آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to hamid_barca's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    اون وقتی که شما فرام و بویز و سایر سریالهای خشن رو داشتید نگاه میکردید من ویرجین ریور رو شروع کردم آیا خاله زنکیه؟100 در 100 که...
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to Origami 2008's post in the thread TV Center with Smile Smile.
    گرویتی فالز بالاتر از سوپرانوز و تویین پیکس، سومین سریال محبوب منه. 🥰 بچه بازی چیه؟!😂😏
  • Dinosaur
    Dinosaur reacted to Changed_Man 50's post in the thread TV Center with Like Like.
    حالا باز آبشار جاذبه خوبه برا نوجوون ها ساختن. ملت Bluey نگاه میکنن که عملا کارتون خردسالانه :D هر چیزی نویسندگی و صداگذاریش خوب باشه...
  • SiminSecret
    صبر کن بزودی هکش میاد.
  • uriel
    uriel replied to the thread سرخط خبرها.
    تازه onimusha و clive barkers hellraiser و gears of war eday و clockworks و... هم باید اضافه کنیم احتمالا. سال بسی خفنی در پیش هست. برای...
  • SaDrA-HhH
    SaDrA-HhH reacted to Rezahajizadegan's post in the thread Serious Sam 2 with Smile Smile.
    چند روز پیش دوباره نصب کردم الان درست اجرا میشه تشکر.
  • satellitedvb
    بله دوست عزیز.
  • satellitedvb
    بله تا ۱۰.۰۱ بهترین ورژن هک رو میشه روش ریخت
  • hamdi113540
    دوستان مهم ترین سایت های نمره دهی کدوم سایت ها هستن که وزن بیشتری نسبت به بقیه دارن تو متا؟
  • uriel
    uriel reacted to 'USG Ishimura''s post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این...
  • uriel
    uriel reacted to MyJinx's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    چقدر دلم برای اینجا و شما دوستان تنگ شده بود😔
  • uriel
    uriel reacted to mobile1199's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    وضعیت 2026 تا این لحظه.
  • Dante _Sparda
    Dante _Sparda reacted to ChampionOfLight's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    شایعه: طرح های مفهومی لیک شده از کاراکترهای Persona 6 در یک فروم چینی. پ.ن: یکی از اینسایدرهای اتلوس و سگا که سابقه خوبی هم داره...
  • NoTing
    NoTing replied to the thread TV Center.
    این اواخر تنها فیلم درخوری که دیدآتش و خاکستر بود، اثری که حرف تازه‌ای برای گفتن نداشت، اما همچنان یک فیلم زیبای جیمز کامرونی بود جهانی...
  • aha2012
    دوستان قندشکن رایگان خوب معرفی کنید، هیچی وصل نمیشه.
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or