YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

دوستان کسی با دسته PS5 بازی میکنه؟ Motion Control تو بازی ها درست کار میکنه؟
من با دسته پلی 5 بازی میکنم عالیه
فقط باید لی اوت دسته رو مثل دسته اکس باکس بچینی که وقتی میگه A بزن دیونه نشی
قدیم برای زلدا قبلی یه ماد بود دسته xbox و ps رو بجای دسته پرو داخل بازی میدیدم. اون ماد اینجا میشه استفاده کرد؟

• Like
Reactions: mm_corleone
دوستان این ماد 60 فرین کات سین رو خراب میکنه یک جوری نمیشه درستش کرد
یک راه هست.
توی کنترل پنل انویدیا یا AMD یوزو رو اد کن و به 60 فریم محدود کن.

بعد توی تنظیمات عمومی (جنرال) Yuzu سرعت رو بزار روی 50 درصد ، اینطوری بازی روی 30 فریم اجرا میشه.
بعد از تب Hotkey ببین Toggle Framrate Limit روی چیه.
دیفالت روی Ctrl+U هست میتونی بزاری روی Space مثلا.
yuz.JPG yuz 2.JPG
اینطوری بازی رو که باز میکنی Space میزنی و بازی 60 فریم اجرا میشه.
وقتی رسیدی به کاتسین یا جاهای دیگه دوباره Space میزنی که 30 فریم بشه.

میخواستم دوباره بگم سرچ کنین ولی شاید برای یکسری پراکندگی مطالب گیج کننده باشه.
خب بچه ها میخوایم یکبار توضیح کامل بدم ، اگه میشه از این به بعد آدرس همین پست رو بدید به کاربرهای جدید تاپیک.

دانلود شبیه ساز Yuzu:
Releases · pineappleEA/pineapple-src
آخرین ورژن که بطور هفتگی و روزانه ورژن جدیدش منتشر میشه رو همیشه از اینجا بگیر.
تو هر درایوی غیر از درایو C اکسترکتش کن و یکبار اجرا کن.

بازیهارو از سایتهایی مثل Ziperto.com , nsw2u.com و... دانلود کن.
برای Zelda TOTK لینکهای مگاآپ رو برات میزارم ولی دفعه های بعد خودت بگیر.
باید vpn بزنی و وقتی که خواست بندازه رو IDM میتونی vpn قطع کنی که با سرعت کامل بگیری.
دانلود آپدیت 1.1 برای بازی

خب برای اجرای بازیها با شبیه ساز نیاز به چندتا فایل داری مثل فریمور(سیستم عامل سوییچ) و فایلهای Prod.keys
اینها رو همیشه آخرین ورژن رو از اینجا بگیر:
Switch Firmwares V16.0.2 For Yuzu or Ryujinx Emulator
Yuzu Prod Keys V16.0.2 Download [Latest Version]

سوییچ رو یکبار اجرا کن و ببند بعد برو به این آدرس:
Code:
%appdata%\yuzu\
این رو تو Run کپی پیست کن و اینتر بزن.

تو صفحه باز شده برو به این فولدر:
Code:
AppData\Roaming\yuzu\nand\system\Contents\registered

محتویات فولدر فریموری که دانلود کردی (آخرین نسخه تا حالا 16.0.2) رو اکسترکت کن داخل این فولدر.
یعنی فایلهای با پسوند nca که کلی میشن رو میریزی داخل پوشه رجیسترد ، همین.

حالا برگرد فولدر اصلی و محتوای فایل prod.keys که دانلود کردی رو که شامل دوتا فایل کم حجم میشه ( Prod.keys /Title.keys) رو داخل پوشه Keys بریز.
یعنی اینجا:
Code:
AppData\Roaming\yuzu\keys

حالا یوزو آمادست و میتونی دوباره اجراش کنی که بازیها رو بهش بشناسونی.
یک نکته اینکه بازیهای سوییچ رو که دانلود میکنی میتونن با چندتا پسوند مختلف باشن ، مثل NSP/XCi و...
اینها با هم هیچ فرقی ندارن ، یوزو همه رو اجرا میکنه.

Yuzu رو که اجرا میکنی اون وسط خودش نوشته که Add New Game Directory که میتونی فولدر بازیهات رو بهش بدی که میتونه چندتا آدرس مختلف تو چندتا درایو باشه مهم نیست.

از اینجا به بعد میرسیم به تنظیمات یوزو.
برای تنظیم دسته از تب Emulation به Configure و بعد Controls برو.
اگه دسته دوال شاک پلی استیشن یا ایکس باکس داری زیر Input Device انتخاب کن.
خودش تنطیمات رو میاره بالا و نیاز به تعریف دکمه نیست.
View attachment 292926

اگه دسته معمولی داری Pro Controller رو از لیست انتخاب کن ، اگه دکمه هارو زدی و شناخت که هیچی وگرنه یک تنظیمات سادست که میتونی تعریف کنی.

خب دیگه با این بخش کاری نداریم و از این به بعد روی بازیها راست کلیک میکنیم و پراپرتیز میگیریم که تنظیمات اختصاصی برای هر بازی رو جدا داشته باشیم.
اینطوری روی بازیها که دابل کلیک کنی بازیها با تنظیمات اختصاصی خودشون اجرا میشن که نیاز نباشه تا هر بار تنظیمات گرافیکی کلی رو برای هر بازی تغییر بدیم.

خب تنظیمات بازی که اومد بالا اگه آپدیت یا ماد برای بازی نصب کرده باشی تو این صفحه نشون میده و میتونی تیکها رو فعال یا غیر فعال کنی (برای نصب مادها بعدا توضیح میدم).
ما اینجا با 2 تب Graphics و Advanced graphics کار داریم و به مابقی کاری نداریم.

اصولا بازیها با API ولکان بهتر اجرا میشن و بهینه تر هستن.

میتونی تنظیمات رو طبق عکس انجام بدی که تو همه بازیها همینه و نیاز به تغییر نداره.
جز اینکه بازی جدید بیاد و اصلا با Vulkan اجرا نشه ، مثل روزهای اول لیک شدن بازی TOTK که API میزاریم روی Open GL.
اینجا میتونی رزولوشن رو انتخاب کنی و همینطور از AMD FSR استفاده کنی که بازی رو Upscale کنه و وضوح بهتر بشه.
اگه سیستم خیلی خوبی دارین که میتونین به رزولوشنهای 2k و بالاتر هم فکر کنین وگرنه بزارید روی همین دیفالت بمونه.

تو تب Advanced graphics هم بسته به اینکه کدوم API رو انتخاب کردی تیکهای اونهایی رو میزنی که جلوش نوشته ولکان یا open GL.
اونهایی که جلوش نوشته HACK رو باید خودت امتحان کنی چون ممکن که ثبات نداشته باشن و اختلال ایجاد کنن ، خودت تستشون کن.

View attachment 292914View attachment 292915View attachment 292916

خب تقریبا تمومه ولی میرسیم به نصب آپدیت و DLC های بازی ها.
این فایلها رو باید از طریق منوی فایل و install to nand نصب کنیم.
بعد نصب وقتی روی بازی راست کلیک و پراپرتیز میگیریم نشون میده ، مثلا برای Totk آپدیت 1.1 اومده که تو تصاویر قبل مشخصه.

اینجا مرسیم به نصب مادهای بازیها.
بازیها مادهای مختلفی دارن که کمیونیتی اختصاصی برای بازیهای مختلف میسازن مثل آنلاک کردن فریم ، رفع گلیچ ، افزایش گرافیک و...
اینها رو باید از اینترنت دانلود کنی و بریزی توی پوشه هر بازی.
روی بازی مورد نظر راست کلیک کن و Open Mod Data Location کلیک کن و محتویات ماد رو پیست کن داخل پوشه باز شده.(این پوشه میره همون پوشه اصلی یوزو که داخل Appdata هست رو باز میکنه)

برای نصب مادها یک برنامه هست که فقط کافیه بریزی توی فولدری که یوزو رو اجرا میکنی و یکبار بازش کنی که خودش همه مادهای موجود برای بازیهای مختلف رو دانلود کنه.
Yuzu Mod Downloader
Release v1.3.1.0 · amakvana/YuzuModDownloader

فقط باید توجه کنید که این برنامه اتوماتیک همه مادهای مختلف یک بازی رو دانلود و نصب میکنه و شما باید یکسری رو از پراپرتیز برنامه غیرفعال کنین .
مثلا ماد 20 ، 30 فریم و 60 فریم که نباید همزمان فعال باشن.

البته ممکن که دیتابیسش همیشه بروز نباشه ، این مواقع همون روش دستی جواب میده که مادهای جدید رو خودمون نصب کنیم.

=========
این هم یکسری ماد/فیکسهای مورد نیاز که نخواید تو تاپیک دنبالشون بگردید ، پیوست کردم.
اینها همه میرن تو پوشه مادهای بازی که روش رو بالاتر نوشتم.

اگه نیاز به اصلاح/اضافه کردن و آپدیت داره به من بگید که آپدیت کنم چون ممکن که موردی رو جا انداخته باشم.
لطفا دیگه از این به بعد اگه کسی پرسید همین پست رو به دیگران ارجاع بدین که پستهای تکراری و دوباره کاری نبینیم.
لینک کوتاه این پست به تیتر تاپیک اضافه شد

YUZU | Switch Emulator | The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom | طریقه دانلود و اجرا | https://b2n.ir/g28481

میخواستم دوباره بگم سرچ کنین ولی شاید برای یکسری پراکندگی مطالب گیج کننده باشه.
خب بچه ها میخوایم یکبار توضیح کامل بدم ، اگه میشه از این به بعد آدرس همین پست رو بدید به کاربرهای جدید تاپیک.

دانلود شبیه ساز Yuzu:
Releases · pineappleEA/pineapple-src
آخرین ورژن که بطور هفتگی و روزانه ورژن جدیدش منتشر میشه رو همیشه از اینجا بگیر.
تو هر درایوی غیر از درایو C اکسترکتش کن و یکبار اجرا کن.

بازیهارو از سایتهایی مثل Ziperto.com , nsw2u.com و... دانلود کن.
برای Zelda TOTK لینکهای مگاآپ رو برات میزارم ولی دفعه های بعد خودت بگیر.
باید vpn بزنی و وقتی که خواست بندازه رو IDM میتونی vpn قطع کنی که با سرعت کامل بگیری.
دانلود آپدیت 1.1 برای بازی

خب برای اجرای بازیها با شبیه ساز نیاز به چندتا فایل داری مثل فریمور(سیستم عامل سوییچ) و فایلهای Prod.keys
اینها رو همیشه آخرین ورژن رو از اینجا بگیر:
Switch Firmwares V16.0.2 For Yuzu or Ryujinx Emulator
Yuzu Prod Keys V16.0.2 Download [Latest Version]

سوییچ رو یکبار اجرا کن و ببند بعد برو به این آدرس:
Code:
%appdata%\yuzu\
این رو تو Run کپی پیست کن و اینتر بزن.

تو صفحه باز شده برو به این فولدر:
Code:
AppData\Roaming\yuzu\nand\system\Contents\registered

محتویات فولدر فریموری که دانلود کردی (آخرین نسخه تا حالا 16.0.2) رو اکسترکت کن داخل این فولدر.
یعنی فایلهای با پسوند nca که کلی میشن رو میریزی داخل پوشه رجیسترد ، همین.

حالا برگرد فولدر اصلی و محتوای فایل prod.keys که دانلود کردی رو که شامل دوتا فایل کم حجم میشه ( Prod.keys /Title.keys) رو داخل پوشه Keys بریز.
یعنی اینجا:
Code:
AppData\Roaming\yuzu\keys

حالا یوزو آمادست و میتونی دوباره اجراش کنی که بازیها رو بهش بشناسونی.
یک نکته اینکه بازیهای سوییچ رو که دانلود میکنی میتونن با چندتا پسوند مختلف باشن ، مثل NSP/XCi و...
اینها با هم هیچ فرقی ندارن ، یوزو همه رو اجرا میکنه.

Yuzu رو که اجرا میکنی اون وسط خودش نوشته که Add New Game Directory که میتونی فولدر بازیهات رو بهش بدی که میتونه چندتا آدرس مختلف تو چندتا درایو باشه مهم نیست.

از اینجا به بعد میرسیم به تنظیمات یوزو.
برای تنظیم دسته از تب Emulation به Configure و بعد Controls برو.
اگه دسته دوال شاک پلی استیشن یا ایکس باکس داری زیر Input Device انتخاب کن.
خودش تنطیمات رو میاره بالا و نیاز به تعریف دکمه نیست.
View attachment 292926

اگه دسته معمولی داری Pro Controller رو از لیست انتخاب کن ، اگه دکمه هارو زدی و شناخت که هیچی وگرنه یک تنظیمات سادست که میتونی تعریف کنی.

خب دیگه با این بخش کاری نداریم و از این به بعد روی بازیها راست کلیک میکنیم و پراپرتیز میگیریم که تنظیمات اختصاصی برای هر بازی رو جدا داشته باشیم.
اینطوری روی بازیها که دابل کلیک کنی بازیها با تنظیمات اختصاصی خودشون اجرا میشن که نیاز نباشه تا هر بار تنظیمات گرافیکی کلی رو برای هر بازی تغییر بدیم.

خب تنظیمات بازی که اومد بالا اگه آپدیت یا ماد برای بازی نصب کرده باشی تو این صفحه نشون میده و میتونی تیکها رو فعال یا غیر فعال کنی (برای نصب مادها بعدا توضیح میدم).
ما اینجا با 2 تب Graphics و Advanced graphics کار داریم و به مابقی کاری نداریم.

اصولا بازیها با API ولکان بهتر اجرا میشن و بهینه تر هستن.

میتونی تنظیمات رو طبق عکس انجام بدی که تو همه بازیها همینه و نیاز به تغییر نداره.
جز اینکه بازی جدید بیاد و اصلا با Vulkan اجرا نشه ، مثل روزهای اول لیک شدن بازی TOTK که API میزاریم روی Open GL.
اینجا میتونی رزولوشن رو انتخاب کنی و همینطور از AMD FSR استفاده کنی که بازی رو Upscale کنه و وضوح بهتر بشه.
اگه سیستم خیلی خوبی دارین که میتونین به رزولوشنهای 2k و بالاتر هم فکر کنین وگرنه بزارید روی همین دیفالت بمونه.

تو تب Advanced graphics هم بسته به اینکه کدوم API رو انتخاب کردی تیکهای اونهایی رو میزنی که جلوش نوشته ولکان یا open GL.
اونهایی که جلوش نوشته HACK رو باید خودت امتحان کنی چون ممکن که ثبات نداشته باشن و اختلال ایجاد کنن ، خودت تستشون کن.

View attachment 292914View attachment 292915View attachment 292916

خب تقریبا تمومه ولی میرسیم به نصب آپدیت و DLC های بازی ها.
این فایلها رو باید از طریق منوی فایل و install to nand نصب کنیم.
بعد نصب وقتی روی بازی راست کلیک و پراپرتیز میگیریم نشون میده ، مثلا برای Totk آپدیت 1.1 اومده که تو تصاویر قبل مشخصه.

اینجا مرسیم به نصب مادهای بازیها.
بازیها مادهای مختلفی دارن که کمیونیتی اختصاصی برای بازیهای مختلف میسازن مثل آنلاک کردن فریم ، رفع گلیچ ، افزایش گرافیک و...
اینها رو باید از اینترنت دانلود کنی و بریزی توی پوشه هر بازی.
روی بازی مورد نظر راست کلیک کن و Open Mod Data Location کلیک کن و محتویات ماد رو پیست کن داخل پوشه باز شده.(این پوشه میره همون پوشه اصلی یوزو که داخل Appdata هست رو باز میکنه)

برای نصب مادها یک برنامه هست که فقط کافیه بریزی توی فولدری که یوزو رو اجرا میکنی و یکبار بازش کنی که خودش همه مادهای موجود برای بازیهای مختلف رو دانلود کنه.
Yuzu Mod Downloader
Release v1.3.1.0 · amakvana/YuzuModDownloader

فقط باید توجه کنید که این برنامه اتوماتیک همه مادهای مختلف یک بازی رو دانلود و نصب میکنه و شما باید یکسری رو از پراپرتیز برنامه غیرفعال کنین .
مثلا ماد 20 ، 30 فریم و 60 فریم که نباید همزمان فعال باشن.

البته ممکن که دیتابیسش همیشه بروز نباشه ، این مواقع همون روش دستی جواب میده که مادهای جدید رو خودمون نصب کنیم.

=========
این هم یکسری ماد/فیکسهای مورد نیاز که نخواید تو تاپیک دنبالشون بگردید ، پیوست کردم.
اینها همه میرن تو پوشه مادهای بازی که روش رو بالاتر نوشتم.

اگه نیاز به اصلاح/اضافه کردن و آپدیت داره به من بگید که آپدیت کنم چون ممکن که موردی رو جا انداخته باشم.
لطفا دیگه از این به بعد اگه کسی پرسید همین پست رو به دیگران ارجاع بدین که پستهای تکراری و دوباره کاری نبینیم.

سلام رفیق دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی
چیز دیگه غیر اینها نیومده و نیاز نیست؟ مثل شیدر کش و اینها باعث نمیشه راحت تر اجرا بشه؟
ببخشید من کمی noob هستم تو این ماجرا بعد اینکه من چند ماهی هست که YUZU خودم رو اپدیت نکردم از لینکی که دادی اخرین ورژنش رو گرفتم همینکه بریزم جای قبلی اپدیت میشه یا نه؟
چون کلی بازی دارم داخل YUZU نمیخوام پاک بشه فایلهای فریم ور و key رو ریختم تو پوشه های درست فقط الان سر این کپی paste کردن موندم که اپدیت میشه یا نه و بازیهام هم پاک نشه
من مشخصات سیستمم اینه
cpu : i5-12400F
ram : 32 gig ddr4
gpu : nvidia 3060 ti
اگر بازی خوب و روون اجرا میشه دانلود کنم و اگر چیزی کمکم میکنه غیر اینا که گفتی بهم بگو که انجام بدم دمت گرم خیلی برای این تاپیک زحمت میکشی

سلام رفیق دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی
چیز دیگه غیر اینها نیومده و نیاز نیست؟ مثل شیدر کش و اینها باعث نمیشه راحت تر اجرا بشه؟
ببخشید من کمی noob هستم تو این ماجرا بعد اینکه من چند ماهی هست که YUZU خودم رو اپدیت نکردم از لینکی که دادی اخرین ورژنش رو گرفتم همینکه بریزم جای قبلی اپدیت میشه یا نه؟
چون کلی بازی دارم داخل YUZU نمیخوام پاک بشه فایلهای فریم ور و key رو ریختم تو پوشه های درست فقط الان سر این کپی paste کردن موندم که اپدیت میشه یا نه و بازیهام هم پاک نشه
من مشخصات سیستمم اینه
cpu : i5-12400F
ram : 32 gig ddr4
gpu : nvidia 3060 ti
اگر بازی خوب و روون اجرا میشه دانلود کنم و اگر چیزی کمکم میکنه غیر اینا که گفتی بهم بگو که انجام بدم دمت گرم خیلی برای این تاپیک زحمت میکشی
نه دیگه همینهاست.
به شیدر کش و... هم نیاز نداری.

نه بازیهات پاک نمیشه اگه فولدر بازیها رو تو همین فولدر نریخته باشی :D .
محتویات اون یوزو قدیمی رو کامل پاک کن.
اصلا به اونها نیاز نیست چون فولدر اصلی یوزو که تنظیمات ، ماد ، سیو و... رو نگه میداره تو Appdata ی درایو C جا خوش کرده.

آره بابا عالی میتونی اجرا کنی ، سیستمت خوبه واقعا.
حداقل 30 فریم رو که عالی میگیری ، برای رزولوشن بالاتر مثل 2k و 60 فریم خودت امتحان کن.

• Like
Reactions: Cait Sith
نه دیگه همینهاست.
به شیدر کش و... هم نیاز نداری.

نه بازیهات پاک نمیشه اگه فولدر بازیها رو تو همین فولدر نریخته باشی :D .
محتویات اون یوزو قدیمی رو کامل پاک کن.
اصلا به اونها نیاز نیست چون فولدر اصلی یوزو که تنظیمات ، ماد ، سیو و... رو نگه میداره تو Appdata ی درایو C جا خوش کرده.

آره بابا عالی میتونی اجرا کنی ، سیستمت خوبه واقعا.
حداقل 30 فریم رو که عالی میگیری ، برای رزولوشن بالاتر مثل 2k و 60 فریم خودت امتحان کن.
عشقی عزیزم همیشه پاسخگو منظم و با دانش هستی ادم لذت میبره
نه دیگه تا این حد نوب نیستم بازیها رو جای دیگه ریختم :p

خدا خیرت بده راستی ایدی تلگرامت رو برام خصوصی بفرست یه وقتهایی با هم در ارتباط بشیم من ps5 هم دارم ایدی داری بگو ادد کنیم

پروردگار حافظ تو و بقیه دوستانی که به هموطنای خودشون کمک میکنن باشه ممنونم ازت:x

• Like
Reactions: m.d.makan
بازی اصلا بهینه نیست هنوز، یا بهتره بگم یوزو هنوز براش بهینه نشده
من افت فریم های یهویی و شدید میگیرم که خیلی رو اعصابه (استاتر نیست میاد رو 24 مثلا)
چون دیگه خیلی از مردم سیستم های جدید دارن متوجه نمیشن
و اینکه حس میکنم یوزو وقتی رو 1x رزولوشن میذاری از خود سوییچ یه ذره کمتر میشه کیفیتش ولی شاید اشتباه میگم

• Like
Reactions: Cait Sith
سلام پاک کردن شیدر کش بازی توی شبیه سازها مثل یوز و Ryujinx چه کاربردی داره و این که واسه سیستم ضعیف بهتره چه تنظیماتی بزاریم من فعلا واسه اجرا زلدا مشکل افت فریم در حد 10 FPS دارم

سلام پاک کردن شیدر کش بازی توی شبیه سازها مثل یوز و Ryujinx چه کاربردی داره و این که واسه سیستم ضعیف بهتره چه تنظیماتی بزاریم من فعلا واسه اجرا زلدا مشکل افت فریم در حد 10 FPS دارم
واقعیتش اینه که هنوز اونقدری بهینه نشده که رو سیستم های ضعیف خوب اجرا بشه.
پاک کردن شیدر کش هیچ نیازی نیست مگه اینکه یه مشکل خاصی داشته باشی شاید با پاک کردنش حل شه.
تنظیمات هم ایناست:

البته خیلی ازین گزینه ها اختیاریه اینطور نیست که باعث پرفورمنس بهتر بشه یا ربطی داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or