T - BONE
کاربر سایت
یک لحظه دهنم اینطوری شد وقتی گفتی 11:30:-o بعد خط آخر رو خودم خیالم راحت شد
يه توضيحى ميدى كه مشكلش جيه؟نقد تصویری گیم اسپات رو دیدم، 60% از هایپم نابود شد..
بازی اصلی اگر این جوری باشه که نسبت به دانلود کردنش پشیمون شدم!
طراحی ماشین ها،گرافیک بازی،فیزیک بازی و گیم پلی که در این نقد نشون داده شد،خیلی ضعیف تر از تریلر ها بود!
(این ویدئو،اسپویل های خفیف داستانی داره)
اولاً ویدئو ی نقد از نسخه ی PS3 کپچر شده، خیلی سطح پایین تر از تریلر های راکستار از نسخه ی ps3 بوداز لحاظ گرافیکی! در تریلر های خود راکستار،کیفیت پلی گان های شخصیت ها به شدت بالا بود، کیفیت دورنماها و مدل سازی اتومبیل ها واقعاً عالی بود.چیزی که من در تریلر گیم اسپات دیدم،همون مدل سازی GTA IV بود و خیلی تعجب کردم از این بابت! بازتاب نور از بدنه ی ماشین ها و کلی چیز های دیگه در نقد وجود داشت که در تناقض با چیزی بود که قبلاً دیدم و انتظار تجربشو داشتم!يه توضيحى ميدى كه مشكلش جيه؟
با اين اينترنت ذغالى نميشه دانلود كرد
بازی همه چیش سرجاشه نگران نباش ... یکم فقط وضوح تصویر کمترهاولاً ویدئو ی نقد از نسخه ی PS3 کپچر شده، خیلی سطح پایین تر از تریلر های راکستار از نسخه ی ps3 بوداز لحاظ گرافیکی! در تریلر های خود راکستار،کیفیت پلی گان های شخصیت ها به شدت بالا بود، کیفیت دورنماها و مدل سازی اتومبیل ها واقعاً عالی بود.چیزی که من در تریلر گیم اسپات دیدم،همون مدل سازی GTA IV بود و خیلی تعجب کردم از این بابت! بازتاب نور از بدنه ی ماشین ها و کلی چیز های دیگه در نقد وجود داشت که در تناقض با چیزی بود که قبلاً دیدم و انتظار تجربشو داشتم!
ممنون میشم اگر کسی به هر نحوی بازی رو انجام داده و این ویدئو رو دیده، من رو از شک دربیاره!
اولاً ویدئو ی نقد از نسخه ی PS3 کپچر شده، خیلی سطح پایین تر از تریلر های راکستار از نسخه ی ps3 بوداز لحاظ گرافیکی! در تریلر های خود راکستار،کیفیت پلی گان های شخصیت ها به شدت بالا بود، کیفیت دورنماها و مدل سازی اتومبیل ها واقعاً عالی بود.چیزی که من در تریلر گیم اسپات دیدم،همون مدل سازی GTA IV بود و خیلی تعجب کردم از این بابت! بازتاب نور از بدنه ی ماشین ها و کلی چیز های دیگه در نقد وجود داشت که در تناقض با چیزی بود که قبلاً دیدم و انتظار تجربشو داشتم!
ممنون میشم اگر کسی به هر نحوی بازی رو انجام داده و این ویدئو رو دیده، من رو از شک دربیاره!
عجیبه من هیچ افت گرافیکی نسبت به تریلرها ندیدمپس افت گرافیکی که حس کردم ، حقیقت داره منتها مشکل از وضوح تصویر هست! تعداد کم پلی گان های ماشین ها هم که دوستمون اشاره کرد و خودم در نقد دیدم،یک مقدار نا امیدم کرده.
مسلمه که من هیچ انتظاری از بازی مولتی پلتفرم رو PS3 ندارم اما نمایش های اولیه بازی هم پردازش بهتری داشت و هم کارگردانی تریلر ها به گونه ای بود که گرافیک بازی،بهتر به چشم می اومد.
انتظار برای دانلود بازی سخت تر شد! تقریباً 8 ساعت تا دریافت لینک دانلود باقی مونده..
اقا بازى از استور امريكا برداشته شده.اصلا نيستاقا دانلود میشه کرد الان از استور امریکا؟