آره خوبه ولی کجاش ؟این خیلی خوبه امیر جان.
به نظر من مسابقات رو توی پارک ملت برگزار کنیم بهتره.
بازیهای PES و ....
یه سوال از بچه های عزیز داشتم ، شما تا حالا اصلا اسم M.b به گوشتون خورده ؟
بابا دم شما گرم ، ما اومدیم مسابقه گذاشتیم هیچ استقبالی نشد . حالا اینقدر بچه ها راغبا که میخوان تو پارک ملت دور هم جمع بشن ؟
من به جرات بهتون میگم که ما قدرتمند ترین مرکز بازی های رایانه ای رو تو مشهد داریم ، ( البته قصد تعریف از خود نداشتم اما بهم توهین شد که گیمرای ما برای بازی کردن با چهار نفر حرفه ای و قرار گرفتن تو یه محیط بازی ایده آل دنبال محل میگردن ) کلا ما همه جوره پایه ایم ، یه سر زدن که ایرادی نداره ؟!
بچه هائی که به ما محبت دارن و به ما سر میزنن می تونن اگر دلشون خواست تاییدی روی حرف های من بزارن. اونائی هم که دلشون نمی خواد یه سر به پائین بزنن
( یعنی دلت نمیخوا تایید کنی ؟ پس بگیر که اومد گروووووپ )
به به ، به به ، ممنونم از محبتتون .:blushing:سلام من ثقفی هستم ... من شمارو میشناسم چند بار هم جاتون اومدم و حرفاتونو تایید میکنم ... :biggrin1: واقعا گیمنت خدایی دارین ...
پس به قول امیر مشکل مکان حل شد ... :biggrin1:
یه سوال از بچه های عزیز داشتم ، شما تا حالا اصلا اسم M.b به گوشتون خورده ؟
بابا دم شما گرم ، ما اومدیم مسابقه گذاشتیم هیچ استقبالی نشد . حالا اینقدر بچه ها راغبا که میخوان تو پارک ملت دور هم جمع بشن ؟
من به جرات بهتون میگم که ما قدرتمند ترین مرکز بازی های رایانه ای رو تو مشهد داریم ، ( البته قصد تعریف از خود نداشتم اما بهم توهین شد که گیمرای ما برای بازی کردن با چهار نفر حرفه ای و قرار گرفتن تو یه محیط بازی ایده آل دنبال محل میگردن ) کلا ما همه جوره پایه ایم ، یه سر زدن که ایرادی نداره ؟!
بچه هائی که به ما محبت دارن و به ما سر میزنن می تونن اگر دلشون خواست تاییدی روی حرف های من بزارن. اونائی هم که دلشون نمی خواد یه سر به پائین بزنن
( یعنی دلت نمیخوا تایید کنی ؟ پس بگیر که اومد گروووووپ )
برو به این بکس بی بخار مشهدی بگو که تابستو تموم شد نیومدن ... :biggrin1:چی شد پس مسابقات هنوز بچه این برای این جور کارا:baby:
از بچه های قم یاد بگیرین:groupwave:
بابا راست میگه دیگه پاشین بیاین خوباقا يه نفر پيدا نميشه تو مشهد بيايم با هم psp بازي کنيم؟!
يک کم بخار داشته باشيد...