راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگر بخوام بازی سفارش بدم برام بفرستند بهترین فروشگاه هی که این کارو میکنه کدامه؟
بعد بهترین مارک cd ها کدامه؟و کی داره؟

من پیشنهاد می کنم از HTG.IR بخری.بهترین جنس دیسک رو که ورباتیم هست داره.کارش هم خیلی خوبه.
فروشگاه های دیگه هم هستن که توی فروشگاه مجازی تاپیک هاشون هست.
در ضمن برای این سوالتون تاپیک مخصوص خودش هست...

ممنون از پاسخ خوبتون
ولی منظور من این نبود که PC بهتره یا Xbox من بیشتر میخوام نظر دوستانو بدونم که بازیهای مشترک رو تو هر دو کنسول{البته میدونم PC کنسول نیست} بدونم
راستشو بخواین من بازیهای Xbox360 رو به دید مقایسه ای ندیدم
اگر کسی نظری داره بگه خوشحال میشم.
یکی دو سال پیش که خبری از سیستم های قدرتمند و نسبتا ارزان امروزی نبود Xbox360 واقعا شاهکار بود ولی ایا الان هم قضیه همینطور است؟
ببین اگه هدفت گیم بازی کردنه کنسول بخر و PC رو بیخیال شو. شک هم نکن

سلام
یک سوال اماتوری:laughing: قبول دارید که شب ها بهترین موقع برای استفاده از کنسول هست چون هوا خنک تر هست چون من وقتی دستم شب ها پست کنسولم میورم گرمای کمتری احساس میکنم وصبح ها این طور نیست من 12V هم نکرم وفقط از این فن های که درجه رانشان میدهد استفاده کردم فقط می خواسنم بدونم چه قدر این حرف من درست؟؟؟؟

من موقعی که از این فن استفاده می کنم ودرجه ان به 29 Cمی رسه خود فن اتوماتیک خاموش می شود مال شما همین طور هست؟

من پیشنهاد می کنم از HTG.IR بخری.بهترین جنس دیسک رو که ورباتیم هست داره.کارش هم خیلی خوبه.
در ضمن برای این سوالتون تاپیک مخصوص خودش هست...[/quote]

از جواب های که میدید واقعا ممنونم
ولی بعضی وقتها یک ضذ حال های میزنی که اعصاب آدم رو خرد میکنی مخصوصاً آخر شبها

داداش cd نیست DVD هست[/quote]

آقا داداش شما مارو به بزرگی خودتون ببخشید... باشه؟

من نمیدونم چرا بعضی ها اینجورین همه سایت رو میگردند ببینن کی یک اشتباهی کرده. که برن و مسخرش کنند... بابا دمتون گرم

ممنون از پاسخ خوبتون
ولی منظور من این نبود که PC بهتره یا Xbox من بیشتر میخوام نظر دوستانو بدونم که بازیهای مشترک رو تو هر دو کنسول{البته میدونم PC کنسول نیست} بدونم
یکی دو سال پیش که خبری از سیستم های قدرتمند و نسبتا ارزان امروزی نبود Xbox360 واقعا شاهکار بود ولی ایا الان هم قضیه همینطور است؟

ببین عزیز برادر من خودم 3 ماه پیش فیکس دو ملیون تومن دادم یک کامپیوتر خریدم ولی الن پیشمون هستم وبعدش رفتم یک Xbox360 خریدم شما یک سیستن 5 ملیونی هم ببندی فردا یک مدل جدیتر میاید ولی گرافیکی 360 داره یک چیز دیگه است این راهم میتونی خودت بری تو مغازهای که کنسول می فروشن ببینی وانایی که کنسول دارن ازیشون بپرسی من هم طرفدار هیچ کدامش نیستم چون هر کدام از این وسیله ها مزایا ومعایب خودشون دارن

ممنون از پاسخ خوبتون

ببین عزیز برادر من خودم 3 ماه پیش فیکس دو ملیون تومن دادم یک کامپیوتر خریدم ولی الان پیشمون هستم وبعدش رفتم یک Xbox360 خریدم شما یک سیستن 5 ملیونی هم ببندی فردا یک مدل جدیتر میاید ولی گرافیکی 360 داره یک چیز دیگه است این راهم میتونی خودت بری تو مغازهای که کنسول می فروشن ببینی وانایی که کنسول دارن ازیشون بپرسی من هم طرفدار هیچ کدامش نیستم چون هر کدام از این وسیله ها مزایا ومعایب خودشون دارن :cheesygri

در ضمن برای این سوالتون تاپیک مخصوص خودش هست...[/quote]

از جواب های که میدید واقعا ممنونم
ولی بعضی وقتها یک ضذ حال های میزنی که اعصاب آدم رو خرد میکنی مخصوصاً آخر شبها

داداش cd نیست DVD هست[/quote]

آقا داداش شما مارو به بزرگی خودتون ببخشید... باشه؟

من نمیدونم چرا بعضی ها اینجورین همه سایت رو میگردند ببینن کی یک اشتباهی کرده. که برن و مسخرش کنند... بابا دمتون گرم

خواهش می کنم.
شما باید دقت کنید برای سوالاتتون به تاپیک مربوطه مراجعه کنید.این رو به این دلیل میگم که حق کاربرهای تازه وارد ضایع میشه.چون حجم تاپیک بالاتر میره...
در ضمن کسی شما رو مسخره نمی کنه...هر کسی هم کرده خودش مسخره هست که اینطوری کرده... ;)

من یه Elite Falcon دارم 12 ولت کنم و از این فن های زیر Xbox بذارم کفایت میکنه !؟
راستی اگه رو 12 ولت اینتر کولر بذارم خوبه یا بد !؟

12 ولت کن.نیازی به فن های زیر XBox 360 هم نداره.
12 ولت هم که می کنی اصلا اینترکولر نذار...

دوستان من میتونم کاری کنم که هاردم همیشه SIGN IN بمونه ؟

منظورت اینه که وقتی دستگاه رو روشن می کنی همیشه Gamertag ت Sign In باشه ؟

اگر اینطوری منظورته وقتی کنسول رو روشن کردی و گیمرتگت رو Sign In کردی روی اون مستطیل مربوط به Gamertag برو و A رو بزن.در صفحه ای که باز میشه گزینه آخر یعنی Auto Sign In رو بزن و هر 2 گزینه رو روی Enable بذار... ;)

یه سوالی داشتم ممنون میشم دوستان جواب بدن:
پنجشنبه که رفتم Elite بخرم دیدم بیشتر Elite های بازار با قیمت 480 هزار تومن هست.
ریجن ‍Pal و درایو Benq، در ظاهر مشکلی نداشت، اما فروشنده ها می گفتن سریال دستگاه ممکنه Match نباشه
می‌خواستم ببینم کسی به این مورد برخورده یا نه؟ دلیل این قیمت پایین رو نمیدونم میترسم بخرم و بعدا ضرر کنم.
لطفا راهنمایی کنین:smile:

یه سوالی داشتم ممنون میشم دوستان جواب بدن:
پنجشنبه که رفتم Elite بخرم دیدم بیشتر Elite های بازار با قیمت 480 هزار تومن هست.
ریجن ‍Pal و درایو Benq، در ظاهر مشکلی نداشت، اما فروشنده ها می گفتن سریال دستگاه ممکنه Match نباشه
می‌خواستم ببینم کسی به این مورد برخورده یا نه؟ دلیل این قیمت پایین رو نمیدونم میترسم بخرم و بعدا ضرر کنم.
لطفا راهنمایی کنین:smile:

من از آقا مجید خریدم سریال نامبرش هم مچ بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or