Yasha کرکتر قابل بازی جدید در Asura’s Wrath .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
asuras-wrath-tgs.jpg

"یاشا" در فاصله یک هفته مانده به نمایشگاه TGS امسال بعنوان یکی از کرکترهای قابل بازی Asura’s Wrath ، عنوانی که توسط کپکام درحال ساخت است ، معرفی شد .Yasha در واقع رقیب اصلی و برادر ناتنی "آسورا" محسوب میشود که پس از مرگ خواهرش (همسرآسورا) در حادثه قتل عامی که امپراطور Strada به راه انداخته بود ، در مقابل آسورا برخاسته است .
Yasha همچنان Asura را مقصر این مرگ میداند و بر سر دوراهی "گرفتن انتقام از آسورا ، یا جنگیدن درکنار او برای نابودی و ریشه کــَنی ارتش شیطانی Shinkoku" قرار گرفته است . اطلاعات بیشتر ازین کرکتر را هفته آینده در TGS بصورت تکمیلی خواهیم داشت . کپکام به همراه معرفی این شخصیتِ قابل بازی ، چند تصویر از بازی که وی را نشان میدهد رو کرده است که در زیر میبینید ؛ خشم آسورا (Asura’s Wrath) در اوایل 2012 میلادی برای PS3 و XBOX 360 عرضه میشود .

========

• Like
Reactions: aliahmadi2
با توجه به داستان کلی که ما متوجه شدیم تا حالا ئ اینکه بر اساس اسطوره های چینی هست میشه پیش بینی کرد WA از داستان غنی برخورداره. . .
ه تیکه از مطمئن بودنش رو میشه نام ببری؟ :d
evil ? DMC ? و....
Resident Evil Series
Street Fighter Series
Devil May Cry Series
کپکام شاید بخاطر سری آخر RE و DMC مورد انتقاد طرفدارهاش قرار گرفته باشه ولی با این همه شهرت به بازیه کم کیفیت بیرون دادن نداره و به عنوان کمپانی به قول دوستمون تضمین شده بهش نگاه میشه . . .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nilooofar
یه تیکه از مطمئن بودنش رو میشه نام ببری؟ :d
evil ? DMC ? و....
همون ساخت Naruto Shippuden:Ultimate Ninja Stormبرا من کافیه.که شدیدا هم Action/Adventure سرگرم کننده و جذابی بود.
این چیزی که من دیدیم، به نظرم به این دویل مضخرفه جدید هم نمیرسه چه برسه به دویل 3 یا حتی 4!
در کل چیز جالبی نبود به نظرم!
خو همه که یه چیز رو نمیبینن!اون چیزی که من دیدم هم که بیت اِم آپِ خفن با صحنه های سینمایی زیاد و QTE بود.

با اینکه این چندوقته کلا اعتمادم به کاپکام رو از دست دادم ولی خشم آسورا به نظر بازی خوبی میاد ( البته اگه کاپکام با سیاست غرب گراییش به بازی گند نزنه )

اون Devil May Cry ـه نه Devil Mat Cry :دی

کاپکام ناشره، سازندش CyberConnect2 ه.

هی با خودم فکر میکردم چطور شده Capcom بعد از اون افتضاحاتی که به بار آورده و گرایشش به سمت غرب یه دفعه داره یه بازی شرقی و خوب میسازه که حالا دلیلش رو فهمیدم :d

فقط امیدوارم که تا موقع انتشار تمام مشکلاتش بر طرف شود
چون واقعا حیف آن همه عظمت است که با اشتباهات نسبتا کوچکی ناچیز شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or