Changed_Man 50
کاربر سایت
سلام من نصب کردم reshade شیدرها تعدادشون ده برابر اول شد ولی تا 4340 میره گیر میکنه امدم reshade unistall کنم اصلا نیست توی لیست برنامه ها الان با خاموش کردن گزینه شیدر کش توی شبیه ساز فقط بازی اجرا میشهمنظورت رو دقیق متوجه نشدم
اگه شیدر خاصی رو میگی که بازی بالا اومد کلید هوم کیبورد رو بزن و تیک شیدر رو بردار اگرم کلا نمیخوای reshade بالا بیاد که باید unistall اش کنی
همون فایلی که از سایت دانلود کردی و reshade رو نصبش کردی دوباره اجرا کن و دوباره مراحل نصب رو مثل قبل پیش برو.سلام من نصب کردم reshade شیدرها تعدادشون ده برابر اول شد ولی تا 4340 میره گیر میکنه امدم reshade unistall کنم اصلا نیست توی لیست برنامه ها الان با خاموش کردن گزینه شیدر کش توی شبیه ساز فقط بازی اجرا میشه
این مشکلی که گفتی، برای من پیش نیومد!سلام من نصب کردم reshade شیدرها تعدادشون ده برابر اول شد ولی تا 4340 میره گیر میکنه امدم reshade unistall کنم اصلا نیست توی لیست برنامه ها الان با خاموش کردن گزینه شیدر کش توی شبیه ساز فقط بازی اجرا میشه
آپدیت کی و فیرمور هیچ تاثیری روی هیچی نداره. فقط در حد اجرا شدن بازی کارکرد دارن.سیستم من تقریبا مشابه شما هست، همون میانگین 50 فریم در نظر بگیر جاهای خلوت تر هم 60 رو میده، ماد 60 فریم و DynamicFPS بریزی خیلی خوب اجرا میشه هیچ مشکل خاصی نداره، این قضیه کاتسین هم برا من بدون نیاز به ویدئو های انکود شده حل شد.
---
دوستان اینکه میگن کم کم پرفورمنس بهتر میشه و بهینه تر میشه با چه چیزی؟
منظور با آپدیت خود Yuzu یا فریمور/keys، آپدیتای خود بازی یا چی؟ خلاصه حواسمون بیشتر به کدوم یکی باشه که سریع آپدیت کنیم؟
داداش میشه لینک مود رو بفرستی؟ممنونم ازت عزیزم در حال حاضر بهترین مد بازی combo 30 frame +dynamic frame 4.1 هست
نه کات سین ها مشکل داره نه حتی شما اصلا احساس میکنی 30 فریم هست بازی یعنی وقتی دوربین رو میچرخونی اون حالت استاتر رو نداره خیلی خوب اینها با هم میکس شدن
من با اینکه راحت 60 فریم اجرا میتونم کنم بازی رو حتی روی 2x ولی بخاطر باگ هایی که هست و کات سین ها چون نمیخوام encode شدش رو دانلود کنم فعلا این مد بهترین حالتی هست که میتونم اجرا کنم
ولی بازی از نظر نور پردازی مشکل داره خیلی توی روز سفید هست و نور میزنه تو چشم ادم اگر برای اینها مد بسازن که تنظیم رنگ داشته باشیم تو بازی خیلی خوب میشه
اگر راهی برای این هستش و خیلی تاثییر میذاره لطفا معرفی کنین ممنون
داداش میشه لینک مود رو بفرستی؟
حالا من گیمپلی شما رو ندیدم که بفهمم مشکل فنی هس یا چیآقا اسبا چرا یکم لگ داره هدایت کردنشون؟ ترمزم نمیگیره بعضی وقتا، کلا مدل بازیه یا رو Yuzu اینطوریه؟
خب بعد از اینکه رام و رجیستر کردی تازه باید رابطت رو باهاشون بهتر کنی مثل آروم کردن اسب ( L1) یا بهشون میوه بدی بخوره که bond بره بالا و نافرمانی نکنه.آقا اسبا چرا یکم لگ داره هدایت کردنشون؟ ترمزم نمیگیره بعضی وقتا، کلا مدل بازیه یا رو Yuzu اینطوریه؟
سلام رفیق تشکر از همه راهنمایی هاتهمون فایلی که از سایت دانلود کردی و reshade رو نصبش کردی دوباره اجرا کن و دوباره مراحل نصب رو مثل قبل پیش برو.
فقط میرسی یکجا که نوشته Modify و unistall که خب مشخصه باید چیکار کنی.
کل پوشه Yuzu رو شیفت دیلیت کن ، نسخه جدید رو دانلود و اجرا کن.سلام رفیق تشکر از همه راهنمایی هات
من با وجود پاک کردن reshade بازم مشکل حل نشد یعنی انگار این 39 هزار تا شیدر کش میاد وقتی گزینه اش فعال میکنم تا 4340 میره بعد گیر میکنه فقط پوشه شیدر 4 تا فایل به تاریخ نصب بازی و فایل جدیدی توش ایجاد نشده البته بگم همون روز یک اپدیت داد شبیه ساز انجام دادم ممکن از اپدیت باشه
خب فرقی نمیکنه.او ببخشید جای اشتباهی سوال کردم من Yuzu واسم اصلا اجرا نمیشه فقط کرش میکنه ولی ریجکس سه سوت بازی رو ران میکنه منظورم ریجکس بود اول که نصب اش کردم فقط 4340 شیدر داشت بازی با فعال بودن کزبنه شیدر کش اجرا میشد الان میزنه 39 هزار رد نمیکنه مجبورم گزبنه شیدر کش خاموش کنم
ممنون داداش برای سیستم های ضعیف تاثیر داره روی fps؟سلام عزیز خدمت شما فقط باید تو فولدر مود های بازی بریزی