Yoshida : روند ساخت بازی The Last Guardian کند است ! علت تاخیر Fumito Ueda !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

952634_20100915_640screen002.jpg

انتظار و باز هم انتظار تنها معنی حرفهای Shuhei Yoshida در مورد پروژه ی The Last Guardian است ...
Shuhei Yoshida رییس استودیوهای سونی در سراسر جهان معتقد است که مراحل ساخت و پیشرفت بازی به خوبی پیش میرود ، اما این پیشرفت کند است .
Yoshida به وبسایت 1UP در DICE گفت که Fumito Ueda با وجود اینکه دیگر به صورت تمام وقت برای شرکت کار نمیکند ، ولی طبق قراردادی که دارد و همانطور
که قبلا گفته شده بود ، او هر روز به Team ICO می آید تا بروی این بازی کار کند ...

او هر روز می آید ( منظور حضور در Team Ico ) ، و احتمالا او یکی از کارمندانیست که بیشترین ساعات را روی آن کار میکند .
این پروژه در حال پیشرفت است اما روند پیشرفتش کند است ! بنابراین شرایط سخت است اما هیچ یک از اهداف و تمرکز ما بروی بازی تغییر نکرده است و این هنوز
هم برای ما یک پروژه ی مهم و یک چشم انداز که ما میخواهیم آن را تحقق ببخشیم ....بینش و نگاه Fumito Ueda باعث به وجود آمدن یک چالش بسیار دشوار
و سخت برای سازندگان بازی میشود بنابراین حذف و بازسازی بارها در این پروسه تکرار شده است ، به همین دلیل است که زمان ساخت بازی طولانی شده است ...

62_10129_Yoshida.jpg
62_10909_ueda.jpg

قسمتی از کامنتهای Yoshida پیرامون آنچه که که در نمایشگاه gamescom در اوت سال گذشته در شهر کلن به VG 247 گفته بود...... که حالا ایشان به وضعیت و
رابطه ی او با شرکت اظهار میکنه : او (Ueda)یک کارمند بود ، و در حال حاضر بر اساس قراردادش کار میکند .... ولی این رو هم میگه که Ueda کار و حضور خود را
در Team Ico هرگز تغییر نداده و بنابراین :

so it was just more a contractual rearrangement

ایشون نظرشون اینه همین موضوع باعث شده بود خیلی ها فکر کنند او شرکت را ترک کرده ....

منبع

موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
من به عنوان فن Team ICO هیچوقت به کارشون شک نداشتم و این دفعه هم مطمئنم TLG هم حسابی برام خاطره ساز میشه و یکی بهترین تجربه های گیمینگم رو رقم میزنه

من به عنوان فن Team ICO هیچوقت به کارشون شک نداشتم و این دفعه هم مطمئنم TLG هم حسابی برام خاطره ساز میشه و یکی بهترین تجربه های گیمینگم رو رقم میزنه
دلاور ما هم شک نداریم که بازی خوبی میده بیرون ولی ، اگر بده بیرون
که نمیده

به نظر من به هیچ وجه احتمال کنسل شدن بازی وجود نداره چون خیلی روش کار کردن و تو ساخت پیش رفتن. اگه قرار بود کنسل بشه تو مراحل قبل میشد نه الان که دیگه تقریبا چیزی نمونده.
دیگه ته تهش تو بدترین شرایط بره واسه نسل بعد.

به نظر من به هیچ وجه احتمال کنسل شدن بازی وجود نداره چون خیلی روش کار کردن و تو ساخت پیش رفتن. اگه قرار بود کنسل بشه تو مراحل قبل میشد نه الان که دیگه تقریبا چیزی نمونده.
دیگه ته تهش تو بدترین شرایط بره واسه نسل بعد.
اگه بره واسه نسل بعد دوباره باید بازسازی بشه ، چون گرافیکش خیلی عقب مونده میشه ...
فقط من موندم این Team Ico آخرین بازیشون October 18, 2005 منتشر شد و با توجه به اینکه الان فوریه 2012 هستیم ، این همه مدت اینا چیکار میکردن ؟
توی این 6 ، 7 سال فقط یک کالکشن دادن بیرون و فکر کنم این تنها پروژه ای باشه که بعد از این همه سال هنوز منتشر نشده ...
-------------------
خیلی خیلی عجیبه ، من فقط نمیدونم سونی چه سیاستی با اینا پیش گرفته که صداش در نمیاد ....
مثلا فاصله ی زمانی بازی Ico با Shadow of the Colossus فقط 4 سال بود ....
------------------------------

هر چقدر آب مقدس بریزیم روی اسم The Last Guardian و استدیو و افرادی که روش کار می کنن باز هم نمیتونیم منکر این حقیقت تلخ بشیم که طولانی شدن بیش از حد بازه زمانی ساخت بازی باعث میشه روز به روز بازی خراب تر بشه و به جایی برسه که بشه Too Human و امثالهم که فقط امیدوارم تا آخر امسال عرضه بشه وگرنه چیزی به جز شکست برای سونی در پی نخواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or