هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

اساتید بزرگ
دسته ps3 متوسط چند ساعت شارژ نگه میداره؟؟؟
معمولا بین 8 تا 7 ساعت مدام شارژ میده:)

قیمت پلی استیشن 3 کپی خور شده 250 گیگ خیلی ترو تمیز چنده؟
دوست من ما اینجا قیمت نمیدیم و ممنوعه اینکار بن میشیم
بهتر بری بازار قیمت بگیری چون الان دمه عید و اصلا نمیشه قیمت داد;)

دوستان توی XBOX360 میتونیم آهنگ هایی که دوست داریم رو توی CD بریزیم بعد میتونیم توی فیفا به جای اهنگ های خود فیفا اون ها رو پخش کنیم
میخواستم بپرسم توی PS3 چه جوری آهنگ بریزم تا توی فیفا بتونم انتخابشون کنم ؟؟؟؟
ممنون

دوستان توی XBOX360 میتونیم آهنگ هایی که دوست داریم رو توی CD بریزیم بعد میتونیم توی فیفا به جای اهنگ های خود فیفا اون ها رو پخش کنیم
ممنون

منکه همچین چیزی تو ps3 ندیدم

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

سلام دوستان
می خواستم بپرسم چطور میشه از طریق مولتی من با زیر نویس فارسی فیلم دید بدون اینکه فاصله بندازه بین کلمه
اصلا شدنی هست؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
میگم داخل دسته ps3 یه چیزی هست پلاستیکیه که میشه گفت دکمه ها دستورا رو به اونجا میدن ، اون اسمش چیه دقیقا؟
چون دسته هام مشکل دارن بدجور ، یکی بهم گفت مشکلش از همینه باید تعویض بشه
ممنون میشم بگین اسمش چیه؟:bighug:

سلام
میگم داخل دسته ps3 یه چیزی هست پلاستیکیه که میشه گفت دکمه ها دستورا رو به اونجا میدن ، اون اسمش چیه دقیقا؟
چون دسته هام مشکل دارن بدجور ، یکی بهم گفت مشکلش از همینه باید تعویض بشه
ممنون میشم بگین اسمش چیه؟:bighug:
پلاستیکی نیست یه چیزی بیشتر شبیه ابر یا لاستیک ماننده.اگه مشکل دسته ات اینه که بعضی وقتا دکمه را خود به خود میزنه اون قسمت رو یکم ضخیمتر کن مثلا یکی دو دور ،دورش چسب برق بزن مشکلت حل میشه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
می خواستم بپرسم چطور میشه از طریق مولتی من با زیر نویس فارسی فیلم دید بدون اینکه فاصله بندازه بین کلمه
اصلا شدنی هست؟؟
بله میشه.آموزش نمایش زیر نویس از طریق شو تایم تو فروم هست سرچ کنی پیدا میشه.

پلاستیکی نیست یه چیزی بیشتر شبیه ابر یا لاستیک ماننده.اگه مشکل دسته ات اینه که بعضی وقتا دکمه را خود به خود میزنه اون قسمت رو یکم ضخیمتر کن مثلا یکی دو دور ،دورش چسب برق بزن مشکلت حل میشه.

.
آره خیلی الکی هی ایور اونور میره .دقیقا کجای دسته و روی چی چسب برق بزنم؟
خب نمیدونین دقیقا اسمش چیه؟؟؟

ممنون
ببین دوست من سی دی توی دشتگاه نذار لنز دستگاهتو ضعیف میکنه و ضرر میرسونه بهت و پیشنهاد من اینه که بریزی توی فلش و از طریق فلش کپی کنی توی دستگاه این طوری خیلی بهتره
درباره اهنگ هم بله یه زمانی میگذاشت ولی دوباره ور داشتش تنها راهش اینه که خوده بازی این امکان رو بهت بده برای بخش موزیک توی بازی فکر کنم باید بری توی تنظیمات بازی هر چی هست اونجاست اگر نبود پس نیست نمیشه

ببین دوست من سی دی توی دشتگاه نذار لنز دستگاهتو ضعیف میکنه و ضرر میرسونه بهت و پیشنهاد من اینه که بریزی توی فلش و از طریق فلش کپی کنی توی دستگاه این طوری خیلی بهتره
درباره اهنگ هم بله یه زمانی میگذاشت ولی دوباره ور داشتش تنها راهش اینه که خوده بازی این امکان رو بهت بده برای بخش موزیک توی بازی فکر کنم باید بری توی تنظیمات بازی هر چی هست اونجاست اگر نبود پس نیست نمیشه
هم pes میشه هم fifa
تو تنظیمات بازی باید دستکاری کنی

سلام دوستان
من بازی THIF رو به تازگی خریدم . خیلی گرافیک پایینی داره . افتضاحه . اصلا انتظار نداشتم اینجوری باشه . کسی این بازی رو روی کنسولش داره؟ ینی پچی ، آپدیتی ، چیزی نداره که این وضعیت درست بشه !!! تورو خدا برید ببینید چطوریه !!!!

این PSN ID رو چطور به پروفایل فروم اضافه کنم؟ :(
برای نمایش Portable ID خود باید ابتدا به سایت PlayStation رفته و پس از ورود با اکانت خود به قسمت پروفایل رفته و از طریق تب My Portable ID در خواست تولید گیمر کارت نمایید
یه گیمر تک بساز واسه خودت وقتی ساختی Id psn رو تو تنظیمات وارد کن گیمر تکت میاد :)

برای نمایش Portable ID خود باید ابتدا به سایت PlayStation رفته و پس از ورود با اکانت خود به قسمت پروفایل رفته و از طریق تب My Portable ID در خواست تولید گیمر کارت نمایید
یه گیمر تک بساز واسه خودت وقتی ساختی Id psn رو تو تنظیمات وارد کن گیمر تکت میاد :)

من مشکلم تولید این گیمر کارت هست. اینو چطور باید بسازم؟

سلام دوستان
من بازی THIF رو به تازگی خریدم . خیلی گرافیک پایینی داره . افتضاحه . اصلا انتظار نداشتم اینجوری باشه . کسی این بازی رو روی کنسولش داره؟ ینی پچی ، آپدیتی ، چیزی نداره که این وضعیت درست بشه !!! تورو خدا برید ببینید چطوریه !!!!
دوستان کسی اطلاعی نداره ؟ من شنیدم چند وقت دیگه میخواد یه پچ بیاد !! ممکنه گرافیک بازی رو بهتر بکنه عایا ؟!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or