@cj_sa
اینجا هرکی میاد انتقادی از مایکروسافت میکنه همه فن های (داغ تر از آش) به صورت دیفالت فکر میکنن فن سونی هست.
من اصلا تو صحبت هام حرفی از سونی نزدم که دوستان میان میگن GOW فلان بود بهمان بود.
بله GOW هم همینطوری بود اما تو سکانس قبلش از هیکل یه تایتان 100 متری بالا میرفتی و هیچ وقت برات تکراری نمیشد.ایا میتونید گارانتی کنید که Ryse هم همینطوریه؟؟
با توجه به داستانی که انتخاب کرده مشخصه که چیزی بیشتر از این که نشون دادن نیست.
اما Titan fall داشت روی X1 اجرا میشد. اگه سقف گرافیکش اونیکه نشون دادن نیاز برای صبر کردن نداره.
درباره KI , طراحی هنری و Combo های جالب چیزی نیست که نیاز به نسل بعد داشته باشه و تو همین نسل هم انیمیشن های خارق العاده ای دیدیم.
Minecraft اگه قرار بود فرقی کنه اول روی PC اتفاق میوفتاد نه X1 و نهایت تغییرش هم بزرگ تر و عمیق تر شدن دنیاش میتونه باشه.
من که از QB تعریف کردم .:d
------------------------------------------
اما Killzone
بله بازی Next-Gen هست چون حداقل انتظار که گرافیک بهتر از نسل قبل هست رو داره.
اشتباه گرفتی برادر من مایکرو فن نیستم:d
برام هم مهم نیست بیاید ترولش کنید فقط گفتم در حق بازی ها دارید نامردی می کنید،حالا برو یک باره دیگه پستمو بخون شاید به مفهومی دیگر از پستم رسیدی:d
------------
با منطق بخوایم جلو بریم،بیشتر تو :d،QB چیزی ازش نشون ندادن که بشه در موردش نظر داد همه به سابقه رمدی فقط مطمئنا.من هم نمی دم تا گیم پلی ازش ببینم.
من Ryse رو اصلا با Gow مقایسه نمی کنم فقط می گم که تو دکمه زنی برا کشتن Regular Enemies هم دکمه زنی بود،کشتن ساده هم بود.نه Boss هاش برادر من.در ضمن مگه در مورد Boss های ریس خبر داری؟وقتی هم که میگی نیاز به صبر کردن نیست پس معلومه از اون دست آدم هایی هستی که با دیدن عکس می فهمن انیمیشن کاراکتر بد و صدا گزاریش داغون!:d
در مورد تایتان فال هم گفتم که 1080p , 60 fps برا من با یکم گرافیک بهتر و اون گیم پلی که من دیدم واقعا یک عنوان نسل بعدی.تفاوت هارم گفتم که می تونی با کنار هم گذاشتن دو نسخه ببینی.جاست ویت!:d
در مورد KI هم که حرفمو زدم و فکر می کنم بس بود.حتما که نباید با یک جهش گرافیکی اون هم تو زمینه فنی وارد نسل بعد شیم.گیم پلی،بالا بردن رزولیشن و حتی گرافیک هنری هم می تونه یک بازی رو برای من یکی نسل بعدی کن.
در مورد Minecraft هم که گفتم مگه لینکی وجود داره که دقیقا همون بازی قبلی؟در حالی که خودشون میگن بازی پیشرفت خواهد کرد.حالا حرف توی بدون سند معتبرتر یا حرف Developer و Publisher ش؟
------------------------------------
در مورد Killlzone هم :bighug: من همچین حسی نداشتم