Your Shape™ : Fitness Evolved

اون که هیچ به نصف شدن تصویر کاری نداریم این که دو نفر رو میشناسه یعنی دوربین تا چه حد رو میدونه در نظر بگیره ؟ یا مثلا این دو تا پشت هم باشن میتونه تشخیص بده !؟:دی
دیگه گیر سه پیچ دادی ها!تو خودت یه نفر بره پشت سر یه نفر دیگه تشخیص می دی؟
ولی وقتی split screen می کنه تصویر را خب حرکات دو نفر را با هم تشخیص می ده دیگه!یا تو kinect advanture تو اون قایق سواریش دو نفر با هم بازی می کنند و تصویر هم دو قسمت نمی شه!تازه گفتند قایق سواریش را تا 4 نفر هم می توانند بازی کنند!

شما در هنگامی که دارین شادی میکنین(حال میکنین!) چربی و کالری هم میسوزونین و خیر سرتون یکم لاغر میکنین !
مرد حسابی کدوم حال؟:دی
یه اشتباهی کردم گفتم این زنه مربیه یه تمرین بده به شماره 6 رسید فرار کردم:دی
لا مصب نفس نمیزاره که!
کلا هیچ شباهتی به بازی نداره اما واقعا شاهکاره!
قابلیت شناخت 50000 نقطه رو بدن چیز کمی نیست که تو این 1سال و نیم بهش رسیدن!

دوستانی که بازی کردن یک توضیحی بدن.

من توضیح میدم....:d

بازی کاملا بی نظیره........ .

منو:

وارد بازی که میشی منو ها خیلی جالبتر از بازیهای دیگن.......

اسکن:

بازی میتونه بدن شما رو وارد بازی کنه یعنی چی؟؟؟.....یعنی کل هیکل شما وارد بازی میشه مثه تی شرت سبز و شلوار سفید و پوست خودتون و ......دقیقا مثه اینکه دارین از یه دوربین فیلمبرداری خودتون رو می بینید.......... .فقط باید نور اتاق خوب باشه تا کامل تشخیص بده شما رو...... .
چین لباساتون.....دکمه.هر 10 انگشت مجزا رو تشخیص میده و واقعا ادمو تحت تاثیر قرار میده....

بازیهاش:

اروبیک رو میتونید با همون بدن اسکن شدتون انجام بدین ولی تو بقیه بازیها بدنتون به رنگ بنفش میشه (البته اون دقت سرجاشه) و بازیها رو انجام میدین..... .

از شما سن و وزن می پرسه بعد هر ورزش که انجام میدین میگه چقدر کالری سوزوندی.....ورزشهاشم متنوع هستن zen داره.......تعادل.....فیتنس و......... .

در کل خیلی نمیشه اسمشو بازی گذاشت ولی انصافا از لحاظ فنی بازی بالایی هستش و جون میده واسه اینکه وقتی مثلا کسی اومد گفت : خوب این کینکت به چه دردی میخوره این بازی رو نشونش بدین به محض اینکه خودشو تو محیط بازی ببینه غش می کنه:d

• Like
Reactions: .:Soheil:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or