اشکال پست قبلی من این بود که نگفتم من به آسونی توانستم 230G بگیرم و شاید کسی که نداند Slice ، Top Spin یا Smash و Forhand چیه کلا" همون ابتدای قسمت World Tour به مشکل برخورد کند.به هر حال این اصطلاحات تنیسی رو من از قبل میدونستم که تونستم اینقدر راحت جلو بروم.ولی این مورد که اشکان میگه آسون اچیومنت باز نمی شود را باهاشموافقم.امروز کمرم شکست و خودم رو رسوندم به Rank 62 ولی دریغ از یک اچیومنت.سختی نسخه X360 هم با نسخه PC قابل مقایسه نیست.من روی PC مثل آب خوردن بازی را روی Normal تموم کردم اونم با کی بورد ! ولی روی X360 در درجه Very Easy هم با بعضی از تنیسورها مشکل دارم.برای مثال سباستین گروسین امروز منو 4-1 برد و جیمز بلیک هم با همین نتیجه شکستم داد.گروسین Slice هم کوتاه بردی می زند که اگر بهشون برسید شانس آوردید و در برگشت هم یک Lob قدرتمند برایتان کنار گذاشته تا Point را نصیب خودش کند.ولی این بلیک در زدن Serve , Lob های قدرتی مهارت دارد.امروز بعد از کلی مراقب Stamania بودن شخصیت تنیسورم یکدفعه زد و ناغافل سرش شکست ! 6 هفته استراحت کرد و تورنمت Vancouer سال دوم رو از دست دادم.بار ها دیدم تو تاپیک های مختلف نوشته شده که بازی virtua tennis 3 خیلی راحت اچیومنت می ده. می خواستم ببینم به جز m_g_s و Max_Payne کسی هست اینجا که بالای 500 اچیومنت از این بازی گرفته باشه؟
یعنی اینکه خودت هنوز نتونستی 500G ازش بگیری ؟به جز m_g_s و Max_Payne
از سر لج کردن هم شده بیشتر 500G ازش می گیرم.:biggrin1: راستی اون مثالی که برای راهنمایی گرفتن یک اچیومنت آنلاین Virtua Tennis 3 می خواستی برام بزنی رو توضیح می دهی حالا ؟
من ابتدا می خواستم این تاپیک را در زیر انجمن Achievments Guide بزنم.نمی دونم حالا نظر مدیران در مورد تاپیک چیه ولی به نظرم به دلیل اینکه در اینجا فقط در مورد اچیومنت ها بحث می کنیم ، اون زیر انجمن مکان مناسب تری برای این تاپیک باشد.
لیتون هیویت هیچی نداره ! من در هر دو نسخه هر وقت باهاش مسابقه داشتم می بردمش.خداییش عالی بازی میکنه این هیویت !
این مسابقات Kings که قهرمان بشوی Rank 1 میشی و Cridiets بازی برایت ظاهر می شود.
درست بود.مخصوصا" اون جایش که Achievment 0G باز می شود.:laughing:الان اينجور پست زدن درست بود يا ايراد داشت؟
حتما" این اچیومنت رو گرفتی که اینجا برامون توضیحش دادی دیگه !؟ :biggrin1:نمونش اينكه يه مرحله رو 3 بار پشت سر هم ببازيد

:d ( قابل توجه پیمانعلی :biggrin1: )