آخرین فعالیت‌ها

Live updates
  • msbazicenter
    @Thundersky در مورد پردازنده صلاحیت نظر فنی ندارم اما شخصا فکر میکنم اگه قرار بود خودم یه ارتقا درست و حسابی (نه جزیی) بدم سعی میکردم...
  • Augustus
    Augustus reacted to SleepyTurtel's post in the thread Movie Center with Like Like.
    دیشب با همسرم قسمت اول فیلم Knives out رو دیدیم چقدر فیلم میخکوب کنی بود،کل ۲ ساعت ۱۰ دقیقه چشممون به تلویزیون بود چه بازی میکرد دنیل...
  • Augustus
    Augustus replied to the thread TV Center.
    It عالی تموم شد و به نظر میرسه از فصل بعد میرن سراغ شخصیت های جدید. تنها مشکلی که من با این فصل داشتم منطق نا بجای ارتش بود که میخواست...
  • L
    بچه ها گیم پس التیمیت ۱۲ ماهه کجا ارزونتره بگیرم ؟
  • L
    تریلر One-Winged Ange عنوان FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE بازی 26 ژانویه منتشر میشه. دمو هم الان در دسترس هست.
  • Pzt_Kami
    Pzt_Kami reacted to aha2012's post in the thread Multi Platform Mortal Kombat 1 with Like Like.
    کاش کریستال‌های mk11 رو میشد به. Mk1 انتقال داد، کلی کریستال دارم تو. Mk11 همینجوری مونده. تو mk1 بهترین راه برای گرفتن کریستال قرمز چیه؟
  • L
    باز خوبه کپکام طراحی کاراکترشو غربی در نظر میگیره. اگه میخواست ژاپنی دربیاره این قیافه لیان تو شماره چهارم بود در اصل. تو مدیای ژاپن 25...
  • L
    کابران ژاپنی به شدت با تیپ لئون حال کردن. یه فن بیس ویژه داره اونجا. واژه های جالبی مثل عمو خوشتیپ و Hot و ...رو استفاده میکنن.
  • Pzt_Kami
    Pzt_Kami reacted to Imaginative's post in the thread Total War: Medieval 3 with Like Like.
    سلام به همه، لیف هستم، کارگردان خلاق در Medieval III.فکر می‌کنم هر کدام از ما داستان خودمان را داریم از اینکه چطور طرفدار این مجموعه...
  • L
    هر ثانیه تماشای این ویدیو ها شکنجه خالص بود, اما از بُعد روشنگری واقعا دست مریزاد داشت.. حداقل خوبیش اینه که اگر کسی این انیمه رو تماشا...
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or