Yu Suzuki هنوز به دنبال Shenmue 3

.Evanescence.

کاربر سایت
بعد از 10 سال هنوز که هنوز هیچ خبری از Shenmue 3 از سوی Sega نیست.
v10tvioxcc5x66a4dhp.jpg

در مصاحبه ای با کارگردان سری Shenmue یعدی آقای Suzuki او گفت " مجوز این بازی مطعلق به segaست، ما می تونیم این مجوز رو از sega بگیریم."
"در Shenmue 2 شخصی که توسط( lwao ( hazuki در قدیمی ترین روزهای چین آموزش دیده به یک شخصیت کلیدی تبدیل شده.”
Suzkuki خیلی امیدواره تا بتونه روزی ادامه داستان رو با ساخت قسمت بعدی این سری بیان کنه.
Shenmue 2 در سال 2002 برای xbox عرضه شد و تا به امروز شایعه های زیادی از این بازی به گوش رسید اما هیچ کدام حقیقت نداشت و این بازی تولید نمیشه.با وجود این sega هیچ علاقه ای برای تولید این بازی نشون نمیده و Suzuki امیدواره تا بتونه این بازی رو برای طرفدارانش برگردونه.

منبع

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر.ولی بخا تا عنوان SHENMUE رو دیدم جیگرم کباب شد..!!این بازی خیلی جا برای رشد کردن داشت ولی متاسفانه بد جوری محو شد...!!!تو دوران جوانی هام با این بازی زندگی کردم خدا کنه یه اتفاقی بیافته تو این نسل بتونم بازیش کنم...!

به نظر من بزرگترین مشکل ساخته نشدن این بازی هزینه ی خیلی بالای که برای ساخته شدن این بازی لازمه هست
چون تا اونجایی که یادمه سری قبلی این بازی رده دوم تو پر هزینه ترین بازی ساخته شده تو جهان هست ( با توجه به این که بازی 10 سال پیش ساخته شده )

فكر كنم اگه بخواد بسازه اين سري يك 200 ميليون دلاري بايد خرج كنه.الان هم كه هيچ شركتي اين مبالغ رو خرج نميكنه.

به قول يك نفر نا زماني كه SEGA اميدوار به ساخت كنسول ديگه اي هست اين بازي رو نميسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or