راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقايون . من دوتا راه دارم

از مجيد اليت بنکيو بخرم کپی خور شده
از پيام اليت لايتون بخرم واستم کپی بشه
نظر شما چيست. تا امشب تصميم نهاييم رو ميگيرم.
من جای تو بودم یک چند روزی صبر میکردم و هر روز میامدم تو این سایت ببینم چه خبر شده.
----------------------------------------------------------------
بهترین روش برای 12 ولت کردن کدامه...
میشه یک پنکه رو مستقیم روی کنسول گذاشت

من جای تو بودم یک چند روزی صبر میکردم و هر روز میامدم تو این سایت ببینم چه خبر شده.
----------------------------------------------------------------
بهترین روش برای 12 ولت کردن کدامه...
میشه یک پنکه رو مستقیم روی کنسول گذاشت

فکر کنم 12 ولت با استفاده از منبع برق خارجی خیلی خوب باشه چون اون وقت بن هم نمیشی از XBL.
اینترکولر با اون اینترکولریش که پشت کنسول هم نصب میشه هیچ کاری نمی کنه...از پنکه چه انتظاری دارید آخه ؟

باز داره این تاپیک به هم می ریزه. من هر چند وقت یکبار یه نظارتی اجبارا باید بکنم انگار.

امکان نداره کنسول 360 اونم falcon ظرف 18 روز یا 24 ساعت و از این جور چیزا بخواد 3 چراغ قرمز بده و این 3 چراغ می تونه به خاطر نوسان برق باشه که تو ایران هم خیلی شایع هست.
کنسولی که ظرف این مدت زمان کم که اشاره کردید 3 چراغ قرمز داده واقعا فقط شامل یکی از شرایط زیر می تونه باشه:
1) کنسول دست دوم یا احیانا تعمیری بوده.
2) پدر کنسول رو در آوردید مثلا 24 ساعت یه بند روشن بوده.
3) در شرایط خیلی نامناسب باهاش کار کردید. مثلا روی فرش، حبس کردن کنسول در یک محفظه کوچک و تنگ و ...
4) واقعا بد شانس بودید و کنسول از همون روز اول که از کارخانه تولید شده خراب بوده (که احتمال این خیلی خیلی پایینه)
اگه اپدیت پاییزی بیاد هر بازی که بخواد رو هارد بره چقدر جا میخواد؟
معلوم نیست.ممکنه ربع یا نصف بازی یا شاید کامل...دقیقا اعلام نشده چقدر جا میگیره هر بازی...شما اگر حساب کنی که بخواد یه سری اطلاعات رو برای لود سریعتر بریزه فکر نمی کنم جای زیادی بگیره.
والا توی همه خبر ها 10 بار گفته شده که بازی به طور کامل روی هارد ریخته می شه. نمی دونم چجوری پدارم می گی معلوم نیست؟ این کپی کردن روی هارد برای افزایش سرعت لود هست ولی با اون چیزی که تو ps3 هست و همه تصورش رو دارن کامل فرق داره.
هر بازی هم بسته به حجم خود بین 5 تا 7 گیگابایت فضا احتیاج داره.
اين دوازده ولت كه ضرر نميزنه يعني به ظاهر كنسول
به قیافش ضرر نمی زنه ولی به صداش چرا و بیشتر می شه.

دوستان دستگاه من امروز 3 چراغ داد :(
18 روزه خريدم از اقا پيام از دبي
premium - falcon - 3/2008
تو شوكم بس عجيب :((
بابا تو ظهر اومدي يه پست دادي همه تو كفن حداقل بيا بگو كه چيكار كردي اينطوري شده؟؟ روزي چقدر بازي مي كردي؟؟ كنسولو كجا گذاشته بودي؟؟ شده وقتي بازي مي كردي برق بره؟؟ چندبار؟؟ و ....
كاري كه آقا پدرام گفت رو كردي؟؟ منظورم اينه كه كابل برق و فيشها رو چك كردي؟؟ شماره ارور چي بود؟؟
مرسي اگه زودتر جواب بدي تا ما هم از اين وضعيت كف كردگي در بيايم.

سلام دوستان

اول از همه من يك معذرت خواهي ويژه
خدمت تمام كاربران اين سايت و مخصوصا مديريت محترم جناب Lich King بدهكارم
اشتباه من اين بود كه اصلا اين پست رو تو اين تاپيك نبايد مي دادم و جاش تو تاپيك
مشكلات كنسول 360 بود
از همه معذرت ميخوام كه تاپيك رو به هم ريختم و بحث از مجراي اصلي خودش خارج شد
=====================================================
اما داستان 3 چراغ شدن كنسول :
من ديروز اصلا بازي نكردم تا ساعت 10 شب كه داداشم تا 12 شب gta 4 بازي كرد و بعدش خاموش كرديم تا امروز صبح ساعت 11
من يك جفت باتري نو انداختم تو دسته و دسته رو روشن كردم كه ديدم دسته 4 تا چراغش چشمك ميزنه و كنسول رو نگاه كردم ديدم 3 تا چراغ قرمز رنگش خاموش روشن ميشه ولي صفحه TV ابيه و چيزي نشون نميده

اون لحظه فقط تونستم يك بار كنسول رو خاموش و دوباره روشن كنم كه ديدم باز هم همونجوريه

فقط اينقدر شوكه شده بودم مخصوصا با اون ذهنيت بدي كه از 3 چراغ تو ذهنم بود كه پا شدم اومدم سايت پست دادم و از بدشانسي كارت اينترنتم هم تموم شد و بعد كه كارت خريدم برق هم رفت و نشد بيام بگم كه چي شد تا الان كه اومدم

و پست هاي دوستان رو ديدم

اون لحظه فقط ياد حرف پدرام ( Console ) افتادم كه گفته بود
كنسولش يه خاطر درست جا نرفت كابل برق 3 چراغ داده بود يك بار
باز هم روشن كردم ديدم اونجوريه هنوز

خاموش كردم كابل برق رو در اوردم و دوباره زدم كه ديدم خدا رو شكر درست شد
و 2 ساعتي هم DMC4 و GRID براي تست بازي كردم كه خوشبختانه مشكلي نبود
مشكل از همون كابل برق و جا به جا شدنش بود

البته اميدوارم كه اين طور باشه و ديگه تكرار نشه
=================================================

از اقا پيام هم معذرت ميخوام
كه با اين قضيه كه ناخواسته از سمت من ايجاد شد
يك سري از دوستان به كنسول هاي ايشون شك كردن
و القابي مثل دست دوم بودم و REFRESH بودن چسبودند به ايشون
================================================
من نه 24 ساعته بازي ميكنم
نه كنسول رو تو جاي خفه و تنگ گذاشتم
نه تعميري و دست دوم بوده
===============================
مشكل فقط هول شدن من بود كه اين جوري به تنش كشيد تاپيك رو
و اين كه پست من تو جاي اشتباهي داده شد
================================================

يك بار ديگه از همه اعضا و تيم مديريت معذرت ميخوام

این دیگه چه ویروسیه؟؟؟
من با رفیقم دیروز رفتیم از فتحی 360 خریدیم.... الان sms داده میگه 3 چراغ شده......... بوردش هم فالکونه 12 ولت هم خودش کرده بود.....:eek::confused:

از دوستمون میخوایم که کامل تر توضیح بدن :
نوع Xbox چی بوده؟
شماره ارور چند بوده؟
چند ساعت پشت سر هم بازی کردن؟
شرایط نگهداریش و بقیه مواردی که اساتید عزیز گفتن رو چک کنن و نتیجه ی نهایی رو به ما اعلام کنن
خوشبختانه مشکل اقا پدرام که حل شد
حالا ما که میخواستیم از فتحی بگیریم شوکه شدیم

ما رو بگو نشستیم 970 صفحه رو خوندیم که بریم 360 از فتحی بگیریم حالا همه چی عوض شد
فالکون و 3 چراغه؟
حالا واقعا چطوره بجای Xbox360 بریم یه HI Tech PC بخریم خودمونو راحت کنیم؟
نه مشکل کپی خور کردن
نه 12 ولت کردن و
نه 3 چراغه شدن
تازه تا 3 سال هم همه ی قطعات گرونش گارانتیه
درسته اول از همه بازی های Xbox میاد ولی ایا واقعاXbox360 چیزی فرا تر از یه کیس با قیمت حدود 600 تومن داره؟
[FONT=&quot]کسی عکسی از مقایسه ی [/FONT][FONT=&quot] و[/FONT][FONT=&quot]PC,[/FONT][FONT=&quot] Xbox360 داره؟[تو بازیهای نسل جدید با سیستم های قدرتمند}
[/FONT]

ميگم تاحالا درايو های بنکيو هيچکدومشون هيچ مشکلی نداشتن تاحالا؟

مشکل از چه نظر ؟
از نظر کارایی یه مقدار ضعیف تر از درایوهای دیگه هست اما در کل خوبه...

ما رو بگو نشستیم 970 صفحه رو خوندیم که بریم 360 از فتحی بگیریم حالا همه چی عوض شد
فالکون و 3 چراغه؟
حالا واقعا چطوره بجای Xbox360 بریم یه HI Tech PC بخریم خودمونو راحت کنیم؟
نه مشکل کپی خور کردن
نه 12 ولت کردن و
نه 3 چراغه شدن
تازه تا 3 سال هم همه ی قطعات گرونش گارانتیه
درسته اول از همه بازی های Xbox میاد ولی ایا واقعاXbox360 چیزی فرا تر از یه کیس با قیمت حدود 600 تومن داره؟
[FONT=&quot]کسی عکسی از مقایسه ی [/FONT][FONT=&quot]و[/FONT][FONT=&quot]PC,[/FONT][FONT=&quot] Xbox360 داره؟[تو بازیهای نسل جدید با سیستم های قدرتمند}[/FONT]

شما به هر حال با PC ممکنه در هنگام نصب یا بازی کردن با یه سری ارور مواجه بشید اما توی XBox 360 دیگه ارور نصب و این حرفا نمی بینید.
به هر حال شما نظر خودت اول از همه مهم هست.
توی تهران فروشگاه های معتبر برای فروش XBox 360 و کلا کنسول زیاده.
12 ولت کردن هم خیلی ضروری نیست با وجود مادربورد فالکون.فقط پیشنهاد میشه برای اطمینان بیشتر و برای کسانی که زیاد بازی می کنن.
شما مطمئنا خیلی از عناوین رو روی XBox 360 بازی می کنی که ممکنه روی PC عرضه نشده باشه.
در کل شما نباید با یه اتفاق که برای کسی پیش اومده از چیزی زده بشی.

ممنون از پاسخ خوبتون
ولی منظور من این نبود که PC بهتره یا Xbox من بیشتر میخوام نظر دوستانو بدونم که بازیهای مشترک رو تو هر دو کنسول{البته میدونم PC کنسول نیست} بدونم
راستشو بخواین من بازیهای Xbox360 رو به دید مقایسه ای ندیدم
اگر کسی نظری داره بگه خوشحال میشم.
یکی دو سال پیش که خبری از سیستم های قدرتمند و نسبتا ارزان امروزی نبود Xbox360 واقعا شاهکار بود ولی ایا الان هم قضیه همینطور است؟

درود به همه
بچه ها من دو سه روزه 360 Elite گرفتم.
امروز يه سه ساعتي Gow زدم و وقتي دستمو گرفتم پشتش عملا هيچ گرمايي حس نكردم. كنسول هم خيلي اروم و بي سر و صداست. در كل زياد هم باهاش بازي نميكنم. به نظرتون لازمه 12 ولتش كنم؟ اگه همينطور باشه مشكلي نداره؟
ممنون.:clover:

درود به همه
بچه ها من دو سه روزه 360 Elite گرفتم.
امروز يه سه ساعتي Gow زدم و وقتي دستمو گرفتم پشتش عملا هيچ گرمايي حس نكردم. كنسول هم خيلي اروم و بي سر و صداست. در كل زياد هم باهاش بازي نميكنم. به نظرتون لازمه 12 ولتش كنم؟ اگه همينطور باشه مشكلي نداره؟
ممنون.:clover:

12 ولت کردن برای اطمینان پیشنهاد میشه،اگر نه نیازی هم نیست.
شما هر 2-3 ساعتی که بازی می کنی می تونی 1 ساعت و نیم استراحت بدی و دوباره بازی کنی.اما اگر در کل کم بازی می کنی نیازی هم به 12 ولت کردن نیست.
خود من توی روز شاید کلا 6-7 ساعت بازی کنم.اما 12 ولت هم نکردم.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or