ahmad_reza
کاربر سایت
باز همونه
اعصاب واسمون نذاشته
ببین دوست من نه پولی توی جیب من میره و نه کسی قرار به من مدال بده یا غیرهمدل فت
بازی انحصاری که زیاده فعلا همین ها رو بازی کن یه چند وقتی سرگرمت بکنه تا بقیه رو بهت بدم :dسلام چنتا بازی عالی انحصاری میخاستم بچه ها معرفی کنن بهم بازی کنم ممنون
ریستور کردم ولی نشد
حالا ببینم ایا با خالی شدن کامل باتری دسته بعد شارژ دوباره درست میشه یا نه
من صدرصد میگم از این فایل بکاپ ناقص هستکه گذاشتم
اقا مشکل حل شد:dمن که امروز میخوام رجرو 4.55 که اومده بریزم ایشالا که مشکلم حل بشه
شما دیدی نشد اخز سر هاردو فرمت کن ببین میشه
سلام دوستان ps باز
من تا حالا سراغ ps3 نرفتم 1سوال دارم دیروز تو گیم نت دیدم دسته کامپیوتر به ps3 وصله و طرف داشت بازی میکرد خواستم بپرسم واقعا میشه؟میشه دسته های دیگه رو بهش وصل کرد؟ممنون
اگه برد تبدیل هارد ساتا به usb داری بزن بهش و فرمتش کن اگه نداری هارد خود لپتاپتو در بیار اینو جا بزن فرم کن بعد هارد خود لپتاپتو بزار سر جاش اگه راه بهتر و راحتتر میخوای ببر با pc فرمتش کنسلام سوال داشتم
من چجوری و با چه کابلی میتونم هارد پلی 3 رو به لپ تاپم وصل کنم و چجوری و با چه برنامه ای میتونم فرمتش کنم با لپ تاپ ؟
The last of Usسلام چنتا بازی عالی انحصاری میخاستم بچه ها معرفی کنن بهم بازی کنم ممنون
اقا مشکل حل شد:d
حالا نمیدونم واسه همین بود که شارژ باتری کامل خالی شد بعد شارژ کامل کردم
یا نه واسه فریمور روجر 4.55 بود
در هر صورت درست شد
ممنون از شما و دوستان که کمک کردن
بله میشه از دسته های 5تومنی گرفته تا دسته های فابریکی خودش جواب میدن
اگه برد تبدیل هارد ساتا به usb داری بزن بهش و فرمتش کن اگه نداری هارد خود لپتاپتو در بیار اینو جا بزن فرم کن بعد هارد خود لپتاپتو بزار سر جاش اگه راه بهتر و راحتتر میخوای ببر با pc فرمتش کن