Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
رو چه درجه سختی تموم کردی؟
اگه medium با free aim به بالا رفته باشی بعد از انتخاب مرحله یا قبلش دو تا گزینه میاد که یکیش زده default اونو تغییر بدی میتونی لباس های مختلف مکس رو انتخاب کنی که لباس های مکس پین یک ودو رو هم داره که یک old school max نام داره و مال دو classic max نام داره البته چهرشون افتضاح طراحی شده.:(
من با میدیوم رفتم و Free Aim اما باز نشده.
وسطای بازی یه بار درجه سختی و Aim رو دستکاری کردم و یه پیغام داد که نخوندمش. ولی بازی رو با همون درجه میدیوم و Free Aim تموم کردم. یعنی ممکنه چون دستکاریش کردم اینجوری شده ؟
حالا اگه با درجه Hard بازی کنم باز میشه یا نه ؟

رو چه درجه سختی تموم کردی؟
اگه medium با free aim به بالا رفته باشی بعد از انتخاب مرحله یا قبلش دو تا گزینه میاد که یکیش زده default اونو تغییر بدی میتونی لباس های مختلف مکس رو انتخاب کنی که لباس های مکس پین یک ودو رو هم داره که یک old school max نام داره و مال دو classic max نام داره البته چهرشون افتضاح طراحی شده.:(

در راستای صحبت ها با ید بگم چهره ها تقریبا در حد بز طراحی شدن
نمیدونم بازی با این عظمت چرا این چهره ها رو این ادم درست نکردن

من با میدیوم رفتم و Free Aim اما باز نشده.
وسطای بازی یه بار درجه سختی و Aim رو دستکاری کردم و یه پیغام داد که نخوندمش. ولی بازی رو با همون درجه میدیوم و Free Aim تموم کردم. یعنی ممکنه چون دستکاریش کردم اینجوری شده ؟
حالا اگه با درجه Hard بازی کنم باز میشه یا نه ؟
بله به خاطر همونه نباید اونا دستکاری بشن.
بله میشه البته با free aim.

من نزدیک 4 تا چیتر از بازی رو رفتم.
داستان سرایی دَن هاسر کاملاً مشهوده.
نحو روایت داستان بازی کاملاً شبیه به سری GTA هست!!

دوستان یه سوال برام پیش اومده. اونقدر تو بازی آدم ربایی زیاد بود که من یه چیز رو زیاد دقت نکردم و متوجه نشدم :

تو چپتر اول رودریگو و فابیانا دزدیده می شند که مکس اونا رو نجات میده.
تو چپتر دوم دوباره فابیانا و جیوانا و مارسلو دزدیده میشن. که جیوانا از دستشون فرار می کنه و با کمک مکس از تو هلیکوپتر و ... نجات پیدا می کنه.
اما سوال من اینه که مارسلو چه جوری نجات پیدا کرد و بعدش جیوانا و مارسلو دوباره چه جوری گیر می افتند که مکس آخرای بازی جیوانا رو نجات میده اما مارسلو و فابیانا کشته می شند ؟

دوستان یه سوال برام پیش اومده. اونقدر تو بازی آدم ربایی زیاد بود که من یه چیز رو زیاد دقت نکردم و متوجه نشدم :

تو چپتر اول رودریگو و فابیانا دزدیده می شند که مکس اونا رو نجات میده.
تو چپتر دوم دوباره فابیانا و جیوانا و مارسلو دزدیده میشن. که جیوانا از دستشون فرار می کنه و با کمک مکس از تو هلیکوپتر و ... نجات پیدا می کنه.
اما سوال من اینه که مارسلو چه جوری نجات پیدا کرد و بعدش جیوانا و مارسلو دوباره چه جوری گیر می افتند که مکس آخرای بازی جیوانا رو نجات میده اما مارسلو و فابیانا کشته می شند ؟
چپتر دوم اگه دوباره شروع کنی میبینی که مارسلو از دست یارو در میره {همونی که مکس باهاش میره تو شیشه}اما در ادامه میبینی که مارسلو در هلیکوپتر پاسوس هست اما کلا نشون نمیده که چجوری به هلیکوپتر پاسوس رسید و خودشو نجات داد.
بله فابیانا که به دست سورانو کشته میشه و مارسلو هم که تو لاستیک ها به وسیله میلو رگو میسوزه
.

چپتر دوم اگه دوباره شروع کنی میبینی که مارسلو از دست یارو در میره {همونی که مکس باهاش میره تو شیشه}اما در ادامه میبینی که مارسلو در هلیکوپتر پاسوس هست اما کلا نشون نمیده که چجوری به هلیکوپتر پاسوس رسید و خودشو نجات داد.
بله فابیانا که به دست سورانو کشته میشه و مارسلو هم که تو لاستیک ها به وسیله میلو رگو میسوزه
.
ممنون اما خب این جیوانا و مارسلو دوباره چه جوری گیر می افتن ؟جفتشون که نجات پیدا کرده بودند ؟

ممنون اما خب این جیوانا و مارسلو دوباره چه جوری گیر می افتن ؟جفتشون که نجات پیدا کرده بودند ؟
[/QU
اونو کلا بازی صحنه ای ازش نشون نداد و اتفاقا برای منم سواله به هر حال این یکی از نقاط گنگ داستان هست.

[/QU
اونو کلا بازی صحنه ای ازش نشون نداد و اتفاقا برای منم سواله به هر حال این یکی از نقاط گنگ داستان هست.
خب من اون مرحله رو دوباره بازی کردم و متوجه شدم.
مارسلو با توجه به اطلاعاتی که مکس پین تلفنی بهشون داده بود، با جیوانا به همراه پول برای آزاد کردن فابیانا به اون محله می رند اما پس از کشته شدن فابیانا خودشون هم گیر می افتن.

خب من اون مرحله رو دوباره بازی کردم و متوجه شدم.
مارسلو با توجه به اطلاعاتی که مکس پین تلفنی بهشون داده بود، با جیوانا به همراه پول برای آزاد کردن فابیانا به اون محله می رند اما پس از کشته شدن فابیانا خودشون هم گیر می افتن.
خیلی ممنون که روشنم کردی.:d

تمومش کردم،من زبان بازیم متاسفانه انگلیسی نبود نمیدونم اول بازی دستم خورده بود درجه سختی رفته بود روhard یا کلا انقدر سخت بود بازی،بعضی از مرحله هاش خیلی رو مخ بود آدم گیر میکرد..

در کل قشنگ بود

کسی هست بیاد داستان کل بازی رو بگه،؟

سلامدر قسمت آخر وقتی با اون نارنجک اندازه مواجه می شویم چیکار باید کرد که قبل از حرکت هواپیما به اون برسیم؟

اونجا باید کاور بگیری و از کاور نیای بیرون و تو کاور دشمنارو بکشی {کمی زیادن}بعداز کشتن اونا مکس پین در طییک حرکت به بالا میپره تو باید در اون حالت که صححنه اهسته هست وقتی که یارو با نارنجک انداز شلیک میکنه تو زود نارنجک رو بزنی تا جلوی خودش منفجر بشه.

اونجا باید کاور بگیری و از کاور نیای بیرون و تو کاور دشمنارو بکشی {کمی زیادن}بعداز کشتن اونا مکس پین در طییک حرکت به بالا میپره تو باید در اون حالت که صححنه اهسته هست وقتی که یارو با نارنجک انداز شلیک میکنه تو زود نارنجک رو بزنی تا جلوی خودش منفجر بشه.

دستت درد نکنه

این تفنگ طلائی ها

سلام
دوستان در جاهایی یه اسلحههای با مثلا قنداق طلاائید و غیره وجود داره که میگیریشون
ایا اینها تاثیری داره؟ اچیومنتی هستش یا باعث افزایش قدرت اصلحهها میشه و یا منویی داره که باید بریم اونجا اسلحه بخریم با اونها؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or