siamkogames
کاربر سایت
بچه ها یه سوال میشه برید تو قسمت بونوس بازی ویدیو ببینید چنتا Making of Hevy rain داره ماله من 1 دونه باز شده اما فکنم بیشتر داره چند بارم تموم کردم بازیرو........
این بازی چرا اینطوریه!!!امروز بازی رو خریدم و اجراش کردم تا جایی رفتم که پسرش کشته شد(تصادف)بعدش صحنه ای نشون داد که نوشته بود 2سال بعد...پسر کوچیکش رفت تو ماشین نشست و دیگه من هنگ کردم کجا باید برم!!!هر جا میرم برمیگرده...میرم پیش ماشین هیچ دکمه ای نمیاد...البته L2 رو نگه داشتم یه چیزایی اومد منم همش رو انتخاب کردم ولی چیزی نشد!!!باید چیکار کنم؟؟
اگه زبانت خوب نیست بازی رو ببوس بزار کنار:d
خوب نیست:dولی عوض اینکه راهنمایی کنی داری ناامیدم میکنی!:d ایشالله به کمک بچه های فروم بازی رو تموم میکنم!:d حالا شما این یه تیکه رو بگو بزار مشکل فعلیم حل شد!:d
باید بری جلوی در راننده بعد یه دکمه میاره سوار ماشین بشی.اگه نمیاد ممکنه بازی کامل نباشه.خوب نیست:dولی عوض اینکه راهنمایی کنی داری ناامیدم میکنی!:d ایشالله به کمک بچه های فروم بازی رو تموم میکنم!:d حالا شما این یه تیکه رو بگو بزار مشکل فعلیم حل بشه!:d
خوب نیست:dولی عوض اینکه راهنمایی کنی داری ناامیدم میکنی!:d ایشالله به کمک بچه های فروم بازی رو تموم میکنم!:d حالا شما این یه تیکه رو بگو بزار مشکل فعلیم حل بشه!:d
حدودا ۵۲ چپتر داره که شما چپتر ۹ هستین.شکر خدا ردش کردم فقط یه باگ بود همین...:d الان چپتر wellcome,norman هستم کلا بازی چند تا چپتر داره؟
الان چپتر 20 هستم!:d18 پایان!:-oچه خبره!!تموم کردنش یه سال طول میکشه!من که یه بار تمومش کنم میبوسمش میزارمش کنار!:dحدودا ۵۲ چپتر داره که شما چپتر ۹ هستین.
۱۸ پایان مختلف هم داره بازی که بر اساس تصمیم گیری ها یا اتفاقات بازی تغییر میکنه.
بعيد ميدونم بتوني بذاريش كنار با يك بار تموم كردن!الان چپتر 20 هستم!:d18 پایان!:-oچه خبره!!تموم کردنش یه سال طول میکشه!من که یه بار تمومش کنم میبوسمش میزارمش کنار!:d
بعيد ميدونم بتوني بذاريش كنار با يك بار تموم كردن!
اگه از رو علاقه هم دوباره بازيش نكني از رو فضولي ميكني:d
من انچارتد 3 بازی نکردم ولی هوی رین بسیار عالی هستش ولی چون که نمی خوای اون صحناتو داشته باشی هوی رین را نخر!با سلام
دوستان من میخوام بلوری انچارتد 3 و هوی رین رو بگیرم
لطفا کمکم کنید...بهم بگید کدام بازی قشنگ تره
اخه من انچارتد 2 رو رفتم خیلی خوشم اومد و حالا میخوام یه سبکی دیگه ای رو بازی کنم
اگه انچارتد 3 صحنات هیجان انگیز زیاد داره یا اینکه 3D ش خوبه انچارتد رو بخرم
هوی رین از بازی انچارتد قشنگ تره؟
راستی نمیخوام بازی صحنات اونجوری داشته باشه![]()