیم پلی روون و گسترده ای که داشت خیلی لذتبخش بود
ماموریت های داستانیش هم حال میداد
کوآپ به شدت فانی داشت
FCP هم ازین زاویه به نظر خیلی کپی پیست میاد ، باید دید چی میشه :دی

کسی از این بازی بدش نمیاد. مشکل اینه که یوبی وقتی می بینه یکی از بازیاش خوب بوده و توی فروش هم موفق بوده، میاد همون بازی رو میاره توی ۴ تا محیط جدید و یه سری قابلیت های ساده به بازی اضافه می کنه و تمام. انمیشن های بازی رو دیدین؟ دقیقا همون انیمیشن های نایف کردن FC3 رو برداشتن به جای نیزه توی این بازی گذاشتن. به عنوان کسی که از FC3 بی نهایت لذت برده دوست دارم هر نسخه کاملا جدید باشه و فقط یه Reskin ساده نباشه. این نسخه رو هم مسلما بازی می کنم ولی نه به ازای ۶۰ دلار.

کسی از این بازی بدش نمیاد. مشکل اینه که یوبی وقتی می بینه یکی از بازیاش خوب بوده و توی فروش هم موفق بوده، میاد همون بازی رو میاره توی ۴ تا محیط جدید و یه سری قابلیت های ساده به بازی اضافه می کنه و تمام. انمیشن های بازی رو دیدین؟ دقیقا همون انیمیشن های نایف کردن FC3 رو برداشتن به جای نیزه توی این بازی گذاشتن. به عنوان کسی که از FC3 بی نهایت لذت برده دوست دارم هر نسخه کاملا جدید باشه و فقط یه Reskin ساده نباشه. این نسخه رو هم مسلما بازی می کنم ولی نه به ازای ۶۰ دلار.

حالا اینجوریم نمیشه دیگه ، به نظرم دیگه در اون حد کشش ندارن بازی ها و سبک هاشون
یه چیز طبیعی شده که وقتی به فرمول موفق برسی دیگه خیلی دست کاریش نمیکنی ، با عوض کردن تم و بازه ی زمانی نسخه بعد رو میدن بیرون خیلی نمیشه خورده گرفت به نظرم ، البته تایید نمیکنم این کارو ، اما وقتی امتیازات خوبی میگیره + فروش مناسب نمیشه امیدوار بود به تغییرات اساسی
IPاین مدلی هم کم نداریم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or