Zoo Tycoon

بازی به این بزرگی تاپیک نزده بودین براش؟ :| :|

یه سری شات از بازی:
50715439402885326108.jpg
61625805968422732353.jpg
17796576161918962696.jpg

امتیازات بازی

سه شنبه ایاشاالله دستمه ! :d
خرگوش و لاک پشت که چه عرض کنم بالای 100 تا حیوون مختلف داره !! :d

پ.ن : نسخه ی دومش رو روی PC یه ذره بازی کردم ، خیلی خوب بود ؛ امیدوارم آبکی نشده باشه ! :|
مشکل می دونی چیه 90% ملت فکر می کنن ب ایه بازی کینکتی زاغارت طرف هستن !! :| همینه دیگه بازی PC رو میارن روی کنسول !! :|

منم فکر میکردم کینکتی باشه اول بازیش ولی e3 یادم بود که کینکتی نیست چک کردم باز دیدم اصلا اثری ازش کینکت نیست :دی حالا جالب اینه قبلی ها که رو pc بودن خیلی پایین تر بود امتیازهاش تا این یکی که اومد رو کنسول

میشه یه کم در مورد گیم پلیش توضیح بدید. من از این جور بازی ها که شبیه به سری سیمز باشن خوشم میاد. اینم تو همون مایه هاست؟

یه بازی توی سبک شبیه ساز / مدیریتی هستش که هدفش اینه یه باغ وحش رو بسازی و مدیریت کنی ! :d
زاویه ی دوربین هم به سبک بازی های استراتژی بالا قرار می گیره .
میشه تا حدودی سیمز و این رو مثل هم دونست . . . :d البته اگر Viva Pinata رو هم بازی کرده باشی میشه به اونم تا حدودی ربطش داد !
توی Zoo Tycoon میشه دوربین رو سوم شخص هم کرد و توی باغ وحش قدم زد و یه سری مینی گیم مسخره هم با کینکت داره !! :d
بخش های مدیریتی / استراتژِی به نظر کمرنگ تر شده ولی بازم خوبه ! :d باید خودم بازی کنم . . .

اینم دوتا تصویر یکی از کنترل بازی و یکی دیگه از گیم پلی :
microsoftzoo02.jpg

34ba1d09-535f-4cf2-839c-4793d8baa48f.jpg

بالاخره امروز بازی به دستم رسید ! :d
زیاد بازی نکردم ولی یه مرحله رد کردم . اولین نکته گرافیک بازی بود ! :d اصلا فکر نمی کردم روی 360 این قدر خوب دربیارن !
اما گیم پلی نسبت به نسخه های قبلی خیلی سطحی تر و کم عمق تر شده بود ! خب بالاخره بازی روی کنسول اومده و کنترل و باقی مسائل تاثیر گذاره !
مثلا توی نسخه ی قبل میشد کل باغ وحش رو با فکر و سلیقه ی خودت کاملا از اول ساخت .
اما اینجا هر بخش ( اقلیم مناسب برای هر حیوون ) از قبل ساخته شده و فقط شما مکان قرار گیریش رو تعیین می کنید .
تو نسخه های PC حتی از سطل زباله گرفته تا نیمکت رو خودتون تنظیم می کردید و مسیر ها رو مشخص می کردید ولی اینجا نه ! :d
یه نکته ی منفی دیگه غذا دادن و شستن حیوون ها بود ! مدام باید یه کار خسته کننده ( چه با کنترلر چه با کینکت ) رو انجام بدید !
بگذریم نکات مثبت هم زیاد بودن :
گفتم گرافیک خیلی خیلی خوب . طراحی مناسب حیوون ها . دسترسی و اپ گرید های خوب . Tycoon view ! :d
کلا بازی ای است خاص ، فان و آرامش بخش . . . از این بازی ها کم گیر میاد
خلاصه هر چی نباشه ارزش 5ت رو داره ! :d توصیه میشه !

Zoo Tycoon review • Reviews • Xbox One • Eurogamer.net
7/10 داده ولی خیلی حال کرده با بازی
yahoo_4.gif
گفته عمق بازی کمه!

نظرات :
Between my wife and I, we've clocked up more than 40 hours on Zoo Tycoon and it's by far our most played game of the XBO launch titles. In fact, it was the one I was most looking forward too since I played it at GamesCom and EGX. Frontier have carved out a niche in these lighter but enjoyable and challenging sim games - Thrilleville, Coaster Crazy - and it's great that a new console launch is blessed with something that doesn't involve the usual gaming tropes of projectile weapons, zombies or mutilation.
:d
پ.ن : امیدوارم این تنوع سبک که توی لانچ XB 1 داره بعدا هم حفظ بشه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AchyTunic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or