babak12
کاربر سایت
https://www.reddit.com/r/SwitchNSPsبازیها رو کجا دانلود کنم؟
سلام ببخشید این نسخه های Early Access را از کجا میارید؟ عضو پاتریون یوزو هستید یا از داخل نت دانلود کردید؟Yuzu Early Access 777
59.58 MB file on MEGA
r/NewYuzuPiracyسلام ببخشید این نسخه های Early Access را از کجا میارید؟ عضو پاتریون یوزو هستید یا از داخل نت دانلود کردید؟
من با ورژنهای قدیمیش بازی کردم. مقداری باگ گرافیکی داشت که قابل تحمل بود. صدای بازی افتضاح بود. وضع فریم هم خوبه. بازی ۳۰ فریمه و اینجا هم ۳۰ اجرا میشه.سلام بازی astral chain با این شبیه ساز در چه وضعیته کسی امتحان کرده؟
Yuzu Early Access 924
نسخه پولی جدید
آپشن استفاده از سایر هسته های cpu رو بهش اضافه کردن؟
تا الان شبیه سازش به نظر خیلی متکی به کارت گرافیکه... اونم فقط ترجیحا nvidia... اگه کورهای دیگه cpu رو اضافه کنن و بار پردازش بیفته رو دوش cpu خوب میشه و کساییم که گرافیک amd دارن میتونن برن سمتش
مرسیچند ماهه این آپشن را داریم
با amd هم خوب کار میکنه
نمی دونم تست کنید من 2070S هست (8گیگ) ولی اگر زده حتما میخوادمرسی
بعد فعال شدن این آپشن هنوزم گرافیک با رم شش گیگ یا بیشتر میخواد یا نه؟ ?
این گرافیکی که میخواد و تو سیستم پیشنهادیشم زده (Nvidia GeForce GTX 1060 6GB or AMD Radeon RX 470 8GB) یکم عجیبه چون ps4 که شبیه سازی نمیکنه. یه چیزی در همون Wii U.
من با 960 gtx دو گیگ راحت Cemu رو استفاده میکردم. این حداقل 1060 6gb میخواد خیلی ستمه.
بعید میدونم لپ تاپم بکشه.نمی دونم تست کنید من 2070S هست (8گیگ) ولی اگر زده حتما میخواد
ولی بیشتر CPU میخواد.
داداش gt710 بنظرم اصلا گرافیک نیست فقط پورت مانیتوره !بعید میدونم لپ تاپم بکشه.
بخوام سیستم ببندم مورد budget ای هست بشه بست با ده تومن اینطورا الان؟ مثلا apu های amd چون میگید دیگه با amd مشکل نداره. انگار سی پی یوهاشم تو شبیه ساز خیلی جوابن. کلا سی پی یو budget - مقرون به صرفه ای هست خیلی خوب رو این شبیه ساز جواب بده؟؟؟ i3 9100f مثلا؟ با گرافیک حداقلی مثل 710gt.