اگر بخوام بازی سفارش بدم برام بفرستند بهترین فروشگاه هی که این کارو میکنه کدامه؟
بعد بهترین مارک cd ها کدامه؟و کی داره؟
اگر بخوام بازی سفارش بدم برام بفرستند بهترین فروشگاه هی که این کارو میکنه کدامه؟
بعد بهترین مارک cd ها کدامه؟و کی داره؟
ببین اگه هدفت گیم بازی کردنه کنسول بخر و PC رو بیخیال شو. شک هم نکنممنون از پاسخ خوبتون
ولی منظور من این نبود که PC بهتره یا Xbox من بیشتر میخوام نظر دوستانو بدونم که بازیهای مشترک رو تو هر دو کنسول{البته میدونم PC کنسول نیست} بدونم
راستشو بخواین من بازیهای Xbox360 رو به دید مقایسه ای ندیدم
اگر کسی نظری داره بگه خوشحال میشم.
یکی دو سال پیش که خبری از سیستم های قدرتمند و نسبتا ارزان امروزی نبود Xbox360 واقعا شاهکار بود ولی ایا الان هم قضیه همینطور است؟
من پیشنهاد می کنم از HTG.IR بخری.بهترین جنس دیسک رو که ورباتیم هست داره.کارش هم خیلی خوبه.
فروشگاه های دیگه هم هستن که توی فروشگاه مجازی تاپیک هاشون هست.
در ضمن برای این سوالتون تاپیک مخصوص خودش هست...[/quote]
از جواب های که میدید واقعا ممنونم
ولی بعضی وقتها یک ضذ حال های میزنی که اعصاب آدم رو خرد میکنی مخصوصاً آخر شبها
داداش cd نیست DVD هست[/quote]
آقا داداش شما مارو به بزرگی خودتون ببخشید... باشه؟
من نمیدونم چرا بعضی ها اینجورین همه سایت رو میگردند ببینن کی یک اشتباهی کرده. که برن و مسخرش کنند... بابا دمتون گرم
ممنون از پاسخ خوبتون
ولی منظور من این نبود که PC بهتره یا Xbox من بیشتر میخوام نظر دوستانو بدونم که بازیهای مشترک رو تو هر دو کنسول{البته میدونم PC کنسول نیست} بدونم
یکی دو سال پیش که خبری از سیستم های قدرتمند و نسبتا ارزان امروزی نبود Xbox360 واقعا شاهکار بود ولی ایا الان هم قضیه همینطور است؟
ممنون از پاسخ خوبتون
من پیشنهاد می کنم از HTG.IR بخری.بهترین جنس دیسک رو که ورباتیم هست داره.کارش هم خیلی خوبه.
فروشگاه های دیگه هم هستن که توی فروشگاه مجازی تاپیک هاشون هست.
در ضمن برای این سوالتون تاپیک مخصوص خودش هست...[/quote]
از جواب های که میدید واقعا ممنونم
ولی بعضی وقتها یک ضذ حال های میزنی که اعصاب آدم رو خرد میکنی مخصوصاً آخر شبها
داداش cd نیست DVD هست[/quote]
آقا داداش شما مارو به بزرگی خودتون ببخشید... باشه؟
من نمیدونم چرا بعضی ها اینجورین همه سایت رو میگردند ببینن کی یک اشتباهی کرده. که برن و مسخرش کنند... بابا دمتون گرم
خواهش می کنم.
شما باید دقت کنید برای سوالاتتون به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.این رو به این دلیل میگم که حق کاربرهای تازه وارد ضایع میشه.چون حجم تاپیک بالاتر میره...
در ضمن کسی شما رو مسخره نمی کنه...هر کسی هم کرده خودش مسخره هست که اینطوری کرده...
من یه Elite Falcon دارم 12 ولت کنم و از این فن های زیر Xbox بذارم کفایت میکنه !؟
راستی اگه رو 12 ولت اینتر کولر بذارم خوبه یا بد !؟
12 ولت کن.نیازی به فن های زیر XBox 360 هم نداره.
12 ولت هم که می کنی اصلا اینترکولر نذار...
دوستان من میتونم کاری کنم که هاردم همیشه SIGN IN بمونه ؟

یه سوالی داشتم ممنون میشم دوستان جواب بدن:
پنجشنبه که رفتم Elite بخرم دیدم بیشتر Elite های بازار با قیمت 480 هزار تومن هست.
ریجن Pal و درایو Benq، در ظاهر مشکلی نداشت، اما فروشنده ها می گفتن سریال دستگاه ممکنه Match نباشه
میخواستم ببینم کسی به این مورد برخورده یا نه؟ دلیل این قیمت پایین رو نمیدونم میترسم بخرم و بعدا ضرر کنم.
لطفا راهنمایی کنین:smile: