Yoshida : کنسول NGP نمیتواند جای PSP را بگیرد !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

ngpdiscussion610.jpg

بر طبق گفته آقای Shuhei Yoshida رئیس بخش جهانی Sony Computer Entertainment شما نباید انتظار داشته باشید وقتی NGP وارد قفسه ها میشوند کنسول دستی قبلی این شرکت یعنی PSP از رده خارج بشود . بلکه این دو کنسول باید در کنار هم "همزیستی" داشته باشند چون تقاضا برای PSP هنوز هم بالاست و در این حالت جایگزینی کامل یک سخت افزار جدید با سخت افزار قدیمی ممکن نیست !​

NGP نمیتواند به طور کامل جایگزین پلتفرمی شود که 7 سال به فروختن خود ادامه داده . از لحاظ قیمت هم ما نمیتوانیم NGP را با قیمتی همانند قیمت PSP بفروشیم !​

Yoshida در جدیدترین شماره مجله Edge توضیح میدهد که :​

کنسول PSP اکنون به پلتفرمی بسیار مقرون به صرفه و محبوب تبدیل شده است بویژه برای قشر جوان .​

من فکر می کنم NGP برای رسیدن به بلوغ و پذیرفته شدن توسط کاربران نیاز به زمان دارد . او ادامه داده و می گوید : "بنابراین هر دوِ این کنسول ها در کنار هم به زندگی میپردازند" !​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
کی همچین حرفی رو زده ؟ شما بیشتر داری بیخودی نظر میدی .

پیشنهاد من به شما فقط برو سایت GAMESPOT بخش PSP بخش New Releases ببین بازی چجوری براش ساخته میشه این که بازی سونی فقط بازی TOP براش بسازه که فقط ملاک نیست یکم صفحه هاش رو بزن جلو ببین چه عنوان های میاد از پاتاپان 3 بگیر تا ..... .

الان شما داری باخودی نظر میدی؟منبع شما اینه من برم گیم اسپات بزنم New Realese ؟
این دیگه از اون حرفها بود عزیز دل من!!
شما مثلا بازی Half-minute Hero رو با بازی انچارتد یا کال اف دیوتی مقایسه میکنی؟درسته که میاد امتیاز 7 هم میگیره ولی این کجا و ان کجا!!
الان والا ما 4 ساله همه جا داریم میخونیم که بازی واسه پی اس پی ساخته نمیشه!حالا من نمیدونم شما چه جوری این حرف رو میزنید

الان شما داری باخودی نظر میدی؟منبع شما اینه من برم گیم اسپات بزنم New Realese ؟
این دیگه از اون حرفها بود عزیز دل من!!
شما مثلا بازی Half-minute Hero رو با بازی انچارتد یا کال اف دیوتی مقایسه میکنی؟درسته که میاد امتیاز 7 هم میگیره ولی این کجا و ان کجا!!
الان والا ما 4 ساله همه جا داریم میخونیم که بازی واسه پی اس پی ساخته نمیشه!حالا من نمیدونم شما چه جوری این حرف رو میزنید

عزیز شما حرف زدی داری الان میپیچونی موضوع رو واقعا که شما داری میگی براش بازی نمیاد بازی نمیاد یعنی چی ؟

صحبت شما از بنیان مشکل داره .

هر جا که شما خوندی بازی براش ساخته نمیشه مشکل از خود طرف هستش کجا بازی ساخته نمیشه اگه بازی براش ساخته نمیشه MONSTER HUNTER چی بوده که انقدر فروخت فقط تو ژاپن MGS چی بود GOW چی بوده ؟ این همه بازی چی هستن پاتاپون که داره میاد بازی نیست .

بازی ساخته نمیشه همه انتظار دارن روزی یه AC بیاد یه MGS بیاد نمیشه که شرکت ها همش این جور عنوان ها بسازن .

اون لینکی رو هم که گفتم برو برای این هستش نگاه کنی ببینی چه بازی های ساخته میشه .

این هم که میگی Half-minute Hero رو با آنچارتد وقایسه میکی مشکل از شما هستش که انتظار داری همه بازی ها مثل COD , UC باشن و بازی های دیگه رو اصلا حساب نمیکین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or