آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Tatsumaru
    invizible pro و AM tunnel روی fastDNS و udp واسه من وصله با شاتل روی ویندوز هم veepn، واسه اینکه سرعتشم بهتر شه سرورشو بذارید فرانسه چون...
  • Sam Drake
    Sam Drake reacted to Isildur's post in the thread امتیازات 007 First Light with Like Like.
    امگا هم قبل از ریلیز بازی طبق روال فیلم‌های باند ساعت سیمستر کرونوگراف ۹هزار دلاری (:دی) اختصاصی First Light که ساعت کارکتر باند در بازی...
  • Sam Drake
    Sam Drake reacted to Isildur's post in the thread امتیازات 007 First Light with Like Like.
  • Sam Drake
  • MyJinx
    تازه برش گردوندن به شرایط بعد از دی ماه اون موقع هم دقیقا همین بود (بقیه رو نمیدونم ولی من فقط روز قبل از جنگ اینترنت درست درمون داشتم)...
  • TDKR
    TDKR replied to the thread امتیازات Forza Horizon 6.
    باز یه شاهکار دیگه از pg خیلی عجیبه متا 4نسخه پشت سرهم +90بشه اونم تو سبک ریسینگ! واقعا سخته،مثلا یارو منتقد قبول میکنه بهترین تو سبک...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to Augustus's post in the thread TV Center with Like Like.
    قابل توجه دوستان spider noir با بازی نیک کیج افسانه ای :D اومد. مثل اینکه نسخه سیاه وسفید هم داره کنار نسخه رنگی.
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to ce7en44's post in the thread TV Center with Like Like.
    من تنها سریالی که از آذر شروع کردم، The Wire هست. همچنان در فصل ۴ گیر کرده
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to ashi73's post in the thread TV Center with Like Like.
    سلام دوباره خدمت دوستان :دی طی این مدت منم یه سری چیزا تماشا کردم که اکثرشون رو دوستان دیگه هم دیدن و اشاره کردن توی همین چند...
  • ezio252
    geph سرعتش کمه برای وبگردی خوبه افزونه کروم veepn فقط نمیشه از همه جا دانلود کرد hiddify هم عالیه در کل عضو کانال matinsenpai توی...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to mansour2023's post in the thread TV Center with Like Like.
    تو اون مدت قطعی منم نشستم چندتایی سریال دیدم اولیش the shield خیلی سریال خوبی بود حال کردم یه وایب the wire هم میداد ولی با شخصیت های...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to bayern_vahid's post in the thread TV Center with Like Like.
    من که تو این ایام در حال دیدن 24 هستم سریال خوب و منسجمی هست فصل پنج رو دارم میبینم کمی تکراری شده ولی همچنان جذابه
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to VICE's post in the thread TV Center with Like Like.
    با اجازتون ما هم این ایام sopranos boardwalk empire the spy نتفلیکس big little lies فصل دوم مانستر جفری دامر رو دیدم بعدا تو تاپیک...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to Augustus's post in the thread TV Center with Like Like.
    این Widow’s Bay تا الان خیلی خوب بوده . هم از نظر ترسناک بودن بد نیست هم اینکه کمدی داستان چیپ و بی نمک نیست.
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to TDKR's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    off campus فراتر از انتظارم بود معمولا از این سبک فیلم و سریال ها خوشم نمیاد ولی این حس و حال خوبی داشت. البته خوش سایز بودن بانو دلیل...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or