سلام یه بازی فوتبالی بود ممنون می شم کمک کنید پیداش کنم. اینطوری بود که ت PS2 بازیش می کردیم تو کلوپ. حالت بازیکن ها رو می ذاشتیم رو حالت➡️ بعدش هرچی از نیمه دوم حریف شوت می زدیم گل می شد. همیشه بازی ها 8-9 6-7 می شد نتیجه اش.
می خواستم ببینم واسه PC هم هست؟

سلام دوستان
ی بازی من ۷ ۶ سال پیش میکردم رو کامپیوتر اطلاعاتی که ازش یادمه ایناس:
یه ماشین بازی بود دو سه تا شهر داشت ایکون بازی هم عکس ماشین نبود نوشته های نئونی نارنجی رنگ بود

• Like
Reactions: Aminem22
سلام دوستان
ی بازی من ۷ ۶ سال پیش میکردم رو کامپیوتر اطلاعاتی که ازش یادمه ایناس:
یه ماشین بازی بود دو سه تا شهر داشت ایکون بازی هم عکس ماشین نبود نوشته های نئونی نارنجی رنگ بود
سلام احتمالا بازی city racing هستش.
لینک دانلود

• Like
Reactions: pouria.sh
سلام سال نو مبارک
خودشه خیلی ممنونم😍😍
بهترین بازی سگا از لحاظ موزیک و گیم پلی و همه چی من اینو موقعی که جنسیس داشتم تا لول 2-8 رفتم با این که سیو و اینا هم نبود عملا بدون سیو خیلی خیلی سخته بشه اینو تمومش کرد

سلام یک بازی که 7 سال پیش بازی می‌کردم اما چون گوشیم سوخت بازی رو گم کردم
بازی درمورد جنگ با اهریمن ها بود که در نقشه اول 5 باس فایت اصلی داشت اولین مراحلشم مربوط به گابلین ها بود
اوایل بازی باس فایت آخر ارتش ما رو شکست میده و یه هیلر میاد فرمانده مارو نجات میده به مرور زمان باید با 4 قهرمان خودمون رو با وسایلی که از فروشگاه می‌خریم قوی کنیم یه گردونه داشت با تم گابلین ها که تو گردونه ها 3 رنگ برنز و نقره ای و طلایی بود
تا جایی که یادمه 4 قهرمان
1 کمان دار گمونم الف بود
2یه شمشیر زن انسان
3 یک هیلر خانم مو بلوند
چهارمیش رو یادم نیست

باس فایت اول بازی یک گابلین ، یک گابلین غول‌پیکر رو از قفس آزاد میکنه و باید شکستش بدیم

ممنون.

سلام دوستان ؛
2 تا بازی هست که اسم ـشو فراموش کردم ؛ یکی بر میگیرده به شاید 20 سال یا بیش تر که بازی کامپیوتری بود حالت موتور سواری تو Track اما هم موتور ها هم فضای Track ها خیلی فضایی و Cyberpunk طور بود (یه چیزی تو مایه های Redout) ، یادمه سرعت موتور ها خیلی زیاد بود ، قبلا اسمشو یادم اومده بود اما دوباره فراموش کردم ، یکی دیگه هم یه بازی هست که هنوز مثل اینکه منتشر نشده ، توی یا TGA یا E3 چندین سال پیش معرفی شد و رفت تو سکوت خبری و دوباره تو یکی از این مراسم تریلر گیم پلی داد ، ژانر ـش RPG بود و دوربینش یه حالت Isometric بود و فضاسازی Dark ـی داشت تو حال و هوای Limbo و Inside و گرافیک ـش توی آرت استایل تقریبا Don't Starve Together اینا بود و حس میکنم حالت Open World قرار بود داشته باشه و خیلی برای اینکه بازی یه پروژه واقعی باشه خوب بود (مثل The Day Before) ، امروز یادم اومد اما اصلا اسمشو یادم نمیاد اون قدر هم شناخته شده نیست که توی Search کردن بتونم پیداش کنم ، فکر کنم بازم تاخیر خورده بود ، اگه کسی متوجه شد کدوم گیم هست ممنون میشم بگه :x:x:x

سلام دوستان ؛
2 تا بازی هست که اسم ـشو فراموش کردم ؛ یکی بر میگیرده به شاید 20 سال یا بیش تر که بازی کامپیوتری بود حالت موتور سواری تو Track اما هم موتور ها هم فضای Track ها خیلی فضایی و Cyberpunk طور بود (یه چیزی تو مایه های Redout) ، یادمه سرعت موتور ها خیلی زیاد بود ، قبلا اسمشو یادم اومده بود اما دوباره فراموش کردم ، یکی دیگه هم یه بازی هست که هنوز مثل اینکه منتشر نشده ، توی یا TGA یا E3 چندین سال پیش معرفی شد و رفت تو سکوت خبری و دوباره تو یکی از این مراسم تریلر گیم پلی داد ، ژانر ـش RPG بود و دوربینش یه حالت Isometric بود و فضاسازی Dark ـی داشت تو حال و هوای Limbo و Inside و گرافیک ـش توی آرت استایل تقریبا Don't Starve Together اینا بود و حس میکنم حالت Open World قرار بود داشته باشه و خیلی برای اینکه بازی یه پروژه واقعی باشه خوب بود (مثل The Day Before) ، امروز یادم اومد اما اصلا اسمشو یادم نمیاد اون قدر هم شناخته شده نیست که توی Search کردن بتونم پیداش کنم ، فکر کنم بازم تاخیر خورده بود ، اگه کسی متوجه شد کدوم گیم هست ممنون میشم بگه :x:x:x

ریسینگ این نبود؟

10882431-mad-trax-windows-front-cover.jpg

خیلی حال و هوای این بازی رو داشت ولی تا جایی که یادم بود موتور بودن نه ماشین ، موتوراش یه جورایی شبیه Tron بودن !

اون زمان اینقدر گرافیک پایین بود وسیله نقلیه ها شبیه هم دیده میشدن :D

این یکی هم ببین شاید خودش باشه

final racing cyberspace 2001

final-racing-cyberspace-2001_7.jpg

اگه اون نبود دیگه قطعا همینه

Kinetica

GtEn7ZJidE6rzhfHpDsyUTi5wjCwoAf4.jpeg unnamed.jpg

• Love
  • Like
Reactions: pouria.sh and A-L-I
اون زمان اینقدر گرافیک پایین بود وسیله نقلیه ها شبیه هم دیده میشدن :D

این یکی هم ببین شاید خودش باشه

final racing cyberspace 2001

View attachment 374825

اگه اون نبود دیگه قطعا همینه

Kinetica

View attachment 374826View attachment 374827
آره دقیقا :D:D:D دمت گرم بابت کمکت همین Kinetica بود :x:x:x
خوب موند اسم اون یکی بازی که هنوز منتشر نشده ، از 24 سال پیش به آینده :D:D:D

• Like
Reactions: pouria.sh and ravi
اون یکی رو مطمئن نیستم ولی شاید Warrior's Lair باشه

View attachment 374840
نه این نبود ، ببین یه حالتی بود مثل بعضی از استراتژی ها مثل Total War اگه دیده باشی ، توی گیم پلی ـش مثلا یه نقشه بزرگ Grand داشت که مثلا از یه جا تا یه جا دیگه مپ پیاده یا با ماشین میرفت بعد به یه معدن یا یه جایی می رسید نقشه زوم می شد و گرافیکشم شبیه همون Don't Starve Together بود ، خیلی ازش خبری نیومده بود ، فقط تو TGA یا E3 دو سه سال پیش اومد خبر ازش

• Like
Reactions: ravi
بازی ترسناک در سال ۲۰۲۵ قراره بیاد .

درباره یک سفینه یا ایستگاه فضایی که ازش پیام کمک اومده و وقتی فردی برای کمک به اونجا می رود گیر می کند .

اسمش چیه ؟؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or