آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • Thundersky
    Thundersky reacted to Changed_Man 50's post in the thread Movie Center with Like Like.
    من واقعا برام سواله «یک تصادف ساده» دقیقا چی بود که انقد تحسین شد؟ تنها توجیهی که دارم اینه که شاید مخاطبای غیر فارسی زبان متوجه میزان...
  • Thundersky
    Thundersky reacted to BatmanGame's post in the thread Movie Center with Like Like.
    تیگن کرافت و میلو منهایم ، برای نقش های راپونزل و فلین رایدر انتخاب شدن
  • Thundersky
    Thundersky reacted to yar_66's post in the thread Multi Platform Red Dead Redemption 2 with Like Like.
    زیرنویس فارسی این بازی رو از گیم‌ساب بخر خودتو راحت کن
  • Thundersky
    Thundersky reacted to u.s.a's post in the thread Multi Platform Red Dead Redemption 2 with Like Like.
    ۱-کمک کردن به کمپ باعث ارتقای کمپ میشه. مثلا می تونی داروی سلامتی، غذا و یا فشنگ از کمپ بدست بیاری. ۲-ببین شکار کردن تو این بازی اصلا یه...
  • Thundersky
    Thundersky replied to the thread PlayStation Ghost of Yōtei.
    تو انجام بازی شک نکن کیفیت انحصاری های سونی از قبل ثابت شده هستند
  • Thundersky
    Thundersky reacted to Rohshen's post in the thread PlayStation Ghost of Yōtei with Like Like.
    دیشب برای اولین بار یه دو ساعتی بازی کردم.این چند وقت بازخوردای خیلی مثبتی نمیدیدم.شایدم اشتباه میکنم ولی بازی فوق العادس.یکی از بهترین...
  • malek911
    malek911 reacted to m.d.makan's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    نسخه بعدی ولفنشتاین توسط مشین گیمز در حال ساخته. https://kotaku.com/wolfenstein-3-in-development-machinegames-bethesda-2000657758
  • Thundersky
    از اینا و برندهای معتبر هر کدوم که قیمت و گارانتی معتبری داشتن. برخی مدلهای کولرمستر مثل GOLD III هم قیمت مناسبی دارن. واتر 120 کلا...
  • malek911
    malek911 reacted to Tatsumaru's post in the thread سرخط خبرها with Like Like.
    عنوان Baldur’s Gate 3 الهام بخش پایان سریال Stranger Things بوده است. برادران Duffer که خالق این سریال هستند، در مصاحبه ای به این موضوع...
  • Nismo
    Nismo replied to the thread طرفداران ژانر Racing.
    خوب نتیجه چه شد ؟ استقبال ش بیشتر از نسخه های قبل ش بوده یا توجیه اقتصادی داشته؟
  • malek911
    malek911 reacted to Origami 2008's post in the thread Movie Center with Like Like.
    فکر نکنم «یه تصادف ساده» فیلم مهمی باشه که شخص X باید درباره‌اش Surfing عمیق کنه؛ مگر اینکه می‌خواد مقاله‌ای یا نقدی طولانی برای یک‌جایی...
  • MyJinx
    مهمه مگه؟ وقتی بیاد گند میزنه مثله بقیه mmo های جدید، از تریلرا و هایپ قبل اومدنش لذت ببر :D جدا از شوخی فکر کنم یکی دو ماهه دیگه ی...
  • MyJinx
    MyJinx reacted to Rohshen's post in the thread PlayStation Ghost of Yōtei with Like Like.
    دیشب برای اولین بار یه دو ساعتی بازی کردم.این چند وقت بازخوردای خیلی مثبتی نمیدیدم.شایدم اشتباه میکنم ولی بازی فوق العادس.یکی از بهترین...
  • kayne
    kayne reacted to Tatsumaru's post in the thread PlayStation Phantom Blade 0 with Like Like.
  • m.d.makan
    m.d.makan reacted to Eazy-E's post in the thread طرفداران ژانر Racing with Like Like.
    Project CARS 3 will be "more of a spiritual successor to [NFS] Shift" - Team VVV در اصل قرار بود یک اسپین اف باشه تو پروسه ساخت هم...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or