Yoshi اینبار برای Wii U به نام Yarn Yoshi !

sadegh93

کاربر سایت
شاید شما Yoshi رو بشناسید , همان اژدهای کوچک بامزه ی سبز رنگی که مثلا در بازی new super mario bros بود .

800px-YYWiiU3.png

نینتندو چندی پیش بازی جدیدی به نام Yarn Yoshi را برای Wii U معرفی کرد. این بازی یک بازی 2.5 بعدی پلتفرمر Side-scrolling هست .

این بازی توسط توسعه دهنده ی ژاپنی Good-Feel برای Wii U در دست ساخت قرار دارد و فعلا دقیقا معلوم نیست که کی عرضه بشه .

سبک بصری بازی تقریبا مشابه Kirby's Epic Yarn هست که یکی از بهترین بازی ها Wii بود که این بازی هم توسط همین توسعه دهنده ساخته شد. البته Kirby's Epic Yarn یک بازی 2D بود .

800px-YarnYoshi3.png

در آغاز هر مرحله yoshi فقط از چند نخ ساده تشکیل شده است و دو بعدی هست (همانطور که در تصویر بالا هست) اما با کمک زبون yoshi و خوردن موجوداتی که تقریبا به شکل زیر هست yoshi به شکل سه بعدیش تبدیل میشه !

215px-Shyguy_MP9.png

Yoshi بعد از تبدیل به حالت سه بعدی :

800px-YYWiiU2.png

فعلا اطلاعات خیلی زیادی از بازی در دسترس نیست .

منبع :

Yarn Yoshi - Super Mario Wiki, the Mario encyclopedia

آخرین ویرایش:
تابستون مشخص میشه وییو میگیرم یا نه:دی این بازی عالیه:دی

من که اگه شرایط مالیش بود احتمال زیاد نسبتا زود wii u میگرفتم اما اول برام 3ds مهمتره که فعلا پول اونم ندارم !

از نظر من قدرت گرافیکی یک کنسول خیلی خیلی مهم نیست (نمیخوام بگم بی اهمیته) ولی چیزی که مهمتره به نظرم مثلا بازیهای اون کنسول هست

برای اینکه حرفم چندان نا مربوط نباشه , بنده هم نظر شما رو تقریبا قبول دارم اما با آمدن اطلاعات بیشتر از بازی و نمرات بهتر میشه نظر داد به نظرم

ممنون

این بازیا رو کی معرفی کردن که ما نفهمیدیم. من تا الان یه عکس هم ازش ندیده بودم ولی الان به قدری ازش خوشم اومده که به خاطرش حاضرم وی یو بگیرم. حیف که پولم نمیرسه فعلا.

این بازیا رو کی معرفی کردن که ما نفهمیدیم. من تا الان یه عکس هم ازش ندیده بودم ولی الان به قدری ازش خوشم اومده که به خاطرش حاضرم وی یو بگیرم. حیف که پولم نمیرسه فعلا.

این بازی خیلی قدیم پیش معرفی شد که الان دوست خوبمون تاپیکشو زده

این بازی خیلی قدیم پیش معرفی شد که الان دوست خوبمون تاپیکشو زده

من فکر کردم خبرش رو احتمال بالا نزاشتند در سایت و بعدش گفتم شاید بد نباشه من بگم

به هر حال مثلا تو ایران به نظرم نینتندو رو درست نمیشناسند بازیاش رو همه

فکر کنم توی یکی از نیتندو دایرکت ها معرفی شد ؟

درست میگم

نسخه 3ds هم Yoshi's New Island هست

ببخشید من جدا نمیدونم چه چیز مهمی از Kirby سه بعدی شبیه LBP هست ؟

هر دو بازی پلتفرمر ؟

خواهشا حداقل با مدرک و دلیل حرف بزنید

ببخشید فکر کنم که playstation all stars هم خیلی شبیه smash bros هست ؟ یا تقلید از اون هست ؟

درست میگم ؟
توهم توطئه دارید؟
کسی مگه چیزی گفته....در اینکه عکس اول خیلی شبیه LBP هست شکی نیست..دقیقا منم همینو گفتم چون با دیدنش همین بازی اومد تو ذهنم.

70806091388578338499.jpg

نه بحث سره گیم پلی هست و نه چیزه دیگه...اینکه شخصیت جنسش کامواست و محیط 3D (اگه LBP بازی کرده باشید میدونید محیطش یه حالت 2.5 D داره که توضیحش خیلی سخته ) بازی از لحاظ بصری کاملا شبیه LBP هست.فعلا من نه گیم پلی دیدم نه چیز دیگه ای که بخوام راجبش صحبت کنم.

پ.ن:من اصلا نمیفهمم چه داستانی هست که نینتندو فن ها اینطوری سره همه چیز جبهه میگیرن!اینکه بازی از زمان N64 هم بوده دلیل نمیشه الان این محیط شبیه LBP نباشه!Tomb Raider هم ماله 16 سال پیشه اما نسخه آخر بازی شبیه U2 هست ...
سپاس

فیلمی که من در صفحه اول گذاشتم تقریبا تا حدی گویای گیم پلی بازی هست تا حدی که اساسا با lbp فرق داره (میتونید ببینید)

وقتی روند کلی گیم پلی یک بازی با بازی دیگه فرق داره پس در اصل اون دو بازی با هم فرق دارند به نظر من

منم گفتم که شاید از لحاظ سبک بصری شبیه هم باشند , نگفتم ؟

آخرین ویرایش:
ببخشید که تاپیک رو بعد از مدت ها بالا میارم

حدود سال 1998 اگر اشتباه نکنم بازی Yoshi's Stroy از لحاظ تم گرافیکی تقریبا تا حدی یه جورایی مشابه همین بازی بوده (دو بعدی البته) :

large.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or