YouTube

اینم ویدیو بنده
در مورد نقطه شروع مناسب سری رزیدنت ایول
بنظرتون چطور می تونم کیفیتش رو بهتر کنم؟
من خودم تو ادیت ضعیفم در جایگاهی نیستم نظر کارشناسی بدم، ولی به عنوان یه بیننده ساده، تنها مشکلی که دیدم زیادی صفحه یهو سیاه میشد(حالا یا ترنزیشن بوده یا سینماتیک افکت خود تریلر ها)

اختلاف صدای خودت هم با آهنگ پس زمینه در حد دو سه دسیبل بیشتر کنی عالی میشه، بعضی جا ها یکم صدای خودت سخت شنیده میشد

بقیش عالی لذت بردیم :D

مارک روبر رو که میشناسید.
چند وقت پیش این ویدیو رو منتشر کرد که یادمه تو تاپیک خدا بیامرز بچه ها لینکش رو هم گذاشته بودن.

قضیه اینه که شما میتونید یه عکس از خودتون بدین و این ماهواره از اسمون برای شما سلفی میگیره. حتی میتونید نقطه ای که ماهواره هست و قراره سلفی بگیره رو هم مشخص کنید.

من یادمه همون روز اول، بلکه ساعات اول یه عکس اپلود کردم.
الان دیدم یه چیزی فرستادن برام گفتم جالبه به اشتراک بذارم.

Screenshot_20250723_165748_Gallery.jpg

مارک روبر رو که میشناسید.
چند وقت پیش این ویدیو رو منتشر کرد که یادمه تو تاپیک خدا بیامرز بچه ها لینکش رو هم گذاشته بودن.

قضیه اینه که شما میتونید یه عکس از خودتون بدین و این ماهواره از اسمون برای شما سلفی میگیره. حتی میتونید نقطه ای که ماهواره هست و قراره سلفی بگیره رو هم مشخص کنید.

من یادمه همون روز اول، بلکه ساعات اول یه عکس اپلود کردم.
الان دیدم یه چیزی فرستادن برام گفتم جالبه به اشتراک بذارم.

View attachment 386956
ایران نیستی دیگه؟ :D

من خودم تو ادیت ضعیفم در جایگاهی نیستم نظر کارشناسی بدم، ولی به عنوان یه بیننده ساده، تنها مشکلی که دیدم زیادی صفحه یهو سیاه میشد(حالا یا ترنزیشن بوده یا سینماتیک افکت خود تریلر ها)

اختلاف صدای خودت هم با آهنگ پس زمینه در حد دو سه دسیبل بیشتر کنی عالی میشه، بعضی جا ها یکم صدای خودت سخت شنیده میشد

بقیش عالی لذت بردیم :D
دمت گرم بابت توضیحاتت.

حقیقتا بستگی داره کجای ویدیو رو مثلا بگید. می تونید مثال بزنید؟
مثلا بین معرفی هر گیم، خودم ترنزیشن گذاشته بودم
دفعه باید به فکر یه جایگزین باشم یا فاصله ترینزیشن رو کمتر کنم اگه این باشه، درسته؟
اما اگر منظورتون حین معرفی یه گیم باشه، مثلا رزیدنت ایول 2، اون مال خود تریلر بوده که باید دفعه بعد به این قضیه دقت کنم

اختلاف موسیقی هم درسته خودم موندم باید چیکار کنم، یسری موسیقی ها انقدر پرانرژی بودن که هی کم می کردم باز زیاد بودن وقتی می رفتن توی بیت ها😅 از بقیه کمتر می کنم برای ویدیو بعدی

خلاصه که بازم دمت گرم، مرسی که همچنین نظر مفیدی دادی
تلاش می کنم ویدیو بعدی درستش کنم

• Like
Reactions: NHM
من یوتوبر موفقی نیستم ولی تونستم 14 هزارتا سابزکرایب داشته باشم ( ویدئو میلیونی هم دارم :D )

چند تا نصیحت که اگه خودم میخواستم کانالم رو شروع کنم انجام میدادم :

- سعی کنید یک نوع مخاطب رو جذب کنید و از این شاخه به اون شاخه نپرید
- چیزایی که برای شما جذابه ممکنه برای 99% افراد جذاب نباشه پس سلیقه خودتونو بیخیال ببینید مردم چی دوست دارن !
- کاور یک ویدئو خیلی مهمه اما موضوع و ترند بودن مهمتره
- ویدئو شورت زیاد بسازید
- اوایل کار سعی کنید ویدئو های طولانی نسازید
- استمرار و سعی کنید ویدئو هاتون معمولا ساعت مشخص بزارید
- حتما اول ویدئو بخواید از بیننده که لایک و حمایت بشید
- همیشه صدای خودتون واضح تر و خیلی بلند تر از بک گراند باشه

دمت گرم بابت توضیحاتت.

حقیقتا بستگی داره کجای ویدیو رو مثلا بگید. می تونید مثال بزنید؟
مثلا بین معرفی هر گیم، خودم ترنزیشن گذاشته بودم
دفعه باید به فکر یه جایگزین باشم یا فاصله ترینزیشن رو کمتر کنم اگه این باشه، درسته؟
اما اگر منظورتون حین معرفی یه گیم باشه، مثلا رزیدنت ایول 2، اون مال خود تریلر بوده که باید دفعه بعد به این قضیه دقت کنم

اختلاف موسیقی هم درسته خودم موندم باید چیکار کنم، یسری موسیقی ها انقدر پرانرژی بودن که هی کم می کردم باز زیاد بودن وقتی می رفتن توی بیت ها😅 از بقیه کمتر می کنم برای ویدیو بعدی

خلاصه که بازم دمت گرم، مرسی که همچنین نظر مفیدی دادی
تلاش می کنم ویدیو بعدی درستش کنم
مثلا از 2:09 تا 2:28، فکر کنم هم تو خود تریلر ها هست هم دستی اضافه کردی
تریلر رو که کاریش نمیشه کرد مگر اینه footage دیگه انتخاب کنی، ولی خودت که میخوای سوییچ کنی رو یه کلیپ دیگه، ترنزیشن خاصی نمیخواد چون وسط جمله گفتن هستی، کات ساده کافیه

وقتی که رو چیز خاصی تاکید میکنی مثل جایی که عکس کاور همه رزیدنت اویل هارو نشون میدی هم که خودت ترنزیشن غیر از "dip to black" زدی که خوبه

در مورد تنظیمات صدا منم کلا زیاد وارد نیستم صرفا انقدر باهاش ور رفتم تا اوکی بشه :))

ولی فکر کنم یکم به صدای خودت افکت ساده بدی مثل همین پریست voice thickener مربوط به single-band compressor دیگه لازم نباشه به آهنگ دست بزنی چون صدای خودت رو "واضح تر" میکنه، کیفیت میکروفونت هم خیلی خوبه همین الان

دوستان قطعا تو این مورد بهتر میتونن راهنمایی کنن :D

در کل به عنوان اولین ویدیو از 90% کانال های دیگه جلوتری :>

قربونت :x

مثلا از 2:09 تا 2:28، فکر کنم هم تو خود تریلر ها هست هم دستی اضافه کردی
تریلر رو که کاریش نمیشه کرد مگر اینه footage دیگه انتخاب کنی، ولی خودت که میخوای سوییچ کنی رو یه کلیپ دیگه، ترنزیشن خاصی نمیخواد چون وسط جمله گفتن هستی، کات ساده کافیه

وقتی که رو چیز خاصی تاکید میکنی مثل جایی که عکس کاور همه رزیدنت اویل هارو نشون میدی هم که خودت ترنزیشن غیر از "dip to black" زدی که خوبه

در مورد تنظیمات صدا منم کلا زیاد وارد نیستم صرفا انقدر باهاش ور رفتم تا اوکی بشه :))

ولی فکر کنم یکم به صدای خودت افکت ساده بدی مثل همین پریست voice thickener مربوط به single-band compressor دیگه لازم نباشه به آهنگ دست بزنی چون صدای خودت رو "واضح تر" میکنه، کیفیت میکروفونت هم خیلی خوبه همین الان

دوستان قطعا تو این مورد بهتر میتونن راهنمایی کنن :D

در کل به عنوان اولین ویدیو از 90% کانال های دیگه جلوتری :>

قربونت :x
خیلی خیلی ممنون💖👌
توضیحات خیلی مفیدی بود💪🙏

من یوتوبر موفقی نیستم ولی تونستم 14 هزارتا سابزکرایب داشته باشم ( ویدئو میلیونی هم دارم :D )

چند تا نصیحت که اگه خودم میخواستم کانالم رو شروع کنم انجام میدادم :

- سعی کنید یک نوع مخاطب رو جذب کنید و از این شاخه به اون شاخه نپرید
- چیزایی که برای شما جذابه ممکنه برای 99% افراد جذاب نباشه پس سلیقه خودتونو بیخیال ببینید مردم چی دوست دارن !
- کاور یک ویدئو خیلی مهمه اما موضوع و ترند بودن مهمتره
- ویدئو شورت زیاد بسازید
- اوایل کار سعی کنید ویدئو های طولانی نسازید
- استمرار و سعی کنید ویدئو هاتون معمولا ساعت مشخص بزارید
- حتما اول ویدئو بخواید از بیننده که لایک و حمایت بشید
- همیشه صدای خودتون واضح تر و خیلی بلند تر از بک گراند باشه
دمت گرم
نکات خیلی خوبی بود
این قضیه شاخه به شاخه هم باید اول انجام بشه ببینیم کدوم مخاطب بیشتری جذب می کنه، درسته؟

• Like
Reactions: NHM
یه چیز پشم ریزون توی زندگیم فهمیدم
درخواست نکته و راهنمایی آموزشی با توانایی به عمل کردن بهش صد کیلومتر فاصله داره

دوستان کسی بلده چطور از این voice thickener مربوط به single-band compressor استفاهد کنه؟
توی موبایل ابزاری هست؟ برام کامپیوتر اورد وقتی سرچ زدم
باید چیکارش کنم این رو؟

از طرف دیگه آموزشی سراغ دارید برای ادیت ویدیو های شورت یوتیوب؟ طبق مثال هایی که دیدم انگار خیلی ادیتشون فرق داره با لانگ ویدیو ها و ادیت خفن تری داره
باید توی ادیت بهتر شم بتونم از اونا بسازم، اینا کافی نیست. درسته؟

خلاصه که ویدیو جدید رسما از نظر ادیت هیچ فرقی با قبلی نداشت و احساس خاک بر سری می کنم🤦‍♂️
فقط اون مشکل «مدام سیاه شدن صفحه» رو دیگه نذاشتم اتفاق بیافته که بخاطر فوتیج بود، کلا تریلر های رزیدنت ایول از 2 دقیقه، 1 دقیقه و 50 ثانیه صفحه سیاه نشون می دن. خب چرا آخه... 😂

به هر حال این لینک ویدیو جدیدمه اگه موضوعش براتون جالب بود خوشحال می شم:

• Like
Reactions: Arash-S212
یعنی واقعا کسی نمی دونه؟
یه چیز پشم ریزون توی زندگیم فهمیدم
درخواست نکته و راهنمایی آموزشی با توانایی به عمل کردن بهش صد کیلومتر فاصله داره

دوستان کسی بلده چطور از این voice thickener مربوط به single-band compressor استفاهد کنه؟
توی موبایل ابزاری هست؟ برام کامپیوتر اورد وقتی سرچ زدم
باید چیکارش کنم این رو؟

از طرف دیگه آموزشی سراغ دارید برای ادیت ویدیو های شورت یوتیوب؟ طبق مثال هایی که دیدم انگار خیلی ادیتشون فرق داره با لانگ ویدیو ها و ادیت خفن تری داره
باید توی ادیت بهتر شم بتونم از اونا بسازم، اینا کافی نیست. درسته؟

خلاصه که ویدیو جدید رسما از نظر ادیت هیچ فرقی با قبلی نداشت و احساس خاک بر سری می کنم🤦‍♂️
فقط اون مشکل «مدام سیاه شدن صفحه» رو دیگه نذاشتم اتفاق بیافته که بخاطر فوتیج بود، کلا تریلر های رزیدنت ایول از 2 دقیقه، 1 دقیقه و 50 ثانیه صفحه سیاه نشون می دن. خب چرا آخه... 😂

به هر حال این لینک ویدیو جدیدمه اگه موضوعش براتون جالب بود خوشحال می شم:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or