Yoshida : کنسول NGP نمیتواند جای PSP را بگیرد !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

ngpdiscussion610.jpg

بر طبق گفته آقای Shuhei Yoshida رئیس بخش جهانی Sony Computer Entertainment شما نباید انتظار داشته باشید وقتی NGP وارد قفسه ها میشوند کنسول دستی قبلی این شرکت یعنی PSP از رده خارج بشود . بلکه این دو کنسول باید در کنار هم "همزیستی" داشته باشند چون تقاضا برای PSP هنوز هم بالاست و در این حالت جایگزینی کامل یک سخت افزار جدید با سخت افزار قدیمی ممکن نیست !​

NGP نمیتواند به طور کامل جایگزین پلتفرمی شود که 7 سال به فروختن خود ادامه داده . از لحاظ قیمت هم ما نمیتوانیم NGP را با قیمتی همانند قیمت PSP بفروشیم !​

Yoshida در جدیدترین شماره مجله Edge توضیح میدهد که :​

کنسول PSP اکنون به پلتفرمی بسیار مقرون به صرفه و محبوب تبدیل شده است بویژه برای قشر جوان .​

من فکر می کنم NGP برای رسیدن به بلوغ و پذیرفته شدن توسط کاربران نیاز به زمان دارد . او ادامه داده و می گوید : "بنابراین هر دوِ این کنسول ها در کنار هم به زندگی میپردازند" !​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
از قبل هم مشخص بود NGP رو 200 دلار نمیدن کاش یک توضیحی راجب تاریخ اصلی در بازار جهانی میداد بعد از عرضه ژاپن امسال سال نو بقیه جا ها چی ؟

من که احتمالش رو میدم قیمت معمولی برای عرضه اولیه 300 دلار هستش و 3G ش هم باید حدود 350 تا 400 دلار باشه .

نمیتواند به طور کامل جایگزین پلتفرمی شود که 7 سال به فروختن خود ادامه داده . از لحاظ قیمت هم ما نمیتوانیم NGP را با قیمتی همانند قیمت PSP بفروشیم
بوی قیمت بالا برای فروش میاد

بنظرم سونی میخواد باز اشتباه قبلی رو تو قیمت گذاری تکرار کنه ... اینطور که یوشیدا حرف زده یعنی 250$ پچر که هیچی ، 299$ انتخابی بین خیلی ها هم زیاد امیدی بهش نیست !!

ترجمه حرف ایشون :
اگر NGP اومد گرافیکش در حد نصف 3DS هم نبود نگران نباشید این کنسول رو طوری طراحی کردیم که طی 10 سال آینده مینی اژدهایی که درونش لالا کرده، بلند بشه.
هنوز میخوایم PSP بفروشم چون نون تو اونه، NGP زدیم فقط به نینتندو بگیم ما هم هستیم.
NGP رو با یه قیمت فضایی میدیم بیرون حدود 400 تا 500 دلار، اگرم خیلی ناراضی هستین برید PSP بخرید.

• Like
Reactions: XagroX and game.fun
پس لابد فکر می کنن که PSP هنوز می تونه بفروشه.:)):))=))=))
psp2-announced-codenamed-ngp-20110127000617977-000.jpg
پس لابد شما فکر می کنید که PSP نمی تونه بفروشه:d
ترجمه حرف ایشون :
اگر NGP اومد گرافیکش در حد نصف 3DS هم نبود نگران نباشید این کنسول رو طوری طراحی کردیم که طی 10 سال آینده مینی اژدهایی که درونش لالا کرده، بلند بشه.
هنوز میخوایم PSP بفروشم چون نون تو اونه، NGP زدیم فقط به نینتندو بگیم ما هم هستیم.
NGP رو با یه قیمت فضایی میدیم بیرون حدود 400 تا 500 دلار، اگرم خیلی ناراضی هستین برید PSP بخرید.
عجب ترجمه ای! احسنت!احسنت! شما باید خبر نگار سایت می شدی:d
===========================================================
ولی به نظر من همه ی کنسولهای سونی همیشه فروش می رن الان تو محله ی ما هنوز دارن مرحوم :xPS1:x رو می فروشن و البته خریدار هم داره!

ترجمه حرف ایشون :

هرجوری فکر کردم چطور جواب این پستت رو بدم که بهت برنخوره چیزی به ذهنم نرسید. ولی این همه fail یه جا تو یک پست تاحالا ندیده بودم.

---------

کسانی که هم فکر می کنن منظورش از این حرف ها قیمت بالاست، دوباره فکر کنید... قیمت PSP الان 150 دلاره منظورش اینه که ما نمی تونیم به این قیمت بفروشیم که دقیقاً جایگاه فعلی PSP رو داشته باشه.

• Like
Reactions: Robin Hood
هرجوری فکر کردم چطور جواب این پستت رو بدم که بهت برنخوره چیزی به ذهنم نرسید. ولی این همه fail یه جا تو یک پست تاحالا ندیده بودم.

---------

کسانی که هم فکر می کنن منظورش از این حرف ها قیمت بالاست، دوباره فکر کنید... قیمت PSP الان 150 دلاره منظورش اینه که ما نمی تونیم به این قیمت بفروشیم که دقیقاً جایگاه فعلی PSP رو داشته باشه.
حرفتون درسته ولی برداشت من اینه که ایشون نمی خوان با ورود NGP به بازار قیمت PSP رو کاهش بدن.(با قیمت NGP کاری ندارم)

قیمت PSP الان 150 دلاره

فکر میکردم 200$ ـه الان ؟! در هر حال شخصا با اینهمه ویژگی های NGP انتظار قیمت حتی خوبی رو هم ندارم ! | اما با توجه به اینکه میگی الان پُرتِیبِل 150& ـه اگه 250$ بده طوفان بپا میکنه تو فروش .

باید صبر کرد دید سونی چه قیمتی لحاظ میکنه واسه جدیدترین کنسولش ...

ترجمه حرف ایشون :

بابا ترجمه حال کردم بخدا ;)

اینا به فکر جیب خودشون هستند...! مطمئنا این حرفا رو زده تا قیمت هر دوتاشون پائین نیاد /:)
هرچقدر ارزون تر بدن جیبشون پُر پول تر میشه !
البته من که چیز بدی توی حرفش ندیدم ! اگه قیمت PSP حدود 150 دلار باشه (که اصلآ بعید نیست تا یک سال دیگه کمتر هم بشه) , NGP با قیمت 250 تا 300 دلار هم بیاد با PSP هم قیمت نیست ! یعنی کلآ چیزی نگفته که ازش گرونی NGP رو متوجه بشیم :دی
در مجموع سونی باید خیلی نادون باشه اگه بعد از تجربه PS3 با اون قیمت عرضه , بیاد NGP رو هم با قیمت خیلی بالا عرضه کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or