Yakuza

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sayeh

کاربر سایت
سلام

من توی این بازی به یه مشکل برخوردم.

راستش دقیقا نمیدونم مرحله چندم. بعد از اینکه از زندان آزاد شدم و کمی مراحل رو رد کردم به یه پارتی رسیدم و یه درگیری وسط پارتی داشتم. حالا جلوی یه ساختمون هستم که داخلش مهمونهای زیادی هست. بدون اینکه نگهبانها متوجه بشن باید از بین مهمونهای توی حیاط عبور کنم و خودم رو به ساختمان برسونم. قبل از ورود به ساختمان اصلی با مردی که پشت میز ایستاده صحبت می کنم. تا اجازه ورود بگیرم. داخل ساختمان که میرم با چند نفر صحبت میکنم ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم.

کسی هست راهنماییم کنه؟

ممنون

دوست عزیز وقطی از ساختمون اومدی بیرون پاین پلها برو به سمت چپ یه نشون روی زمینه ور دار اونو به سینت بچسپون بعد بورو به سمت راست اونجا یه نفر وایساده که اول نمیزاشت رد بشی حالا باهش صحبت کن رد شو برو به سمت بالا تا به یه در برسی ادامه بازی.

آخرین ویرایش:
سلام من تازه دارم اين بازي رو ميكنم...
رسيدم يه جاش كه وارد يه رستوران ميشه همرو كشتن فقط يه دختره هستش. با دختره ميام بيرون ميره پيش يه گربه. ميگه بايد بهش غذا بدي. حالا نميدونم غذا بهش چي بدم يا از كجا بيارم

من خیلی وقت پیش این بازیو بازی کردم شاید اشتباه باشه ولی فکر کنم باید میرفتی از یکی از مغازه های پایین شهر Cat Food یا یه چیزی تو همین مایه ها میخریدی میدادی به گربه هه....

من این دفعه بعد این که به اون سگ غذا دادم و دختره رو بردم به رستوران یا ... بعد چند مرحله باید برم قسمت بالای شهر و انجا 1 پسر ایستاده و میگه من گشنه هستم اون مرحله رو چه جوری رد کنم

دوستان بابت خاک تکونی تاپیک شرمنده
من اونجایی که haruka اون دختر کوچیکه رو باید پیدا کنم گیر کردم کسی نمیدونه کجایه
اگه اساتید محبت کردن جواب دادن یه پ خ هم بدن
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or