شخصا نظرم رو از سال ها قبل حتی، در این مورد گفتم که به نظرم سونی برای برتری مطلق، نیاز داره حتما به PC پلتفرمش رو گسترش بده، تو این مورد بحثی نداریم، من خدایی خودم عاشق پی سی هستم و جدا از نظر شخصیم، به نظرم پلتفرم "مادر" یا شایدم پدر
هست و به نفع تمام ناشر های بازی هست که بهش برسند و جای خودشون رو درش پیدا کنند، همه حتی نینتندو... پی سی های خفنی هم داشتم همیشه
اون اشاره ام به "مفت" بازی کردن مشخصا در جواب عزیزان صفحه قبل بود که مثلا کلکل کردن
در مورد حائز اهمیت نبودن، اذیت میکنی ام ای تی جان
امیدوارم کمپانی ها متوجه باشند که "از کجا" تبدیل به کمپانی شدند و به شدت براشون حائز اهمیت باشه مشتری های اصلی چی میخوان، مخصوصا جایی مثل گیمینگ، رسانه، هنر، تکنولوژی، اما میفهمم منظورت از بعد تجاری قضیه هست که بیشتر به فرمول های اقتصادی کار داره تا جزئیات در ذهن مشتری....
واقعا نظرات فن بیس اهمیتی نداره.
اون چیزی که بهش میگیم فن بیس، چه جمعیتی دارن و کجان؟ از این چند ده میلیون پس۵ ای که تا الان فروش رفته، چند درصد کاربرانشون در دسته فنبیسی قرار میگیرن که مجدانه در حال نظر دادن و فن بازی هستن؟
احتمالا درصد اون افرادی که ما بهشون میگم فن نسبت به کل جامعه مصرف کنندگان عددی نباشه. شاید هم من اشتباه میکنم و ۸۰ درصد مصرف کنندگان محصولات سونی (یا هر تولید کننده دیگه) در اون دستهای قرار میگیرن
که ما بهشون میگم فن. ولی خیلی بعیده این طور باشه
برای شرکتها «فن»ها اهمیتی ندارن، «مصرف کننده»ها مهم هستن. حالا یکی مثل انویدیا رابطه چرکی با مصرف کنندههاش داره و یکی هم مثل کنسولسازها (به خصوص سونی و مایکروسافت) روکش شیکی روی رابطهاش میکشه و اسمش رو میذاره
جامعه فنها. ولی این فقط روکشه. قیافه توتوکی یا نادلا رو که نگاه میکنی، میفهمی فن و این چیزا الکیه
الان فن بیس فعال اکسباکس نسبت به PC خیلی موضع برادرانهای دارن، اما خودم خوب یادمه وقتی Midtown Madness 3 برای پیسی نیومد یا وقتی گیرز ۲ برای PC نیومد چه شادمانههایی کف اینترنت بود.
یا وقتی هیلو ۲ با تاخیر عظیمی روی PC اومد و فقط هم روی ویندوز ویستا (...) کار میکرد چه مسخرهبازیهایی رخ داد.
با همون فرمون فن بیس سونی هم کم کم با فن بیس PC داداچی میشن. واقعا انتشار انحصاری محصولات اونقدر که به نظر میاد موضوع مهمی نیست چون پلتفرمهای فعلی به سقف جذب کاربرشون رسیدن.
بین کنسول و PC هم همپوشانی چندانی در جامعه کاربری نیست. یعنی از این نظر خطری متوجه جامعه کاربری کنسول سونی نیست.
الان در روزگاری هستیم که تغییر پلتفرم اصلی اگر غیرممکن نباشه، حداقل خیلی سخته. نسل ۸ نقطه کلیدی این ماجرا بود و سونی اونجا برنده شد و جنگ کنسولی حداقل تا نقطه عطف بعدی تموم شده. ما دیگه در روزگار Library هستیم
شما یه کتابخونهای از بازیها، دستاوردها و دوستان داری که به اکانتت روی پلتفرمت چسبیده. دیگه عوض کردنش کار راحتی نیست. این موضوع از نسل ۷ شروع شد و در نسل ۸ محکم شد.
حتی با وجود عرضه همزمان بازیها هم فکر نمیکنم تعداد زیادی از افراد تغییر پلتفرم اصلی بدن. و این تازه در شرایط برابری قیمت و سهولت استفاده و ... است.
برای همین فکر میکنم فن بیس پیاز داغ موضوع رو زیاد کردن
و البته این که کماکان معتقدم نظر فن بیس اهمیتی نداره