ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

به به تاپیک EA :D
هر چند من دیگه آبدیده ام... خیلی وقته پا به تله شون نمیدم :دی

5. Kirby Star Allies
4. Sonic Lost World
3. Fifa 19
2. No Man's Sky (به عشق اون رفیقم که باهاش رفتیم بازی رو Day One خریدیم و یه هفته بعد دیدم داره از شرش خلاص میشه :D)
1. Sonic Forces

خدا بگم چیکارت نکنه سگا :Censored:

به به تاپیک EA :D
هر چند من دیگه آبدیده ام... خیلی وقته پا به تله شون نمیدم :D

5. Kirby Star Allies
4. Sonic Lost World
3. Fifa 19
2. No Man's Sky (به عشق اون رفیقم که باهاش رفتیم بازی رو Day One خریدیم و یه هفته بعد دیدم داره از شرش خلاص میشه :D)
1. Sonic Forces

خدا بگم چیکارت نکنه سگا :Censored:
فیفا 19، لول،:))

dragon age inquisition برای من واقعاً نا امید کننده بود. نمیگم بازی بدی بود برعکس از بعضی بخش های بازی و موسیقی بازی لذت هم بردم اما خیلی از چیزهای که توی Origins باهاش زندگی کردم کاملاً از بین رفته بودن. رونی نمای ایزومتریک دیگه وجود نداشت، فچ کوئستها جای کوئستهای جالب رو گرفته بود و بدتر از همه جادوهای Creation و Entropy میشه گفت رسماً دیگه وجود خارجی نداشتن.
بازم میگم بازی خوبی بود اما برای من که با باف و دیباف و سی سی توی اوریجینز حال میکردم نا امیدی بهترین توصیف هست.

mass effect
no man sky دو تا از نا امیدکننده ها بودن
watch dogs هم تا حدودی بخاطر هایپ و دانگرید وحشتناک
dragon age هم تشریف داشت.
alone in the dark هم که واقعا ضعیف بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or