Yoshida:پول نمیتواند جلوی تاخیر Uncharted 4 را بگیرد

The Rossoneri

کاربر سایت

7085053f51fa71a4598a6d9c99a64bd0032b5849.jpg__940x420_q85_crop-smart_upscale.jpg

مجله Edge در این ماه با رییس Sony آقای Yoshida مصاحبه ای انجام داد و از او سوال شد:"آیا نمیتوانستید منابع بیشتری برای سازنده بازی آماده کنید تا این بازی زودتر و در سال 2015 لانچ شود؟"
که آقای Yoshida در جواب گفت:"ما هم دوست داشتیم که به همین سادگی باشد.اما اگر ما پول زیادی هم خرج کنیم،بازی در سر وقت و در سال 2015 منتشر نخواهد نشد،در هر حال هنگامی که یک تیم با تجربه مثل Naughty Dog از ما زمان بیشتری میخواهد،ما از آن ها حمایت میکنیم و حرفشان را قبول میکنیم."

خب مطمئنا وقتی هیچ تیمی به کمک آن ها نمی آید،آن ها نیاز به زمان برای ساخت این بازی خواهند داشت،شاید یکی از دلایل تاخیر بازی،جدایی کارگردان سابق بازی خانم Amy Hennig است که باعث شده زحمات 8 ماهه تیم سازنده به هدر برود.

آقای Yoshida گفته است که Collection بازی در ماه October منتشر میشود،همچنین وی اضافه کرد:"ما میدانیم که خیلی از کسانی که PS4 خریده اند،PS3 نداشته اند و Uncharted 4 اولین تجربه آن ها خواهد بود.پس من به آ« ها توصیه میکنم که Collection این بازی را تجربه کنند تا متوجه شوند تمام نسخه های بازی شخصیت ها و داستان های فوق العاده ی دارند،تجربه Collection این بازی باعث میشود تا آن ها آماده Uncharted 4 شوند."

مـنـبـع

آخرین ویرایش:
تو خبر اشاره شده بعد از رفتن اون خانم زحمت 8 ماه به هدر رفته! منظور چی هست یعنی همه اطلاعاتی که این هشت ماه برای بازی ساختن را برای خودش برداشته رفته یا علت دیگری داره!

تو خبر اشاره شده بعد از رفتن اون خانم زحمت 8 ماه به هدر رفته! منظور چی هست یعنی همه اطلاعاتی که این هشت ماه برای بازی ساختن را برای خودش برداشته رفته یا علت دیگری داره!

منظور اینکه بعد از اینکه امی و... بازی ساخته شده در طول 8 ماه به اشتراک گزاشتن و بازی کیفیت مورد انتظار نداشته و به موجب اون از تیم ND جدا شدن و نیل و بروس جاشون گرفتن کلا تمام پروژه ساخته شده در طول 8 ماه از داستان بگیر تا ... به کل رفته تو سطل آشغال و بازی دوباره از صفر شروع به ساخت شده توسط تیم TLOU و تم قبلی که روی UC4 کار میکردن دلیل تاخیر بازی هم همین بوده .;)

نه تنها پول بلکه اگه 200 نفر جدید هم استخدام میکردن بازی به اون تاریخ ریلیز نمیرسیده .;)

چرا غلط هاي نگارشي و املايي اين چندوقته توي اخبار زياد شده

دوست عزيز تيتر رو بايد بزنيد
پول نمي توانست جلوي تعويق U4 را بگيرد

وقتي نوشته بوديد نمي توانيد من گفتم نكنه بازي باز هم تعويق خورده

• Like
Reactions: The Rossoneri
آنچارتد کالکشن لازمه همون طور که گیرز آف وار کالکشن اومد
من خودم به شخصه شماره 3 آنچارتد و بازی نکردم
قبول دارم شاید خیلیاتون بگید اله و بله ولی قبول کنید آنچارتد هر بازی نیست مثلآ اگه یه روز گفتن resistance/ infamous کالکشن شده بیاید بتوپید ولی آنچارتد جز عناوین AAA نادره که بازی نکردنش حرامه
اینقدر هم خواهان داره که هر ساله نمایشش و میزارن آخر کنفرانس

آنچارتد کالکشن لازمه همون طور که گیرز آف وار کالکشن اومد
من خودم به شخصه شماره 3 آنچارتد و بازی نکردم
قبول دارم شاید خیلیاتون بگید اله و بله ولی قبول کنید آنچارتد هر بازی نیست مثلآ اگه یه روز گفتن resistance/ infamous کالکشن شده بیاید بتوپید ولی آنچارتد جز عناوین AAA نادره که بازی نکردنش حرامه
اینقدر هم خواهان داره که هر ساله نمایشش و میزارن آخر کنفرانس

گیرز اف وار کالکشن کی امدش ما خبر نداریم ؟ اگر منظورت Gears of War Ultimate Edition هست که باید گفت این ریمیک نسخه اول هستش فقط و نسخه های دوم و سوم از طریق پشتیبانی از نسل قبل درون xbox one قابل دسترس هستند !

گیرز اف وار کالکشن کی امدش ما خبر نداریم ؟ اگر منظورت Gears of War Ultimate Edition هست که باید گفت این ریمیک نسخه اول هستش فقط و نسخه های دوم و سوم از طریق پشتیبانی از نسل قبل درون xbox one قابل دسترس هستند !
اه!!!!! من نمیدونستم
بالاخره هستن رو X1 ولی مشکل سونی اینه که قابلیت BC نداره رو PS4 بنا به دلایلی

این کالکشن u بسیار هم به جاست.
منم شماره ی ۱و۳ رو بازی نکردم وفقط منتظرم بیاد.بازی هم کرده بودم ده بار دیگه هم میرفتم اونم با ۶۰ فریم.

از مایکروسافت بعید بود گیرز رو کالکشن نده حیف شد

آره چیه این ریمستر کردن و کالکشن دادن ؟ تازه اونم سه تا بازی توی یه کالکشن 60 دلار ؟
بعدشم تمرکزشون رو گذاشتن روی این کالکشن ها و ریمستر ها نتیجش میشه U4 که دیدم چقد داغون بود ...

اقا عجب چیزی گفتی
U4 داغون بود؟؟؟حرفت واقعا بی منطقیه!!
اصلا U1,2,3 رو بازی کردی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or