اگه لپ تاپتون ورودی میگیره که خوب مشکلی نیست میتونید وصل کنید. اگر نمیگیره نمیشه وصل کرد.طاهر جان من pc ندارم و یه لپتاپ dell INSPIRON 6400
دارم که lcd واید و باکیفیتی قابل قبول داره.چطور میشه به اون وصلش کرد و دچار کاهش کیفیت نشد؟
البته نگو کارت کپچر گرون قیمت لازم داره که دیگه حال پول خرج کردن واسه 360 رو ندارم![]()
هنوز نیومده داره برام هزینش باندازه ی جمع کردن یه pc قوی در میاد
اگر این تلویزیون HD باشه (که به احتمال زیاد هست) خوب تصویری که میده HD خواهد بود.سلام
کیفیت بازی ها روی تلویزیون plasma 42 اینچ چطوره در حد hd هست؟
عکس مانیتور اینه :آقا طاهر اين مانيتور lcd كه گفتين همونه كه قاب سياه و براقي داره ؟ قيمتش ميدونيد چنده؟
در ضمن hdmi داره ؟ رزولوشنش چقدره؟
ممنون ميشم
البته باید مانیتور LCD بخری و به نظر من مانیتور LG M1710A بخر که من دارم و نیاز به کابل VGA نداره چون پشتش AV Port داره و تلویزیون هم میشه جای آنتن داره بحرحال مانیتور کاملیه!
سلام:من خودم کنسول رو به همه چی وصل کردم و تست کردم. تلویزیون 21 اینچ معمولی،یک مانیتور سامسونگ MB1795 و هم یک LCD ViewSonic 19" Wide Screen ، مطمئناً کیفیت اینا با هم فرق دارن، خصوصاً LCD بخاطر بزرگتر بودن و WideScreen بودن برای بازی فوق العاده مناسبه و تصویر خیلی عالی میده. یکی از مشکلات در مانیتورهای CRT اینه که 60 هرتز بودن تصویر چشم رو اذیت میکنه ولی روی LCD این اتفاق نمی افته. البته مانیتورهای CRT سامسونگ هم کیفیت بسیار خوبی دارن اگر بخوایم با مانیتورهای CRT دیگه مثل LG مقایسه کنیم. چون من خودم LG 775FT هم داشتم که همین هفته پیش ردش کردم رفت. بین مانیتورهای CRT دو شرکت LG و Samsung مانیتورهای سامسونگ کیفیت بالاتری دارند فقط LG از نظر قیافه قشنگ تره.
بهرحال بازی در مانیتور به علت رزولوشن بالاتر کیفیت بهتری داره و اگر بهش عادت کنید دیگه با تلویزیونهای معمولی نمی تونید بازی کنید. مانیتور سامسونگ شما هم برای بازی مناسبه.
مانیتور درسته که تا Refresh Rate های بالاتر رو ساپورت میکنه اما چون تصویر کنسول NTSC فرکانس 60 هرتز داره این مورد پیش میاد ! اشکال از مانیتور نیست.سلام:
میخواستم ببینم یعنی واسهxbox360 تو مانیتورهای crt نمیشه refresh rate رو از 60Hz بالتر برد؟ اینا که تا 85Hz رو پشتیبانی میکنن
یه سایت تازه به اسم www.dashboardthemes.com باز شده که میتونید قبل از دان کردن تم ها اونارو ببینید و همچنین تم های free رو هم میگه کدومه و به راحتی میشه دان کرد
مثلا تم holiday godfather خیلی باحاله و من دان کردم اینم یه تم واسه call 3 و نظر اعضای سایت:
http://dashboardthemes.com/images/b184bc54-4d6f-4ba9-b94f-f0c2a78beed8/cod3-pinups-02 (1).jpg
I've just bought it. It's really nice.
Why would women want to be in a war zone?
Thats One s/xy girl. sells me !
چجوری باید این تم هارو بریزم >>>؟؟؟ و کجا بریزم؟؟؟؟
سلام به همهفعلا هیچ راهی وجود نداره تا از رو pc تم بریزی رو 360
باید به لایو وصل شی و بعد تم مورد نظرتو انتخاب و بعد دان کنی رو 360تت
همه ی تم ها رو(%90)رو نمیتونی دان کنی چون 150 تا ms point میخواد مثل call of duty 3 ولی اونایی که free هستند رو میتونی دان کنی مثل تم god father که واسه holiday داده خیلی توپه این سایت هم بهت کمک میکنه تا تم های مفتی رو پیدا کنی در غیر اینصورت باید تو خود لایو یکی یکی رو تم ها بزنی تا لود بشه بعد ببینی مفت هست یا نه که خیلی وقت گیره ولی به نظر من 4-5 مگ می ارزه تا قیافه ی dashboard تون عوض شه
من تا الان 3 تا تم دان کردم:god father ,buthcher king,rare
که god father از همه باحالتر بود.
فعلا هیچ راهی وجود نداره تا از رو pc تم بریزی رو 360
باید به لایو وصل شی و بعد تم مورد نظرتو انتخاب و بعد دان کنی رو 360تت
بستگی به لپ تاپ داره ولی به احتمال زیاد مستقیماً و با ورودی VGA بهش وصل نمیشه و اگر هم بشه بصورت TV خواهد بود.سلام
دوستان من چند روز دیگه می خوام یه لپ تاپ بخرم
x360 به مانیتورش وصل میشه؟؟؟؟