ZombiU بزودی برروی Xbox One و PS4

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ZombiU-Header.jpg

ZombiU عنوان انحصاری Wii U است که به عنوان لانچ تایتل برای این کنسول توسط کمپانی «یوبی سافت» معرفی و در سال 2012 عرضه شد. این بازی مورد توجه منتقدین قرار گرفت، و نظرات متفاوتی را از خود بجای گذاشت با این حال به سوددهی قابل قبولی نرسید و هرگز آمار فروشی از این بازی به صورت رسمی بیان نشد.

کمپانی یوبی سافت ادامه این بازی را بخاطر سوددهی بسیار کم نسخه اول لغو کرد، طبق گفته های Unseen64 که صحبت های او در رابطه به بازی های عرضه نشده و شایعات موثق است، Unseen64 بیان کرده است که ناشر قصد دارد نام بازی را کمی تغییر دهد و این بازی را با بهبودهایی برای Playstation 4 و Xbox One عرضه کند، این در حالی است که ناشر باید مثل بازی «افسانه ریمن» تغییراتی در نحوه کنترل بازی ایجاد کند و به هسته اصلی گیم پلی اسیبی نزد.

حال بتازگی یوبی سافت در سیستم رده بندی بازی های استرالیا نام ZOMBI را برای کنسول Xbox One به ثبت رسانده است. و هیچ گونه نوشته ای مبنی بر مولتی پلتفرم بودن بازی دیده نمی شود. پورت کننده بازی نیز استدیو استرالیایی Tantalus Media خواهد بود.

به نظر باید شاهد یک تجربه جدید در سبک زامبی آخر زمانی برروی کنسول های جدید باشیم.

منبع

من که قبلا دموش رو نجربه کرده بودم , به نظرم بازی نسبتا خوبی بودش , البته درجه ی سختیش هم نسبتا بالا ولی خوب بودش (قشنگ حس survival میداد !) . یکی از مهمترین ویژگی های این بازی استفاده ی نسبتا خوبش از گیم پد بودش , اگر برای مثلا one و ps4 بخواد بیاد , آیا میتونه بیاد تجربه ی خوبی از بازی رو ارئه بده ؟

ممنون

خیلی ممنون بابت خبر.
تنها بازی ای بود که منو مجاب میکرد علی رقم میل باطنی وی یو بگیرم.
این روزا هر بازی بزرگی که بخواد انجصاری برا وی یو باشه محکوم به شکسته.

توی این بازی مهم اون تجربه بازی با گیم پد WiiU بود حالا اگر این تجربه رو از بازی بگیری میشه یه بازی خیلی خیلی معمولی. فکر نکنم زیاد روی این دو کنسول ازش استقبال بشه

Ubisoft کی میشه ورشکست شی از دستت خلاص شیم!:|

به جای این کارا 4 تا بازی درست درمون بده دست ملت!

آساسین که سالی 2 تا میدی و کیفیت و نوآوری تعطیل!
دایویژن که دانگرید میکنی و با کلی تاخیر هنوز نکلیفش درست معلوم نیست!
Crew که...:))
rainbow six هم که انگار گرافیک واسه نسل هفته
watch dogs که تعطیل

حالا همه اینا رو ول کنیم بیایم zombie u پورت شده و تغییر یافته بازی کنیم اونم با گرافیک Wii U

به جای این کارا بشین رو بازی هایی که میخوای بدی دست مردم کار کن!!!!!:punish:

watch dogs که تعطیل

حالا همه اینا رو ول کنیم بیایم zombie u پورت شده و تغییر یافته بازی کنیم اونم با گرافیک Wii U

اساسین نو آوری تعطیل حداقل از بازی های همرده که سالانه دارن عرضه می شن حداقل نو آوری بیشتری داره!
دانگرید Division رو کی تایید کرده؟ اونم از روی Alpha Build و بازی که توسط X1 در حال اجرا بود؟
Crew که هیچی؟ بازیش کردی اصلا؟ خیلی بازی های متا پایین هستن که خیلی ها باحاشون حال می کنن. البته نمی خوام بگم بازی عالی بوده، اما کسایی که بازی کردن همچین هم ناراضی نیستن.
اینم صفحه استیم The Crew™ on Steam
بیشتر نقدهای منفی هم که دلیلشون Uplay هست.
الان بازی که دوست اگه بود می گفتی گرافیک اصلا مهم نیست، مهم گیم پلی هست، Rainbow Six هم قراره یه بازی باشه مثل Counter که جماعت زیادی بتونن بازی کنن.
Watch Dogs دقیقا به چه دلیل تعطیل؟ دانگرید شد یعنی تعطیل؟

نمی خوام بگم یوبی خیلی خوبه! خیلی خیلی مشکلات زیادی داره، اما اینایی که شما داری می گی کلا بی اساس هست.

اساسین نو آوری تعطیل حداقل از بازی های همرده که سالانه دارن عرضه می شن حداقل نو آوری بیشتری داره!
دانگرید Division رو کی تایید کرده؟ اونم از روی Alpha Build و بازی که توسط X1 در حال اجرا بود؟
Crew که هیچی؟ بازیش کردی اصلا؟ خیلی بازی های متا پایین هستن که خیلی ها باحاشون حال می کنن. البته نمی خوام بگم بازی عالی بوده، اما کسایی که بازی کردن همچین هم ناراضی نیستن.
اینم صفحه استیم The Crew™ on Steam
بیشتر نقدهای منفی هم که دلیلشون Uplay هست.
الان بازی که دوست اگه بود می گفتی گرافیک اصلا مهم نیست، مهم گیم پلی هست، Rainbow Six هم قراره یه بازی باشه مثل Counter که جماعت زیادی بتونن بازی کنن.
Watch Dogs دقیقا به چه دلیل تعطیل؟ دانگرید شد یعنی تعطیل؟

نمی خوام بگم یوبی خیلی خوبه! خیلی خیلی مشکلات زیادی داره، اما اینایی که شما داری می گی کلا بی اساس هست.

میشه بگی نوآوری آسانین چی بوده؟
بجز زمان بازی توی سالهای مختلف چه تغییری کرده؟
اصلا چه تغییری میتونه بکنه؟
شما دایویژن توی e3 امسال هم ببینی متوجه دانگریدش میشی
Crew آخه چه بگم از این افتضاح مطلق؟
گرافیک که نداره-فیزیک که نداره-هندلینگ ماشین که تو دیواره
واسه بازی ریسینگ همینا مهمه که نداره
واچ داگز هم گرافیک دانگرید شده + گیم پلی ضعیف که زیر پای GTA به کلی له شد
بازی زود تکراری میشد و اصلا در حد ادعاهای یوبی سافت نبود!

میشه بگی نوآوری آسانین چی بوده؟
بجز زمان بازی توی سالهای مختلف چه تغییری کرده؟
اصلا چه تغییری میتونه بکنه؟
شما دایویژن توی e3 امسال هم ببینی متوجه دانگریدش میشی
Crew آخه چه بگم از این افتضاح مطلق؟
گرافیک که نداره-فیزیک که نداره-هندلینگ ماشین که تو دیواره
واسه بازی ریسینگ همینا مهمه که نداره
واچ داگز هم گرافیک دانگرید شده + گیم پلی ضعیف که زیر پای GTA به کلی له شد
بازی زود تکراری میشد و اصلا در حد ادعاهای یوبی سافت نبود!

نمی خوام اسم اینایی که می گم رو نو آوری بزارم، اما برای تغییر، هر سری مکان های جدید که از لحاظ بازسازی با توجه به جنبه تاریخی مکان جزو بهترین ها هست، هر سری انیمیشن های بازی داره تغییر می کنه و می شه گفت یکی از روون ترین انیمیشن ها توی بازی ها برای این سری هست ، گرافیک هر سری داره بهبود پیدا می کنه تا جایی که Unity در حال حاضر یکی از بهترین گرافیک های نسل هست، داستان بازی و نحوه روایط زمان حال بازی هر سری متفاوت داره ظاهر می شه! اضافه شدن المان های آنلاین بازی ، سیستم مبارزات و خیلی چیزهای دیگه که جزو تغییر ها ، بهبود ها و به روز رسانی ها و شاید هم نوع آوری های سری باشه!

شما یه نمایش کنفرانس از The Division دیدی، من هرچی مربوط به اون رو بوده و شده پیدا کردم! هنوز بازی کامل نشده، بازی توی نمایشگاه روی X1 قابل بازی بوده! و اون محیطی که شما دیدی با محیطی که قبلا دیدی از لحاظ مکانی و زمانی فرق داشته! شما این نما از بازی رو هم که پخش شده دیدی؟ اونم کیفیت جایی که من ازش کپچر کردن خیلی پایین بوده!

The Crew بازی عالی نیست، اما یه بازی خوب هست، گرافیکش به نسبت اون محیط گنده و بدون هیچ بارگذاری و دیوار نامرئی خوب هم هست، توی نمایش E3 امسال هم تایید شده که از لحاظ گرافیکی چه نسخه اصلی و چه Expansion که قراره براش بیاد بهبود گرافیک رو خواهند داشت.

واچ داگز اصلا قرار نبود با GTA رقابت کنه! اون اشتباه از سازنده بوده برای یک توییت! به جز دانگرید که بازی شده همه چیزی که توی نمایش های گیم پلی بازی بوده سرجاش بود، اتفاقا یکی از بهترین شوتینگ ها توی بازی های Open World رو داشت، مخفی کاری خوبی داشت، داستان خوبی داشت و در کل بازی خیلی خوبی بود. همین که متا بازی هم 80 شده نشون می ده حداقل اون چیزی که شما از بازی داری می گی نیست! حالا شما خوشتون نیومده بحثش جداس، اما در کل خیر!

نمی خوام اسم اینایی که می گم رو نو آوری بزارم، اما برای تغییر، هر سری مکان های جدید که از لحاظ بازسازی با توجه به جنبه تاریخی مکان جزو بهترین ها هست، هر سری انیمیشن های بازی داره تغییر می کنه و می شه گفت یکی از روون ترین انیمیشن ها توی بازی ها برای این سری هست ، گرافیک هر سری داره بهبود پیدا می کنه تا جایی که Unity در حال حاضر یکی از بهترین گرافیک های نسل هست، داستان بازی و نحوه روایط زمان حال بازی هر سری متفاوت داره ظاهر می شه! اضافه شدن المان های آنلاین بازی ، سیستم مبارزات و خیلی چیزهای دیگه که جزو تغییر ها ، بهبود ها و به روز رسانی ها و شاید هم نوع آوری های سری باشه!

شما یه نمایش کنفرانس از The Division دیدی، من هرچی مربوط به اون رو بوده و شده پیدا کردم! هنوز بازی کامل نشده، بازی توی نمایشگاه روی X1 قابل بازی بوده! و اون محیطی که شما دیدی با محیطی که قبلا دیدی از لحاظ مکانی و زمانی فرق داشته! شما این نما از بازی رو هم که پخش شده دیدی؟ اونم کیفیت جایی که من ازش کپچر کردن خیلی پایین بوده!

The Crew بازی عالی نیست، اما یه بازی خوب هست، گرافیکش به نسبت اون محیط گنده و بدون هیچ بارگذاری و دیوار نامرئی خوب هم هست، توی نمایش E3 امسال هم تایید شده که از لحاظ گرافیکی چه نسخه اصلی و چه Expansion که قراره براش بیاد بهبود گرافیک رو خواهند داشت.

واچ داگز اصلا قرار نبود با GTA رقابت کنه! اون اشتباه از سازنده بوده برای یک توییت! به جز دانگرید که بازی شده همه چیزی که توی نمایش های گیم پلی بازی بوده سرجاش بود، اتفاقا یکی از بهترین شوتینگ ها توی بازی های Open World رو داشت، مخفی کاری خوبی داشت، داستان خوبی داشت و در کل بازی خیلی خوبی بود. همین که متا بازی هم 80 شده نشون می ده حداقل اون چیزی که شما از بازی داری می گی نیست! حالا شما خوشتون نیومده بحثش جداس، اما در کل خیر!

اون عکسی که گذاشتی که کیفیتش تو دیواره و چه جوری از روی اون تشخیص دادی گرافیک دانگرید نشده؟
کم مونده دوستان از تریلر 3gp در مورد بازی نظر بدن!

من نظمو گفتم و شما هم نظرتو گفتی و توی بازی سنتر یه سری فن ها به نوعی قفلی هستن و هر چی هم میگی باز حرف خودشون میزنن و در مورد واچ داگز و crew هم همین که خود یوبی سافت فهمیده چه آشغالی تحویل ملت داده مشخص میکنه وضعیت چه جوریه!

ممکن هم هست که شما تا حالا ریسینگ بازی نکرده باشی و یه مقایسه مثلا با nfs بکن و ببین چقدر داغونه بازی!

وسعت بازی هم ربطی به گرافیک نداره و قرار نیست همه تکسچرها رو با هم لود کنه و مثل همه اپن ورلدها یه محدوده لود میشه!
گرافیک به اپن ورلد بودن یا نبودن ربط داره ولی به میزان بزرگی نقشه ربطی نداره!
گرافیک PS2 بود فکر کنم Crew:d

اون عکسی که گذاشتی که کیفیتش تو دیواره و چه جوری از روی اون تشخیص دادی گرافیک دانگرید نشده؟
کم مونده دوستان از تریلر 3gp در مورد بازی نظر بدن!

من نظمو گفتم و شما هم نظرتو گفتی و توی بازی سنتر یه سری فن ها به نوعی قفلی هستن و هر چی هم میگی باز حرف خودشون میزنن و در مورد واچ داگز و crew هم همین که خود یوبی سافت فهمیده چه آشغالی تحویل ملت داده مشخص میکنه وضعیت چه جوریه!

ممکن هم هست که شما تا حالا ریسینگ بازی نکرده باشی و یه مقایسه مثلا با nfs بکن و ببین چقدر داغونه بازی!

وسعت بازی هم ربطی به گرافیک نداره و قرار نیست همه تکسچرها رو با هم لود کنه و مثل همه اپن ورلدها یه محدوده لود میشه!
گرافیک به اپن ورلد بودن یا نبودن ربط داره ولی به میزان بزرگی نقشه ربطی نداره!
گرافیک PS2 بود فکر کنم Crew:d

شما نمی تونی ازون تصویر ایرادهایی مثل رفلکشن ها ، تاثیر قدم ها روی برف و آب، نورپردازی، شلوغی محیط رو تشخیص بدی تقصیر بنده نیست.
اتفاقا من فکر می کنم یه سری هیتر هایی هستن که بیشتر قفل هستن، اینکه سازنده میاد میگه این بازی اون چیزی که می خواستم نبود دلیل این نمی شه که بازی بدی بوده باشه!
اتفاقا تا دلتون بخواد ریسبنگ بازی کردم و خوب بخونید خودم هم ایرادهای بازی رو می دونم.
در مورد بعدی که گفتید بله همه جا با هم لود نمی شه! اما شما برای اون فضا همه تکسچرهارو بخوای تهیه کنی خیلی کاره، و با اون سیستم Fast Travel بازی اونجور که فکر می کنید جور در نمیاد.
من بحث رو دیگه ادامه نمی دم، هرچقدر دوست دارید نادونسته (البته خودتون فکر می کنید خیلی می دونید) هیت بورزید و لذت ببرید :)

watch dogs که تعطیل

زشته برادر ...به جای اینکه ازین کامنتا بزاری برو یکم اطلاعاتت رو زیاد کن...تمام تاپیک هارو داری با این کامنت هات بهم میریزی مجبور نیستی اصلا سمت گیم بیایی...همه استودیو ها داغونن فقط حرف شوما درسته...بهش میگم الان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or