YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

میگم ویرچوال مموری مگه اصن مهمه کدوم درایو باشه؟ بهرحال میاد جزو رم دیگه، من به C مموری اضافه کردم چهل گیگ مشکل حل نشد، از روز اول هم من تو والکان نمیتونستم از غار بیام بیرون کرش میکرد

الانم تو یوزو پایرسی دیدم ملت اصلا ورژن کاستوم یوزو درست کردن برا اینکه این بازی مشکلاتش حل بشه، همون صبر میکنم خود یوزو آپدیت بده.
فکر کنم مشکل vram باشه
چون من 9 تا 10 گیگ vram پر میشه برام

میگم ویرچوال مموری مگه اصن مهمه کدوم درایو باشه؟ بهرحال میاد جزو رم دیگه، من به C مموری اضافه کردم چهل گیگ مشکل حل نشد، از روز اول هم من تو والکان نمیتونستم از غار بیام بیرون کرش میکرد

الانم تو یوزو پایرسی دیدم ملت اصلا ورژن کاستوم یوزو درست کردن برا اینکه این بازی مشکلاتش حل بشه، همون صبر میکنم خود یوزو آپدیت بده.
کلا مشکل مموری لیک رو یوزو داره.
فکر نکنم تفاوت خاصی کنه و اینکه آره فرق میکنه به کدوم درایو اختصاص بدی.

امتحان کن اگه نشد تمرکزت رو بزار روی ریوجینکس.

ماد/پچهای آپدیت شده:

1 - 30 فریم قفل (برای آپدیت 1.1)

2 - 60 فریم قفل (برای آپدیت 1.1)

3 - 20 فریم قفل برای سیستمهای ضعیف تر (برای آپدیت 1.1)

4 - فیکس باگهای گرافیکی (برای آپدیت 1.1)

===========
همشون میرن تو این فولدر:
Code:
%appdata%\yuzu\\load\0100F2C0115B6000
نه با این و نه با فایل exe هیچی تغییر نکرد بازم پیکسلی است

همین 3571
شاید فایلتو از جا دیگه گرفتی
فایل خودتو اپ کن
این دانلود کردی؟
فایل فیکس جدید بازی که تاریخ و ساعت سیو بازی رو درست نشون میده.
totkyuzufix-v3.2a-1.1.0
یه فایل exe جدید دیگه منتشر شده که بر اساس نسخه EA ورژن 3564 ساخته شده که مشکل ابر و depths رو برطرف میکنه.
yuzu.exe

• Like
Reactions: raminxxx
همین 3571
شاید فایلتو از جا دیگه گرفتی
فایل خودتو اپ کن
شما اول آخرین ورژن EA یوزو رو از لینک زیر بگیر و از حالت فشرده خارجش کن.
3577
حالا بازی رو به شبیه ساز اضافه کن و حتما حتما آپدیت 1.1.0 رو نصب کن.
روی آیکون بازی توی شبیه ساز کلیک راست کن و روی open mod data location بزن و این فایل هایی که توی لینک زیر هست رو بریز اونجا
این فایل های شامل فایل فیکس یوزو به همراه ماد 30 و 60 فریم و فایل فیکس ویژوال بازی هست. در ضمن فایل فیکس یوزو رو هم دستکاری کردم و گزینه های بیشتری بهش اضافه شده تا توی بهبود اجرا شدن و گزینه های گرافیکی بهتر عمل کنه.
تمامی فایل ها هم به آخرین نسخه‌هایی که ازشون هست آپدیت شده ورژن ماد های 30 و 60 فریم به ورژن 3 و فایل فیکس یوزو به v3.2a
Mods & Fixes
حالا این فایل exe که با ورژن 3576 تنظیم شده رو جایگزین فایل یوزو اصلی بکن.
Yuzu EA 3576 DepthsFix and CloudsFix
اینکه ورژن ها بهم نمیخوره مهم نیست فایل کار خودشو انجام میده.
در آخر هم این فایل شیدر کش که شامل +38k کش بازی هست رو دانلود کن. برای ریختن شیدرکش هم روی آیکون بازی کلیک راست کن open transferable pipeline cache بزن و محتویات فایل دانلود شده رو اینجا بریز.
Full map SHADER
در آخر هم تنظیمات شبیه ساز رو تمام گزینه هایی که مربوط به ولکان هست رو تیک بزن. اگه خواستی بگو تا از تنظیمات خودم برات عکس بفرستم.
اینو هم بگم اگه گرافیک قوی ای نداری از ماد 60 فریم استفاده نکن چون فریم دراپ زیادی باهاش پیدا میکنی من خودم روی 30 فریم با رزولوشن 2k دارم بازی میکنم عالی داره اجرا میشه و افت فریم های لحظه ای و خیلی کمی دارم باهاش

3577
روی آیکون بازی توی شبیه ساز کلیک راست کن و روی open mod data location بزن و این فایل هایی که توی لینک زیر هست رو بریز اونجا
این فایل های شامل فایل فیکس یوزو به همراه ماد 30 و 60 فریم و فایل فیکس ویژوال بازی هست. در ضمن فایل فیکس یوزو رو هم دستکاری کردم و گزینه های بیشتری بهش اضافه شده تا توی بهبود اجرا شدن و گزینه های گرافیکی بهتر عمل کنه.
تمامی فایل ها هم به آخرین نسخه‌هایی که ازشون هست آپدیت شده ورژن ماد های 30 و 60 فریم به ورژن 3 و فایل فیکس یوزو به v3.2a
Mods & Fixes
در آخر هم این فایل شیدر کش که شامل +38k کش بازی هست رو دانلود کن. برای ریختن شیدرکش هم روی آیکون بازی کلیک راست کن open transferable pipeline cache بزن و محتویات فایل دانلود شده رو اینجا بریز.
Full map SHADER
در آخر هم تنظیمات شبیه ساز رو تمام گزینه هایی که مربوط به ولکان هست رو تیک بزن. اگه خواستی بگو تا از تنظیمات خودم برات عکس بفرستم.
اینو هم بگم اگه گرافیک قوی ای نداری از ماد 60 فریم استفاده نکن چون فریم دراپ زیادی باهاش پیدا میکنی من خودم روی 30 فریم با رزولوشن 2k دارم بازی میکنم عالی داره اجرا میشه و افت فریم های لحظه ای و خیلی کمی دارم باهاش
ممنون از توضیحات و لینک ها، فقط اینکه بازی 12-13 گیگ رم اشغال میکنه عادیه؟ همون vram هم یخورده زیادی اشغال میکنه

ممنون از توضیحات و لینک ها، فقط اینکه بازی 12-13 گیگ رم اشغال میکنه عادیه؟ همون vram هم یخورده زیادی اشغال میکنه
خواهش میکنم
والا من تا ده گیگ رو خودم دیدم ولی توی عکسی که الان میذارم شبیه ساز داره حدود 3 گیگ استفاده میکنه. متاسفانه به خاطر بیلد ویندوزم تسک منیجر باگ پیدا کرده مصرف گرافیک رو نشون نمیده درست و خطا داره ولی به صورت کلی وقتی شبیه ساز رو اجرا میکنم گرافیکم 100 درصد میشه چون قدیمیه ولی 30 فریم رو به صورت کامل بدون هیچ مشکلی خروجی بهم میده اما با ماد 60 فریم گرافیک کم میاره و افت فریم های زیادی دارم. به صورت کلی فعلا بازی رو با 60 فریم اجرا نکنید بهتره فقط در صورتی از ماد 60 استفاده کنید که سیستم قوی داشته باشید.
حالا برای اینکه مشکل مصرف زیاد رم رو حل کنید نرم افزار wise memory optimzer رو نصب کنید وقتی بازی رو اجرا کردید و مقداری جلو رفتید نرم افزار رو اجرا کنید و روی گزینه اپتیمایز بزنید تا شاهد معجزه باشید و اینجوری مصرف رم میشه نزدیک سه گیگ و میتونید به اداممه بازی بپردازید بدون اینکه مشکلی تیو اجرا بازی پیش بیاد اینو هم بگم موقعی که اینکار رو انجام دادید بعدش کلا نرم افزار رو ببندید.
عکس از تنظیمات گذاشتم که اگه خواستید امتحان کنید.
در ضمن از محیط بازی عکس گفتم اگه حساس هستید اسپویلر رو باز نکنید. مکان خاصی نیست اما...:|
zelda1_c11u.png

zelda2_16ke.png

zelda3_nf6l.png

• Like
Reactions: rahavard
3577
Mods & Fixes
Full map SHADER
حل شد ممنون
البته من روی 3578 تست کردم
وضعیت مموری بازی جالبه
1683793796075.png

1683793860601.png

cpu هم اندازه سایبر پانک استفاده میکنه :D

• Like
Reactions: Changed_Man 50

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن