Zenless Zone Zero

سازنده
Mihoyo
سلام خدمت دوستان بازی سنتری
همونطور که میدونید Mihoyo یه عنوان جدید داره منتشر میکنه به اسم Zenless Zone Zero.هنوز تاریخ انتشار بازی مشخص نیست ولی احتمال زیاد 2024 باشه.
بازی در یک کلانشهر آخرالزمانی به نام نیو اریدو اتفاق می‌افته. موجودات شناخته شده به عنوان Ethereal از پورتال هایی به نام Hollows به دنیای انسان سفر کرده اند. اتریال ها بیشتر بشریت را ویران کرده و اکثر آنها را از بین برده اند. با این حال، گروهی منتخب از بازماندگان، با استخراج فناوری و منابع اتریال، از یورش پیش رو جان سالم به در برده اند.
سبک بازی هم نیاز به توضیح خاصی نداره.یه بازی گاچا تو سبک PGR و HI3 هستش.
1.jpg

3.jpg

تریلر بازی :

آخرین ویرایش:
من خودم جین رو گرفتم چون طراحیش رو دوست دارم و اسکین تابستونش رو هم خود بازی داده بود! :D ولی کارکتر متایی نیست و حتی با باف هایی که گرفته هم عملکردش صرفه اوکیه.
منطقی ترین گزینه لوسیا و انجینش هست. اگه نداشتمشون قطعا انتخابم این بود.
لوسیا ظاهرا کانس 1 خوبی هم داره و حتی اگه داشته باشیش هم ارزش داره بری سراغش.

ویرایش: آخرین وضعیت متای بازی

View attachment 415508
شوشانگ (سنپای) رو رسما T -1 باید بزارن:دی
مهم نیست ویکنس و باس چیه، بفرستش بره، S میکنه، احتمالا بالاترین امتیازم میگیره برات:))

ساپورت 90% مواقع بهتر از DPSه ، چون طول عمر بیشتری دارن و تیم های مختلفی رو میتونند پوشش بدن

رپچر هم مطمئنا در آینده باز کاراکتر میدن، ولی در عین حال ساپورت جدید هم حتما میدن:-"
اما با این حال لوسیا از جین بهتره، جین هم الان کاراکتر دو قرن پیشه ( پچ 1.1 ؟ یا 1.2 ؟ ) درسته جواب هایی میده الانم، ولی نه در حد کاراکترهای جدیدی که خواهند آمد

اگر هنوز دو به شکی، همون وایفو انتخاب کن:p :))
من خودم احتمالا تریگر بگیرم...میدونم M1 بقیه کاراکارها انتخاب عقلانی تریه، ولی خوب... کاراکتر جدید همیشه برام جذاب تره:دی
سلاح رو شاید لوسیا بگیرم... تحقیقات به عمل نیاوردم در این مورد... پیشنهادی اگر کسی داره بده:دی

سلاح جین از شاپ گرفتم، بین بقیه پیشنهاد بدید:-"
وایفو بر متا نهایتا پیروز شد :دی
واسه رپچر پاندای کونگ فو کار کافیه فعلا :D

• Like
Reactions: tirdad666
همینطوری داشتم استیم گردی میکردم یهو چشمم خورد به ایشون!
ZZZ کی اومد به استیم؟
چه بی سروصدا؟
==============

شاید بهتره که تو تاپیک گنشین بپرسم ولی خب اونجا مطمئنم که چی جواب میدن :))
تاپیکش رو هم خیلی ساله آپدیت نکردم ، رد بشم سایم رو زدن :))
هیــــــــس! مثلا شما تو اون تاپیک فعال نیستین :D

میخواستم بدونم الان اگه بخوام دوباره شروع کنم شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
ZZZ رو نهایتا 6-5 ساعت بازی کردم ولی گنشین رو که چندماه اول روش قفلی بودم ولی گذاشتم کنار.
آخرین باری هم که گذرا لاگین کردم فکر کنم بیشتر از 3سال پیش بود.

نظر خودم اینه که چون یک عدد برده استیم هستم ، ترجیهم اینه که همین ZZZ رو روی استیم بازی کنم.
یعنی اگه به خودم باشه که حاضرم برم اون گاچا کلونهای مشابه چینی دیگه که پلیر خیلی کمتری هم داره رو بازی کنم چون فقط روی استیم هستن :D
ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم ببینم گول میخورم یا نه؟ :))

آخرین ویرایش:
ZZZ کی اومد به استیم؟
چه بی سروصدا؟
==============

ZZZ رو نهایتا 6-5 ساعت بازی کردم ولی گنشین رو که چندماه اول روش قفلی بودم ولی گذاشتم کنار.

نظر خودم اینه که چون یک عدد برده استیم هستم ، ترجیهم اینه که همین ZZZ رو روی استیم بازی کنم.
یعنی اگه به خودم باشه که حاضرم برم اون گاچا کلونهای مشابه چینی دیگه که پلیر خیلی کمتری هم داره رو بازی کنم چون فقط روی استیم هستن :D
گنشین هم ریلیز استیمش لیک شده اگر معیارت فقط استیمه صبر کن که اونم میاد :دی
به نظر من اگر یه بازی با کامبت خالص میخوای برو ZZZ اگر بخش جهان باز و گشتن تو دنیای گنشین رو دوست داری همون رو بازی کن چون ZZZ به اون صورت open world نیست
جهان باز رو استیم میخوای Wuthering Waves هست که کیفیت خوبی داره به جز دوبله در پیت انگلیسیش :دی

ZZZ کی اومد به استیم؟
چه بی سروصدا؟
==============

من با توجه به اینکه تو اون تاپیک فعلا نیستم مثلا :p

حقیقتا پیشنهادم گنشینه:دی کلا گنشین برام همیشه از جایگاه ویژه تری برخورداره:دی
و در جمع های خودمونی تر گفتم، با توجه بهدتجربه ی چندساله ای که بهم داده، حس میکنم توی TOP10 بازی هام اگر روزی بخوام لیست بدم، باید براش جایی در نظر بگیرم:دی

کلا دنیایی که خلق کردن، حس ماجراجویی که بازی داره، و کلا از خیلی نظرات، گنشین برام وان پیس صنعت گیمه:دی
و اینکه امسال به پایان گنشین1 میرسیم احتمالا
و بعدش آرک کاملا جدیدی شروع میشه:دی
و یه سری جاها که حس میکنی صرفا یه ماجراجویی فرعی هست، بعدها میبینی چطور به داستان اصلی گره میخوره و لورها دور هم جمع میشن و کف میکنی:دی

فقط حیف و صد حیف که ایونت هاش موندگار نیستن که داستانشون رو تجربه کرد:( یه سری ایونت ها واقعا جاشون خالیه برا پلیرهای جدید:(

پچ دو هفته دیگه هم میریم آخرین کشور :(

پ.ن: اشاره کنم که... موسیقی های گنشین رو از دست نباید داد:-"
---

اما خوب ... اگر حوصله این همه داستان و مپ رو نداری:(
و حتما استیم میخوای، دیگه همون ززز رو میشه پیشنهاد داد دیگه:دی
انیمیشن ها و طنزش حال میده:دی
الانم تازه رفتیم شهر جدید (شهر سوم:-" )
داستان اصلی هر پچم تقریبا اکثرا 2ساعت و نیمه اینا جمع میشن:-"
ایونت هاشم به اون صورت داستان مهمی ندارن، ولی موندگارن ایونت مهما فکر کنم:-"

فضاشم که شهریه و خیلی متفاوته با گنشین:-"

بازی تو بخش اندگیم کاملا به گنشین برتری داره و مودهای مختلفی داره که زود زود آپ میشن
و جم هم تقریبا 1.5~2 برابر گنشین میده:-" (البته کاراکتر 5* جدیدشم بیشتره)

از مپ پارسال ( 2.0 ) به بعد هم سعی کردن یه مقدار اکسپلوریشن و پازل اینا جا بدن تو دانجن ها، امسالم باز چیزای جدید اضافه کردن به این بخش

همینطور که میبینی هیچ جانب داریی انجام نشده:p :)) و اصلا و ابدا تاکیدی رو اینکه "همین الان پاشو برو گنشین دانلود کن" ، نمیکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or