Yoshida : کنسول NGP نمیتواند جای PSP را بگیرد !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

ngpdiscussion610.jpg

بر طبق گفته آقای Shuhei Yoshida رئیس بخش جهانی Sony Computer Entertainment شما نباید انتظار داشته باشید وقتی NGP وارد قفسه ها میشوند کنسول دستی قبلی این شرکت یعنی PSP از رده خارج بشود . بلکه این دو کنسول باید در کنار هم "همزیستی" داشته باشند چون تقاضا برای PSP هنوز هم بالاست و در این حالت جایگزینی کامل یک سخت افزار جدید با سخت افزار قدیمی ممکن نیست !​

NGP نمیتواند به طور کامل جایگزین پلتفرمی شود که 7 سال به فروختن خود ادامه داده . از لحاظ قیمت هم ما نمیتوانیم NGP را با قیمتی همانند قیمت PSP بفروشیم !​

Yoshida در جدیدترین شماره مجله Edge توضیح میدهد که :​

کنسول PSP اکنون به پلتفرمی بسیار مقرون به صرفه و محبوب تبدیل شده است بویژه برای قشر جوان .​

من فکر می کنم NGP برای رسیدن به بلوغ و پذیرفته شدن توسط کاربران نیاز به زمان دارد . او ادامه داده و می گوید : "بنابراین هر دوِ این کنسول ها در کنار هم به زندگی میپردازند" !​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
اگر نظرش اينه پس بيخود كردن فعلا كنسول جديد رو دادن بيرون !!
غير از اينه؟

يعني چي اين حرف؟
اين دو نسل بايد كنار هم باشن اونوقت چطوري قراره كناره مباشن؟
يعني از لحاظ قدرت بازيا بايد هم رده ي پي اس پي باشه؟

عجب حرف مفتي زده :))

اگر نظرش اينه پس بيخود كردن فعلا كنسول جديد رو دادن بيرون !!
غير از اينه؟

يعني چي اين حرف؟
اين دو نسل بايد كنار هم باشن اونوقت چطوري قراره كناره مباشن؟
يعني از لحاظ قدرت بازيا بايد هم رده ي پي اس پي باشه؟

واقعا من کففففففففففففففففففففففففف کردم با این برداشت .:d

دادا عزیز منظورش این هستش که از پشتیبانی PSP دست نمیکشن که بگن کنسول جدید امده قدیمی رو بیخیال .

کی همچین حرفی رو زده که از نظر قدرت مگه زمانی که PS3 امد سونی PS2 رو ول کرد نکرد که الان هم داره همین رو میگه یعنی بازی های PS3 به خاطر این که سونی PS2 رو ول نکرد مثل PS2 هستش :| .

این که با دادن دستگاه جدید دستگاه قدیمی رو بازم ساپورت میکنن برای احترام به خریدار هستش شاید کسی پیدا بشه PSP1 تازه خریده باشه یا بخواد بخره و نخواد NGP بخره اون چه گناهی کرده که باید کلا شرکت بیخیالش بشه و دیگه از PSP پشتیبانی نکنه .

لطفا یکم دقیق تر بخوندید بد نمیشه.

واقعا من کففففففففففففففففففففففففف کردم با این برداشت .:d

دادا عزیز منظورش این هستش که از پشتیبانی PSP دست نمیکشن که بگن کنسول جدید امده قدیمی رو بیخیال .

کی همچین حرفی رو زده که از نظر قدرت مگه زمانی که PS3 امد سونی PS2 رو ول کرد نکرد که الان هم داره همین رو میگه یعنی بازی های PS3 به خاطر این که سونی PS2 رو ول نکرد مثل PS2 هستش :| .

این که با دادن دستگاه جدید دستگاه قدیمی رو بازم ساپورت میکنن برای احترام به خریدار هستش شاید کسی پیدا بشه PSP1 تازه خریده باشه یا بخواد بخره و نخواد NGP بخره اون چه گناهی کرده که باید کلا شرکت بیخیالش بشه و دیگه از PSP پشتیبانی نکنه .

لطفا یکم دقیق تر بخوندید بد نمیشه.
خوب یکی از دلایل فروش کم پی اس3 همین بود که از پی اس2 دست نکشید!!!!

کم کم که بوش میاد یه psp go جدید می خواد عرضه شه :d
یکم بیشتر به بازی های مینی جالب فکر کنند و یه موتور بازی بدن بیرون کهopen source باشه و همه بتونند باهاش گیم درست کنند قطعا فروش کنسولش بالا میره . ولی باید صبر کنیم که قیمت تا چه اندازه بالا می مونه.
ولی با این مسخره بازیها که رو کنسول دیدم مخصوصا قسمت پشنی کنسول که دیگه کدوم (فوش) رو این روش فکر کرده و ساخته آخه چطوری میشه اون قسمت جوری لمس کرد که کنسول نیفته :dآخه چجوری :(
بخصوص که کنسول دست بعضی داغون میشه

خوب یکی از دلایل فروش کم پی اس3 همین بود که از پی اس2 دست نکشید!!!!

نه اتفاقا سیاست های اشتباه در زمینه بازار یابی و فروش و قیمت و دیر تر عرضه کردن کنسولش بود .

نه این که به دلیل پشتیبانی از PS2 قیمت PS2 در اون زمان بود 200 دلار اما قیمت PS3 600 دلار بود خودت فکر کن ببین مردم کدام رو انتخاب میکنن .

PS2 که کلی بازی داره و امکانات یا PS3 که تازه عرضه شده با این قیمت ..... .

d
یکم بیشتر به بازی های مینی جالب فکر کنند و یه موتور بازی بدن بیرون کهopen source باشه و همه بتونند باهاش گیم درست کنند

دقیقا به همون چیزی که من دیشب داشتم فکر میکردم چی میشد شرکت ها یه متور بازی Open Source طراحی کنن که ساخت بازی با توجه به امکانات NGP باهاش راحت باشه مردم بتونن به راحتی بازی های خلاقانه خودشون رو براش بسازن ببینین چی میشه بعد هم برای عرضه در PSN ش هم برای فروش بازی ها رو لایسنس میکردن که کسی که بازی رو میسازه حق فروشش رو در PSN NGP داشته باشه دیگه خدا بود .

آخرین ویرایش:
هرچقدر ارزون تر بدن جیبشون پُر پول تر میشه !
در مجموع سونی باید خیلی نادون باشه اگه بعد از تجربه PS3 با اون قیمت عرضه , بیاد NGP رو هم با قیمت خیلی بالا عرضه کنه.

یعنی میگی سونی بلاخره این سیاست های ضرر ناچیز سخت افزاری و سود هنگفت نرم افزاری رو یاد گرفته؟!! :d

اره من يهويي يه خورده اوج گرفتم :d
معذرت ميخوام !!!

ولي پشتيباني يعني چي؟
يعني ادامه ي ساخت بازي؟ :-/
اگه اينجوري باشه مستقيم لطمه ميخوره به كنسول جديدش كه !!!

يا مثلا همچنان ارائه ي اپديت براي كنسول قبل؟

پس لابد فکر می کنن که PSP هنوز می تونه بفروشه.:)):))=))=))
منظورت چیه!؟
میدونی psp تو جاپون چندوقته صدر جدول رو ول نکرده؟درسته تو آمریکا و اروپا زیاد خوب نمیفروشه ولی تو جاپون که عالیه....
بهر حال وقتی ngp بیاد خود psp کم کم از دور خارج میشه مثل ps2....

واسه پی اس پی همین حالا هم بازی ساخته نمیشه چه برسه به اینکه 1 کنسول دستی دیگه هم بیاد کنارش!!
اینا همش حرفه!!فقط باید روش بخونی نباید باور کنی

به نظر من يكي از نكاتي كه در psp باعث دلسردي ميشد
عرضه بازي هاي روز و پرطرفدار به صورت پورت شده با كيفيت خيلي بد و دمدستي
-نه به صورت اختصاصي- روي psp بود
مطمئنن ادامه حمايت از psp بعد از عرضه NGP به همين جور بازي هاي مولتي پلتفرم خلاصه ميشه
كه مثلا شركتي مثل EA مي خواد با اسم بازي يه فروشي هم رو psp داشته باشه

خیلی از مردم تازه به فکر خرید پی اس پی افتادن!و بعضی ها هم هستند تازه خریدن!بعد سونی میاد به این راحتی این همه مشتری رو ول کنه؟!بچسبه به PSP2؟
PSP هم مثل PS2 به زندگی خودش ادامه می ده مثلا هر 1 سال یه بار براش یه بازی خِفَن می ده بیرون مثلا God of war ی چیزی:)

هرجوری فکر کردم چطور جواب این پستت رو بدم که بهت برنخوره چیزی به ذهنم نرسید. ولی این همه fail یه جا تو یک پست تاحالا ندیده بودم.

---------

کسانی که هم فکر می کنن منظورش از این حرف ها قیمت بالاست، دوباره فکر کنید... قیمت PSP الان 150 دلاره منظورش اینه که ما نمی تونیم به این قیمت بفروشیم که دقیقاً جایگاه فعلی PSP رو داشته باشه.
نه شما راحت باش کیوان جان، هرچی بگی به دیده منت می پذیرم ;).
طرفداران سونی (;)) بهشون بر نخوره، من که از روز اول گفتم NGP هر قیمتی هم باشه میخرم، ولی دیگه این حرفاشون هم مثل همون ماجرای 9 سال دیگه کنسول ما تازه معلوم میشه و نمیدونم فلان باس بازی قدش 60 متر و بازیمون 500 گیگ حجم داره و... هست.

دیگه گفتن نداره یعنی الان کسی هست که توقع داشته باشه NGP با قیمت 150 دلار عرضه بشه!؟

• Like
Reactions: taherism
واسه پی اس پی همین حالا هم بازی ساخته نمیشه چه برسه به اینکه 1 کنسول دستی دیگه هم بیاد کنارش!!
اینا همش حرفه!!فقط باید روش بخونی نباید باور کنی

کی همچین حرفی رو زده ؟ شما بیشتر داری بیخودی نظر میدی .

پیشنهاد من به شما فقط برو سایت GAMESPOT بخش PSP بخش New Releases ببین بازی چجوری براش ساخته میشه این که بازی سونی فقط بازی TOP براش بسازه که فقط ملاک نیست یکم صفحه هاش رو بزن جلو ببین چه عنوان های میاد از پاتاپان 3 بگیر تا ..... .

اره من يهويي يه خورده اوج گرفتم :d
معذرت ميخوام !!!

ولي پشتيباني يعني چي؟
يعني ادامه ي ساخت بازي؟ :-/
اگه اينجوري باشه مستقيم لطمه ميخوره به كنسول جديدش كه !!!

يا مثلا همچنان ارائه ي اپديت براي كنسول قبل؟

نیازی به معذرت خواهی نیست دوست من برداشت اشتباهت بود از مطلب که برای همه پیش میاد .

منظور از پشتیبانی فقط این نیست که عنوان انحصاری براش بسازه خود سونی بلکه از ساخت بازی توسط شرکت ها بر روی PSP پشتیبانی میکنه خدمات پس از فروش میده اقلام PSP رو در صورت نیاز براورده میکنه مثل باتری و ..... .

و خیلی چیز های دیگه .

سونی وقتی PS3 امد چند عنوان برای PS2 انحصاری ساخت میشه انتظار این رو هم برای PSP داشت اما شرکت های دیگه راحت تر بازی براش میسازن یک وقتی هم دیدی بازی سازی رو روش برای همه ازاد کرد مثل PS1 و.... .

اون آپدیت بله یکی از اصلی ترین چیز ها هستش برای پشتیبانی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or