Your Now Playing X360 Games List & SomeThing We Must Do

بار ها دیدم تو تاپیک های مختلف نوشته شده که بازی virtua tennis 3 خیلی راحت اچیومنت می ده. می خواستم ببینم به جز m_g_s و Max_Payne کسی هست اینجا که بالای 500 اچیومنت از این بازی گرفته باشه؟
اشکال پست قبلی من این بود که نگفتم من به آسونی توانستم 230G بگیرم و شاید کسی که نداند Slice ، Top Spin یا Smash و Forhand چیه کلا" همون ابتدای قسمت World Tour به مشکل برخورد کند.به هر حال این اصطلاحات تنیسی رو من از قبل میدونستم که تونستم اینقدر راحت جلو بروم.ولی این مورد که اشکان میگه آسون اچیومنت باز نمی شود را باهاشموافقم.امروز کمرم شکست و خودم رو رسوندم به Rank 62 ولی دریغ از یک اچیومنت.سختی نسخه X360 هم با نسخه PC قابل مقایسه نیست.من روی PC مثل آب خوردن بازی را روی Normal تموم کردم اونم با کی بورد ! ولی روی X360 در درجه Very Easy هم با بعضی از تنیسورها مشکل دارم.برای مثال سباستین گروسین امروز منو 4-1 برد و جیمز بلیک هم با همین نتیجه شکستم داد.گروسین Slice هم کوتاه بردی می زند که اگر بهشون برسید شانس آوردید و در برگشت هم یک Lob قدرتمند برایتان کنار گذاشته تا Point را نصیب خودش کند.ولی این بلیک در زدن Serve , Lob های قدرتی مهارت دارد.امروز بعد از کلی مراقب Stamania بودن شخصیت تنیسورم یکدفعه زد و ناغافل سرش شکست ! 6 هفته استراحت کرد و تورنمت Vancouer سال دوم رو از دست دادم.

به جز m_g_s و Max_Payne
یعنی اینکه خودت هنوز نتونستی 500G ازش بگیری ؟:)
از سر لج کردن هم شده بیشتر 500G ازش می گیرم.:biggrin1: راستی اون مثالی که برای راهنمایی گرفتن یک اچیومنت آنلاین Virtua Tennis 3 می خواستی برام بزنی رو توضیح می دهی حالا ؟
من ابتدا می خواستم این تاپیک را در زیر انجمن Achievments Guide بزنم.نمی دونم حالا نظر مدیران در مورد تاپیک چیه ولی به نظرم به دلیل اینکه در اینجا فقط در مورد اچیومنت ها بحث می کنیم ، اون زیر انجمن مکان مناسب تری برای این تاپیک باشد.

خداییش عالی بازی میکنه این هیویت !
لیتون هیویت هیچی نداره ! من در هر دو نسخه هر وقت باهاش مسابقه داشتم می بردمش.
این مسابقات Kings که قهرمان بشوی Rank 1 میشی و Cridiets بازی برایت ظاهر می شود.

الان اينجور پست زدن درست بود يا ايراد داشت؟
درست بود.مخصوصا" اون جایش که Achievment 0G باز می شود.:laughing:

نمونش اينكه يه مرحله رو 3 بار پشت سر هم ببازيد
حتما" این اچیومنت رو گرفتی که اینجا برامون توضیحش دادی دیگه !؟ :biggrin1::-"

یعنی اینکه خودت هنوز نتونستی 500G ازش بگیری ؟

یخورده دقت کن ! :) اشکان جان 940 تا GS ازش گرفته ! :)

لیتون هیویت هیچی نداره ! من در هر دو نسخه هر وقت باهاش مسابقه داشتم می بردمش.

شخصیت جالبی داره ! :) همش قبل از مسابقات سلام علیک میکنه ! :)
الان برای بار دوم مسابقه Kings رو رفتم اما یازم نتونستم هیویت رو ببرم . ایندفعه 6-1 باختم ...
:(

راستی یکی میتونه Drop Shot رو خوب توضیح بده ؟

یخورده دقت کن ! اشکان جان 940 تا GS ازش گرفته !
دیگه GT ّش رو خیلی وقت است که چک نکردم.حواسم نبود.خب وقتی خودش میگه غیر از اون دو نفر کسی نتونسته بیشتر 500G از VT3 بگیرد به من حق بدهید که گمراه شوم.:)

شخصیت جالبی داره ! همش قبل از مسابقات سلام علیک میکنه !
من که از Rank 200 به بعد همه تنیسورها برای مسابقه با من له له می زدند ! :biggrin1:
سلام نمی کند باهات ! کل کل می کنه باهات !!!:laughing:
وضعیت بسیار خوبی دارم الان...نادال ، فدرر و هنمن دعوتم کردند به بازی تدارکاتی و از اون طرف شاراپووا ، هینگیس و مورسمو ابراز امیدواری کردند که در اولین مسابقات Mixed Double پیش رو Partner شون باشم ! :lol::d ( قابل توجه پیمانعلی :biggrin1: )
تست Drop Shot در Tennis Academyهم فکر کنم خودم پاسش نکردم.چک می کنم ببینم موردش چیه...

راستی یکی میتونه Drop Shot رو خوب توضیح بده ؟
برای زدن drop shot باید یه ضربه قوی بزنی به طوری که طرف مقابل فقط بتونه دفاع کنه و نتونه ضربه پر قدرت بزنه. وقتی حریف جواب داد توپ رو، پایین رو نگر می داری و دکمه X رو می زنی.

در ضمن کسی به hewitt توهین نکنه چون با من طرفه:)

Drop Shot رو از روی Serve هم ميشه زد ديگه ، اينجوری بهتر جواب ميده چون طرف يه جورايی درگير ميشه از همون اول ، زدن Serve خوب خيلی مهم هست ديگه
Hewitt مشکل دفاعی داره ، ForeHand های خيلی قوی ميزنه و خوب کار ميکنه ولی تو سيستم دفاعيش شديداً مشکل داره

نمی دونم چرا بیشتر PC بازها می گویند بازیهای Multi Platform نسخه کنسولی همیشه از نسخه PC آسان تر است.مثال عینی ّ ش همین Virtua Tennis 3 .در نسخه PC در حالی که بیشتر Level هایم 18-19 بودند و Rank 16 بودم ، در اولین مسابقات King of Players ( همون که توی کشتی برگزار میشه ) همین Hewit بدبخت رو ترکوندم و نگذاشتم یک گیم ببرد.Rank 1 شدم و Crediets اومد.
حالا در نسخه X360 کارمون به جایی رسیده که در اون مسابقات Nadal میاد و 6-1 میزنتم اونم روی درجه Very Easy.Hewit هم شاخ شده برای اولین بار توانست 4-1 منو ببرد.:)کارمون به جایی رسیده که Vidinsova بهمون Top Spin میزند !!!
بازی نامرد از اون وقتی که 230G بهم داد دیگه اچیومنتی باز نکرده و دو روز است که بدون G زندگی کنسولی ّم رو میگذرونم.این Drop Shot مگه همون نیست که باید ضربه قدرتی بزنی و حریفت نتواند توپ را خوب برگشت بدهد تا توپ Out بشود !؟ رو PC مثلِ آب خوردن مدال طلایش رو گرفتم ولی روی X360 هیچی به هیچی...تازه طرف Smash هم میزند روی قدرتی های من !
Level ّم 17-18 است و All Round هستم.

--------
به دّرّک ! میرم سر همون TMNT :) همون مرحله آموزشی اول رو که تموم کردم 20G داد.این رو میگن بازی ! ایول به UbiSoft امین اینا ! :biggrin1::-"

Stranglehold هم ظهر ربع ساعتی بازی کردم.یک اچیومنتی هم بهم داد ولی نمی دونم چی بود.بازی خوبی است.خاطرات Max Payne یّم رو زنده کرد.

MoH : Airborne , TES IV : Oblivion هم شب رفتم گرفتم ولی فرصت نشد بازی کنم.

حالا توی VT3 چجوری این King و Duke رو ببرم !! :eek:
هر چی بزنی با Smash جواب میدن ! :eek:

Double شونو نمیشه برد بهترین کار اینه که Single بری اول King رو که ضعیف تره ببری بعدم با King بری Duke و ببری واسه بردن King فقط کافیه Baseline وایسی چند تا Stroke محکم به گوشه ها بزنی وقتی King آزاد شد بردن Duke با اون راحته

Baseline

Baseline همون خط عرضیه زمینه دیگه ؟

Level ّم 17-18 است و All Round هستم.

چجوریه ؟ من لول زیر 19 ندارم !
فقط Powerful Strokes ( یه همچین چیزی :) ) هستم !

بس کنید دیگه خوده مسئول تاپیک هم یادش رفته این تاپیک واسه چیه .

ای بابا ! خوب 4 تا پست ، بحث VT3 راه افتاده ....
بحث این بازی تموم میشه ، میره سراغ یه بازی دیگه ....
این تاپیک واسه همینه دیگه ....

-----------------------------------------
DiRT رو من چند روز پیش تموم کردم ... در کل حدود 755 تا GS هم ازش گرفتم ....
فعلا دارم روی تورنمنت هاش کار میکنم که حدود 120 تا GS هم اونا داره ....

GS کلم هم 4275 تاست ! 2 روزه به لایو وصل نشدم آپدیت نشده ! :)

این تاپیک شده تاپیکه virtua tennis 3

بس کنید دیگه خوده مسئول تاپیک هم یادش رفته این تاپیک واسه چیه .
چه اشکالی دارد ؟ الان بحث روز و سوالات بیشتر روی همین VT 3 است.اگر عضو دیگری اومد و سوالی در مورد بازی دیگری کرد هم جواب میدیم.این که مشکل ندارد.

----------
TMNT مرحله سوم هستم و تازه 24G بخاطر اجرای شگرد Don گرفتم.چرا اچیومنت هاش G رند ندارد !؟

MoH : Airborne هم اندکی بازی کردم ، حالم بهم خورد.گذاشتمش داخل تاپیک تبادل بازی X360 برای تاق زدن !

TES IV : Oblivion هم فعلا" توی سیاهچاله هستیم در خدمت جک و جونورها !

---------
Baseline همون خط عرضیه زمینه دیگه ؟
آهان دِ برادر :)
تموم تمریناتی که با ضربات پشت Baseline تکمیل میشد را طلا گرفتم.Drop Shot هم پاس کردم.

الان که پست میزنم Advanced هم در Tennis Academy باز کردم و چند مدال طلا هم داخلش گرفتم.لول ّم هم حدودا" 21-22 است و Custom شدم ! البته FootWork ّم 18 است.در King of Players با Rank 11 شرکت کردم و توی فینال خوردم به فدرر.نامرد اول میزاره 3 ست رو ببری بعدش شروع میکنه Top Spin , Lob کوتاه برد بزند ! کمرم شیکست از بس کج و کوله شدم !:)

پ.ن. امروز Sharapova ایمیل زد که دیگه علاقه ای به برگزاری مسابقه تدارکاتی و Mixed Double با من ندارد.انگار داخل روسیه هم بی وفایی وجود دارد.:(:biggrin1:

پ.ن 2. فکر کنم با Hewitt اشکان اینا سّر و سِری داشته باشد ! :-"

امروز Sharapova ایمیل زد که دیگه علاقه ای به برگزاری مسابقه تدارکاتی و Mixed Double با من ندارد.انگار داخل روسیه هم بی وفایی وجود دارد.

جدی ؟ مگه عدم تمایل هم ایمیل میزنن ؟ :)
واسه من که همه مایلن با من بازی کنن ! مخصوصا خانوما ! مخصوصا Vaidisova ! :)

فکر کنم با Hewitt اشکان اینا سّر و سِری داشته باشد !

به ! آقارو !
شما هنوز لایو پس نیومدی !!
بیا ببین اشکان با هیویت چه میکنه !! ( به سبک فردوسی پور بخونین ! :laughing: )

خوب تاپيك بسيار مفيدي از Metal Gear Solid ممنون.
Stranglehold: فعلا بازي رو يه بار روي Normal تموم كردم و 590 تا ازش گرفتم در حال حاضرم روي Hard Boiled كار ميكردم و 4 مرحله و نيم رو روي اين درجه تموم كردم كه كنسول مشكل 3 چراغ قرمز چشمك زن پيدا كرد برديم تعميرگاه.
كلا 4 تا اچيومنت افلاينش فكر كنم مونده:
60 تا براي تموم كردن روي هارد كه با تموم كردم Hard Boiled ميگيرم.
70 براي تموم كردن رو Hard Boiled
30 تا براي خريدن تمام ايتم ها كه فعلا 350 Style Point براش كم دارم.
و 35 تا هم براي جمع كردن 250 Paper Crane كلا فكر كنم با تموم كردن روي Hard Boiled كه فقط 2.5 اش مونده تمام اينارو بگيرم و همه افلاين هاش باز شه.
Double Agent:اينم تازه شروع كرده بودم و فقط 100 تا ازش گرفتم چون فقط 1.30 بازي كردم.
-------------
كلا علاقه ي زيادي به Achievment گرفتن پيدا كردم نميدونم چرا!!! اما خيلي معتاد كنندس مي شينم ديگه نميتونم پاشم تا وقتي كه اچيومنت رو بگيرم اگر هم يه ADSL بگيرم و دستگاه هم درست شه با اندي راديك ميام VT3 ببينم اشكان چي ميگه :laughing::laughing:
------------------
امتياز كلي منم فعلا 7240 يا 7340 بود فكر كنم يادم نيست فعلا كه دستگاه رو بايد ببريم تعمير گاه گفتن مشكل پخش تصوير داره كه روشن ميشه و 3 تا چراغ قرمز چشمك زن ميده.

آخرین ویرایش:
من الان چند روزیه دارم transformers بازی میکنم از نظره gs که قربونش برم همینطوری میده خودش نمیفهمه سره چی gs داده:laughing:
ولی الان تو مرحله ای که یه روباته بنفش میخاد شهر داغون کنه ولی ما نباید بذاریم که داغون کنه گیر کردم کسی میدونه چه جوری باید ردش کنم:confused:

جدی ؟ مگه عدم تمایل هم ایمیل میزنن ؟
آره.حالا کجاش رو دیدی ! حالا خوبه هر چی پیشنهاد مسابقه تدارکاتی و Mixed Double در تورنمت ها میداد می پذیرفتم.البته یک اشتباهی که کردم این بود که با دو تا تنیسور زن جمهوری چک و اسلواکی هم مسابقه دادم.فکر کنم برای همین از دستم دلخور شد.:)

به ! آقارو !
شما هنوز لایو پس نیومدی !!
میگم نگرفتی قضیه رو ها !!!
اشکان با هیویت چه میکنه !! ( به سبک فردوسی پور بخونین ! )
درستش این است : چه میکنه این اشکان با هیویت !!
البته به خودش هم گفتم،اگر یکبار با نادال جلویش قرار بگیرم اون موقع مشخص میشود کدوممون در تنیس HardCore است.:biggrin1::-" من همونم که در Smash Court Tennis Pro Tournement 2 با لول 5 همین هیویت رو می پیچوندم.اشکان که دیگر سهل است.

خوب تاپيك بسيار مفيدي از Metal Gear Solid ممنون.
ما مخلصتیم احمدرضا فقط من رو MGS صدا نکن چون فکر می کنم با کوجیما فامیل میشم.حامد هستم.البته یکی از حامد های سایت.فکر کنم دومی شون...

اگر هم يه ADSL بگيرم و دستگاه هم درست شه با اندي راديك ميام VT3 ببينم اشكان چي ميگه
گفتی رادیک نمیدونم چرا یاد ایرانسل افتادم.:biggrin1:در هر حال اشکان حرفی برای گفتن درمقابلت ندارد.
به امید خدا دستگاهت هم هر چه سریعتر درست می شود و میایی اچیومنت ها رو درو میکنی GS ّت میشه 11000 و اشکان بخار می شود.:cheesygri

ببینم در حالت آنلاین مسابقات چند ست ( Game ) است ؟ 2 یا 4 تا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or