در دنیای شبیه سازی "رسمی" پایرت کردن بازی ها غیر قانونی هست و کاربر موظف هست از بازی هایی که خودش خریداری کرده و به شکل اوریجینال تهیه کرده ROM تهیه کنه. شما با فرمت های عادی بازی ها که قابل دانلود هستند هم میتونین بازی رو اجرا کنید.
اقا عالیه شبیه سازش با سرعت 50 الی 100 درصد ماریو رو اجرا می کنه بزرگ ترین مشکلش الان audio که فیکس میشه اگر سرعت بازی درست شه
اونایی هم که نتونستن اجرا کنند این فایلارو باید تو مسیر(به جا <YourUserName> اسم یوزرتون باید باشه)
مشکلات گرافیک زیادی نداره تقریبا سرعت بازی هنوز جا کار داره
بزودی هم قراره مثل cemu یه دیسک شیدر واسش درست کنند که رو سرعت مخصوصا زمانی که اولین بار تو یه مکان جدید میرید تاثیر زیادی میذاره
بازی تا سه ماه دیگه به نظرم کامل کامل قابل بازی میشه (بدون مشکل سرعت و صدا و گرافیک جدی)
جالبه تو سایتش هر ساعت داره آپدیت میشه و ورژن جدیدترش میاد.بزرگترین مشکلش اینه نمیتونه از تمام قدرت cpu استفاده کنه.بیشتر زیر 40 درصد استفاده میکنه.بتونن به 70 برسون عملا هیچ افت فریمی دیگه نخواهد بود و میمونه سازگاری با بازی ها
این امولاتور یادمه اوایل که اومده بود بک آپ نند و key سوییچ میخواست
الانم هنوز همین موارد رو لازم داره برای اجرای بازیها؟
از لحاظ سخت افزاری چه شکلیه؟ کارت گرافیک مهمه یا مثل cemu فقط فرکانس سی پی یو میطلبه؟
این امولاتور یادمه اوایل که اومده بود بک آپ نند و key سوییچ میخواست
الانم هنوز همین موارد رو لازم داره برای اجرای بازیها؟
از لحاظ سخت افزاری چه شکلیه؟ کارت گرافیک مهمه یا مثل cemu فقط فرکانس سی پی یو میطلبه؟
سلام دوستان به نظر شما کی امکانش هست در آینده مثل cemu بتونیم بازیها رو دانلود کنیم بدون نیاز به خود switch بازی کنیم .. من عاشق نینتندوام اما خوب با این وضع ارز و قیمت بازیهای اسویچ اصلا نمیتونم تهیه کنم
سلام دوستان به نظر شما کی امکانش هست در آینده مثل cemu بتونیم بازیها رو دانلود کنیم بدون نیاز به خود switch بازی کنیم .. من عاشق نینتندوام اما خوب با این وضع ارز و قیمت بازیهای اسویچ اصلا نمیتونم تهیه کنم
این بابا که خودش داره راحت بازی می کنه اما من مدام بازی برام لگ داره هنوز خیلی کار داره تا بقیه هم براش پلاگین بدن ردیفش کنن اما کلا این نینتندو چیز خاصی نداره که براش هوایی بشید WIIU که فقط زلدا با بایونتا به درد می خوره سوییچ هم همین ماریوش تا بعدشم LUIGI بیاد.
اقا چطوریه سازندش داره زلدا جدید با کرش راحت بازی می کنه برای من زلداش که صفحه سیاهه کرش هم فریمش خیلی بده ماریوشم خیلی لگ داره شیدر کشی هم براش پیدا نمی کنم 1 شخص پیگیر پیدا بشه ردیفش کنیم.