Your Now Playing X360 Games List & SomeThing We Must Do

گفتی رادیک نمیدونم چرا یاد ایرانسل افتادم.:biggrin1:در هر حال اشکان حرفی برای گفتن درمقابلت ندارد.
به امید خدا دستگاهت هم هر چه سریعتر درست می شود و میایی اچیومنت ها رو درو میکنی GS ّت میشه 11000 و اشکان بخار می شود.
به راديك لطف داري شما.

اين خدايي نامردي من دستگاه خراب شده نميتونم بازي كنم از شما ها باز عقب افتادم.
داشتم به اشكان نزديك ميشدما نميدونم چرا اينجوري شد:biggrin1:

اين خدايي نامردي من دستگاه خراب شده نميتونم بازي كنم از شما ها باز عقب افتادم.
نگران نباش.عمرا" من بهت برسم تا دستگاهت تعمیر بشود.تازه به 935G رسیدم.

---------
فدرر رو 6-1 داخل King of Players بردم و به Rank 1 رسیدم،اچیومنت ّش باز شد.
همینطور دستگرمی توی Australian Cup که 56 تنیسور برتر شرکت می کنند رفتم.این سباستین دنت داشت داخل Semi Final برام دردسر ساز میشد که بدبختش کردم.:)
داخل Final هم جیمز بلیک حرفی برای گفتن نداشت.
الان دارم تمرینات جانبی و Tennis Academy رو یکی یکی تموم میکنم.
این Pin Crusher را روی لول 6 تموم کردم ، بهم 30G داد و یک لباس مانند تم Metalica ! شما هم برید بترکونید.خیلی حال می دهد.:biggrin1:

-------
پ.ن. مهمتر از همه اینکه Sharapova عزیز بعد از یکسال ایمیل زد.:lol قرار یک مسابقه تدارکاتی گذاشت.2-0 بردمش،در انتهای مسابقه ابراز امیدواری کرد که بازم باهاش مسابقه بدهم.:biggrin1:

احمد رضا شرمنده ! هر چه زودتر کنسولت را تعمیر کن.من هیچ تضمینی در مورد خودم نمی دهم،چون کارام معلوم نیست.مثلا" الان رسیدم به 1100G در عرض نصف روز...به هر حال گفتم تا خطر رو احساس کنی.:-"

---------
این لول های مهارت تا چقدر بالا می آیند ؟ مثلا" الان مهارت سرویس زدنم شده 26 ، مربی ّم ایمیل زد که تو در حال حاضر بهترین سرویس زن جهان هستی.
یه اچیومنت دیگه هم باز شد ، زدن سرویس با سرعت 209 کیلومتر در ثانیه که 30G داشت.

TMNT هم Stage 5 هستم و اندکی خسته شدم.یک Challange Map هم باز شد.

میگم این UEFA CL رو در بخش جام قهرمانان با یک تیم جلو ببریم و قهرمان بشویم ، چیزی عایدمون می شود ؟

این لول های مهارت تا چقدر بالا می آیند ؟ مثلا" الان مهارت سرویس زدنم شده 26 ، مربی ّم ایمیل زد که تو در حال حاضر بهترین سرویس زن جهان هستی.
تا 30 میره. یادش بخیر من همه توانایی هام رو تا 30 برده بودم بالا. توی لایو همه کینگ مینگ برمیداشتن من با کرکتر خودم لهشون میکردم :)

محمد جان ، بخاطر اینکه جوابم را دادید یک دنیا ممنونم.فقط چند سوال برایم پیش آمد امروز...

برای اینکه تمرینات Bull,s Eye ( اسمّش درست یادم نمیاد ) را راحت پاس کنیم باید از چه ضرباتی با برد کوتاه استفاده کنیم ؟جاگیری مان در زمین باید کجا باشد ؟ نزدیک تور ، میانه زمین یا Inside Baseline ؟

یادش بخیر
مگه چند سال پیش این بازی رو تموم کردید ؟ :)

----------
دوستان دیگر هم می توانند فقط ناظر نباشند و همش تشکر نکنند.اگر از قالب پستهای این تاپیک پیروی کنند ، هم می توانند پست بزنند.

خوب من هم تازه bioshock رو تموم كردم و ازش فقط 760 گيم اسكور گرفتم:( وقتي ديدم اچيومنت آپگريد اسلحه ها رو بخاطر كشتن cohan از دست دادم كلي حالم گرفته شد دنبال بقيه اچيومنتهاش نرفتم.
با سلام

نقل قول :
با عرض پوزش از شما اگه خيلي مبتدي هستم من لغت گيم اسكور و اچيومنت رو نمي دونم چيه فقط بازي رو تمام مي كنم مثل بازي Ghost Recon2 يكي كمي در اين مورد توضيحي بده ما هم ياد بگيرم . شرمنده:(

دارم بازی بایوشوک رو انجام میدم برای اولین بار روی درجه هارد که وسط های بازی هنگ کردم! چون هیچی تیر و پول ندارم! به همین دلیل مجبورم از اول برم ، خیلی از بازی رو رفته بودم دیگه آخراش بودم :((

والا از پست دوستمون newworld چیزی نفهمیدم ولی یک دور G , Achievment رو توضیح میدم.

--------
بازیهای X360 یک مزیتی که به نسبت بازیهای دیگر کنسولها دارنددر اینه که امکانی در آنها تعبیه شده است که با توجه به پیشرفت گیمر امتیازات خاصی به او تعلق بگیرد.برای مثال من میام در یک فوروم Fan میگم دو هفته پیش Kingdom Hearts II رو تموم کردم،در حالی که خالی می بندم اما کسی نمی تواند بگوید تموم نکردی و مدرک مستندی بخواهد.( مگر اینکه بپرسد دمو آخر بازی رو بگو. اینطوری 3 میشه :) ) ولی داخل X360 بازی ها ، ویژگی خاصی برای بدست آوردن دارند که ازشون به عنوان اچیومنت نام برده میشود.این اچیومنت در بازیهای مختلف انواع خاص خودش را دارد.مثلا" در FIFA 07 اگر 30 بازی رو روی درجه Semi-Pro ببری یک اچیومنت برایت باز می شود یا اگر در BioShock همه 50 مینی هلی کوپتر ها رو هک کنی یک اچیومنت دیگر بدست میاری یا در Darkness همه سلاح هایت را تا لول آخر آپگرید کنی یک اچیومنت بدست میاری و به همین ترتیب ...
GamerScore هم واحد امتیازی شما است.مثلا" یک اچیومنت ممکن است 30G یا 5G باشد ولی در Gamer Profile امتیازات براساس G هستند.بیشترین گیم اسکوری هم که تا حالا دیدم حدود 48000 بوده است.

----------
چند سوال داشتم :
این اچیومنت Duke , King در VT 3 چجوری Unlock می شوند ؟ این Secret Achievment داخل Call of Duty 3 چیه ؟

این اچیومنت Duke , King در VT 3 چجوری Unlock می شوند ؟Call of Duty 3 چیه ؟
براي Unlock كردن King و Duke مراحل زير رو پيش ميگري:
-اول ميري تنظيمات بازي رو ميكني 1Game و Very Easy
-بعد يه تورنمنت Single شروع ميكني
- تمام بازي هاي رو ميبري بدونه اينكه يه گيم هم واگذار كني
-فينال كه رسيدي(همون بازي كه بازيكنت از راهرو مياد بيرون)
-اگه ميخواي Duke ازاد كني بايد بازي رو بدون دادن يه امتياز ببري بعد يه مسابقه مياد با‌Duke كه بايد ببريش تا باز بشه.
-براي King هم بايد بذاري حريف 40-0 جلو بيوفته بعد بدونه اينكه امتياز ديگه اي بگيره ازت ببريش.
این Secret Achievment داخل Call of Duty 3 چیه ؟
برو لينك زير:
http://www.xbox360achievements.org/guide.php?type=Retail&gameID=143
كلا بازي 2 تا اچيومنت مخفي داري كه اونم اينجوري:
s02.jpg

Purple Heart
امتياز: 5
براي گرفتنش بايد 20 با تو يه مرحله ببازي بعد محله رو ببري.
s01.jpg

Big Air
امتياز25
تو اولين مرحله British كه سوار جيپ ميشي يه جايي هست شبيه مزرعس كه حسار چوپ داره اونجا يه جايي است كه ميتوني با ماشين از روي اون حسارا بپري. بعد اين امتياز و ميگري. كلا منظور اينه كه با ماشين بپري
بیشترین گیم اسکوری هم که تا حالا دیدم حدود 48000 بوده است.
يه سري به Leadboard سايت‌MyGamerCard.net بزن تا امتياز 205000 هم ببيني
-------------------------------
دستگاه منم درست شد حالا قراره عصر برم بگيرم بعد يه superCooler هم بذارم كنارش بازي كنم.
اگه دوباره مشكلي پيش نياد!من از الان اعلام جنگ ميكنم با تمام دوستان Achievment بگير سايت.
با عرض پوزش از اعلام جنگ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or