Multi Platform Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties

سازنده
RGG Studios
ناشر
SEGA
hq720.jpg
سازنده: RGG Studios
ناشر: SEGA
سبک: اکشن, اوپن ورلد
پلتفرم: pc,ps4, switch2 و کنسول های نسل 9
تاریخ انتشار: 24 بهمن, 1403
پس از شایعات متعدد, بازسازی عنوان یاکوزای 3 و داستان جدیدی به نام Dark Ties حول محور آن معرفی شد.
براساس تریلر و گفته های سازنده, بازی شامل صحنه های جدید شده و برخی از صحنه های قدیمی نسبت به نسخه اصلی متفاوت خواهند بود.
کیریو استایلی جدید در مبارزه دارد که از 9 سلاح سرد, از جمله چوب, سپر و نانچیکو بهره میبرد.
شخصیت مینه استایل مبارزه مخصوص به خود را نسبت به کیریو دارد که تاریکی شخصیتش در این استایل آشکار خواهد شد.

بازگشت اژدها
Yakuza-3-Kiwami_2025_09-24-25_001.jpg
چندی پس از وقایع قسمت دوم, کیریو زندگی به عنوان یک یاکوزا را کنار گذاشته و در تلاش است که با دختر خوانده اش هاروکا و باقی بچه های یتیم خانه, زندگی ای عادی در جزیره اوکیناوا داشته باشد.
اما وقتی که دولت تخریب یتیم خانه به سراغ او می آید, و خبر میرسد که دایگو دوجیما توسط شخصی مرموز و مشابه پدر خوانده کیریو یعنی شینتارو کازاما که فوت کرده است, به دایگو دوجیما شلیک کرده
کیریو بار دیگر مجبور به بازگشت به کاموروچو, و پرده برداری از راز این ماجرا, و ارتباط بین زخمی شدن دایگو و برنامه های دولت برای نابود سازی یتیم خانه اش است. یتیم خانه ای که او, نیشکی و یومی در آن بزرگ شده اند.

قصه ای تاریک
Yakuza-3-Kiwami_2025_09-24-25_038.jpg
مانند یاکوزا کیوامی 2 که کمپینی جدید از شخصیت گورو ماجیما ارائه داده بود. کیوامی 3 نیز شامل کمپینی جدید از شخصیت محبوب یوشیتاکا مینه با نام Dark Ties است. که بیشتر از نسخه اصلی به شرح سرگذشت او و ارتباطش با کاندا, دایگو و دنیای خلاف یاکوزا میپردازد.

کیوامی 3 در تاریخ 24 بهمن 1403 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کرک که شک دارم مگر اسکیدرو که جدیدا یک بازی دنوو دار کرک کرده کاری بکنه از طرفی با گیم پس زیاد حال نمیکنم و سگا هم بعد ایشین وگیدن دیگه نسخه ای رو روی گیم پس نداده تازه همین ریمیک قیمتش در استیم از infinite weath و پایرت یاکوزا که نسخه هی جدید بودن بیشتره. بیشتر دوست دارم این سری یا روی هاردم به صورت کرکی یا روی استیم اورجینال داشته باشم که هر وقت خواستم برم سراغش من معمولا هر چند وقت یکبار دوست دارم این سری برم و کلا برای من ارزش تکرار بالا داره .فقط مشکل اصلیم انتخاب بین خرید این ریمیک و اویل ۹ هستش.
کرک که به هر حال میشه جای نگرانی نداره:D.
اتفاقا من اکثر سری رو با گیم پس رفتم, بنظرم اگه گرافیک و کهنگی گیم پلی براتون مسئله نیست نسخه های اصلی یاکوزا 1 و 2 رو با شبیه ساز امتحان کنید چون اتمسفر وحتی محتواش از سری کیوامی بهتره.
یسری هک (همون ماد برای رام کنسول) ساخته شده که مشکلات نسخه های اصلی رو حل هم میکنه. اگه خواستید میتونم لینکش بفرستم:-".

• Like
Reactions: Dante _Sparda
اتفاقا من اکثر سری رو با گیم پس رفتم, بنظرم اگه گرافیک و کهنگی گیم پلی براتون مسئله نیست نسخه های اصلی یاکوزا 1 و 2 رو با شبیه ساز امتحان کنید چون اتمسفر وحتی محتواش از سری کیوامی بهتره.
یسری هک (همون ماد برای رام کنسول) ساخته شده که مشکلات نسخه های اصلی رو حل هم میکنه. اگه خواستید میتونم لینکش بفرستم:-".
ممنون من مشکلی با قدیمی بودن گرافیک ندارم ولی گیم پلی اذیتم میکنه احتمالا برای این سری .یا کوزا ۳ از نظر داستانی و محیط خیلی دوست دارم ولی گیم پلی قدیمیش باعث شد تنها یاکوزایی باشه که فقط یکدور تمومش کردم.البته من با همون محتوا واتمسفر کیوامی ها بخصوص ۲ حال کردم

ریمستر ۳ واسه بلاک کردن های مداوم دشمن ماد نداره؟ :دی

ممنون من مشکلی با قدیمی بودن گرافیک ندارم ولی گیم پلی اذیتم میکنه احتمالا برای این سری .یا کوزا ۳ از نظر داستانی و محیط خیلی دوست دارم ولی گیم پلی قدیمیش باعث شد تنها یاکوزایی باشه که فقط یکدور تمومش کردم.البته من با همون محتوا واتمسفر کیوامی ها بخصوص ۲ حال کردم
کمبت یاکوزا 3 افتضاح, یادمه باس کازاما رو با پتکی که از بلک مارکت خریده بودم شکست دادم, کلا بدون ابزار نمیتونی باس فایتای این بازی رو شکست بدی :D.
ولی کمبت 1 و 2 اورجینال بنظرم از 3 خیلی بهتره. خوبه که حال کردید چون من که بچه بودم 1 بازی کردم وقتی کیوامی رو دیدم گقتم پس اتمسفر بازی چی شد؟
یادمه از باس فایت شیمانو میترسیدم آخر سنگ بلند کردم و با وحشت ردش کردم :)).
futoshi-shimano.gif

ریمستر ۳ واسه بلاک کردن های مداوم دشمن ماد نداره؟ :دی
تا جایی که دیدم یه چیزایی هست :D.
مثلا میتونی یسری حرکت نرف شده رو از نسخه ps3 بزاری توی ریمستر :-".

https://www.nexusmods.com/games/yakuza3remastered?modSort=popular

کمبت یاکوزا 3 افتضاح, یادمه باس کازاما رو با پتکی که از بلک مارکت خریده بودم شکست دادم, کلا بدون ابزار نمیتونی باس فایتای این بازی رو شکست بدی :D.
ولی کمبت 1 و 2 اورجینال بنظرم از 3 خیلی بهتره. خوبه که حال کردید چون من که بچه بودم 1 بازی کردم وقتی کیوامی رو دیدم گقتم پس اتمسفر بازی چی شد؟
یادمه از باس فایت شیمانو میترسیدم آخر سنگ بلند کردم و با وحشت ردش کردم :)).
View attachment 394626

تا جایی که دیدم یه چیزایی هست :D.
مثلا میتونی یسری حرکت نرف شده رو از نسخه ps3 بزاری توی ریمستر :-".

https://www.nexusmods.com/games/yakuza3remastered?modSort=popular
کیوامی ۱ که واقعا فاجعه ست. همین شیمانو اگر هیت اکشن درست رو براش آنلاک نکنی باید واستی نگاش کنی فقط اونم هی HP خودشو پر میکنه :))

کیوامی ۱ که واقعا فاجعه ست. همین شیمانو اگر هیت اکشن درست رو براش آنلاک نکنی باید واستی نگاش کنی فقط اونم هی HP خودشو پر میکنه :))
نسخه اصلی رو میگم, کیوامی رو 5 ثانیه بازی و بعد دیلیت کردم :D.
البته تعجبی هم نداره چون بازی عملا ری اکسین 0 با حذف اتمسفرش بود. میگن ماجیماش هم بشدت رو مخ بوده :D.

• Like
Reactions: Big Band
نسخه اصلی رو میگم, کیوامی رو 5 ثانیه بازی و بعد دیلیت کردم :D.
البته تعجبی هم نداره چون بازی عملا ری اکسین 0 با حذف اتمسفرش بود. میگن ماجیماش هم بشدت رو مخ بوده :D.
ماجیما که خوب‌ بود عملا همون Mr Shakedown یاکوزا 0 بود با چند تا کاتسین طنز ولی مشکل اصلی همون کامبت بود که به همین بخش های ماجیما هم گند زد. این بازی یه مکانیک داره که باس وسط فایت یهو شروع میکنه HP پر کردن و باید سوییچ کنی به استایل مورد نظر بازی و روش heat action بزنی، ولی مشکلش اینه که این heat action رو باید دستی برای هر استایل جدا آنلاک کنی. شیمانو هم چون اول بازی هست امکان داره آدم بدون آنلاک کردن heat action استایل مورد نظر بازی بره تو :دی ماجیما هم زیاد بد نیست ولی چون این مکانیک رو زیاد اسپم میکنه به مرور زمان میره رو مخ آدم.

• Like
کرک که شک دارم مگر اسکیدرو که جدیدا یک بازی دنوو دار کرک کرده کاری بکنه از طرفی با گیم پس زیاد حال نمیکنم و سگا هم بعد ایشین وگیدن دیگه نسخه ای رو روی گیم پس نداده تازه همین ریمیک قیمتش در استیم از infinite weath و پایرت یاکوزا که نسخه های جدید بودن بیشتره. بیشتر دوست دارم این سری یا روی هاردم به صورت کرکی یا روی استیم اورجینال داشته باشم که هر وقت خواستم برم سراغش من معمولا هر چند وقت یکبار دوست دارم این سری برم و کلا برای من ارزش تکرار بالا داره .فقط مشکل اصلیم انتخاب بین خرید این ریمیک و اویل ۹ هستش.
شخصاً میرم سراغ re9 با اینکه خیلی بازیای rgg رو دوست دارم ولی کپکام حداقل یک ذره قیمت هاش توی استیم معقول تره نسبت به قیمتای فضایی سگا مگه اینکه مثل Wilds قیمت بده :D
از بین Ip هایی که دارن واقعا دوست داشتم زودتر سراغ Y10 یا Judgment برن که خب فک نکنم تا اوایل 2027 حداقل چیزی ازشون بگن مخصوصاً Y10 از بس که 7 و iw خوب بودن =(( stranger than heaven هم از همشون بیشتر منتظرشم خیلی خوب به نظر میاد
تو یه تخفیف حداقل 50٪ بشخصه میرم سراغش

• Like
شخصاً میرم سراغ re9 با اینکه خیلی بازیای rgg رو دوست دارم ولی کپکام حداقل یک ذره قیمت هاش توی استیم معقول تره نسبت به قیمتای فضایی سگا مگه اینکه مثل Wilds قیمت بده :D
از بین Ip هایی که دارن واقعا دوست داشتم زودتر سراغ Y10 یا Judgment برن که خب فک نکنم تا اوایل 2027 حداقل چیزی ازشون بگن مخصوصاً Y10 از بس که 7 و iw خوب بودن =(( stranger than heaven هم از همشون بیشتر منتظرشم خیلی خوب به نظر میاد
تو یه تخفیف حداقل 50٪ بشخصه میرم سراغش
آره قیمتهاشون خیلی زیاده منم اول صبر میکنم ببینم قیمت اویل ۹ اگه بهتر باشه اویل میگیرم strange هم خیلی خوب به نظر میاد در مورد جاجمنت فکر نکنم دنباله ای برای سری بیاد یا اگه بیاد احتمالا یا شخصیت جدید داره یا کایتو نقش اصلی میشه شایعتی بود که سگا با بازیگر یاگامی به مشکل خورده به همین دلیل حتی یک حظور کوتاه در دی ال سی لاست جاجمنت نداشت و یا توی یاکوزا های جدید نبود در حالی که کایتو و هیگاشی هم در گیدن بودن و هم در پایرت یاکوزا میشد جزو خدمه کشتی استخدامشون کنیم

• Like
Reactions: iiAmAqua
امروز کل سری توی استیم تخفیف خوبی گرفته مخصوصا اینفینیتی یا همون یاکوزا ۸ هفتاد درصد تخفیفی خورده.نکته جالب اضافه شدن نسخه کارگردان یاکوزا صفر به صورت مجزا هست حالا کاری ندارم که کاتسینهای اضافه نسخه اصلی خراب میکنه ولی انتظار داشتم برای کسانیکه نسخه اصلی دارند یک پک آپگرید با قیمت در حد دی ال سی میزاشتن که ظاهرا سگا قصد داره نسخه کارگردان به صورت مجزا و احتمالا با قیمت ۷۰ دلار بزاره برای فروش فقط امیدوارم کسی خرید نکنه تا یکم در سیاست قیمت گزاریش تجدید نظر بکنه.شاید نسخه کارگردان باقیمت کامل برای نینتندو تا حدودی قابل قبول باشه چون برای اولین بار منتشر شده ولی برای پی سی و ps اصلا توجیهی نداره به خاطر چند کاتسین بدرد نخور و بخش کواپ نه چندان جالب دوباره بازی بفروشه مگر اینکه تغییرات در حد ریمیک تمیز میبود که نیست
خوشبختانه نظرات داخل استیم مثل نمونه زیر اکثر منفی هست و امیدوارم در عمل طرفداران سری از خرید نسخه کارگردان اجتناب بکنند
Latency 29 Sep @ 7:14pm

If you don't have Yakuza 0 yet...
Please buy it now during the Autumn sale for $10.99 and ignore the Director's Cut. The "upgrades" for Director's Cut are absolutely not worth $35-$40 more in December, and some of those changes both spoil an endgame plot point and retcon events that actively make the story worse and less impactful.

Speak with your wallet and let RGG/Sega know that we don't want overpriced re-releases that make games worse. They started getting a bit greedy with a paywall on New Game+ for Infinite Wealth and seem to be continuing the trend with Yakuza 0 DC...hopefully Yakuza 3 Kiwami will end up ok but we shall see.

ترجمه:
لطفاً همین حالا در طول حراج پاییزی آن را با قیمت ۱۰.۹۹ دلار بخرید و نسخه Director’s Cut را نادیده بگیرید. «ارتقاهای» Director’s Cut مطلقاً ارزش ۳۵ تا ۴۰ دلار بیشتر در ماه دسامبر را ندارند و برخی از این تغییرات هم یک نقطه پایانی داستان را لو می‌دهند و هم رویدادهای retcon را که به طور فعال داستان را بدتر و کم‌اثرتر می‌کنند.

به کیف پول خود توجه کنید و به RGG/Sega اطلاع دهید که ما انتشار مجدد بازی‌های گران‌قیمت را که بازی‌ها را بدتر می‌کنند، نمی‌خواهیم. آنها با ایجاد محدودیت پرداخت در New Game+ برای Infinite Wealth کمی طمع‌کار شده‌اند و به نظر می‌رسد که این روند را با Yakuza 0 DC ادامه می‌دهند... امیدواریم Yakuza 3 Kiwami در نهایت خوب از آب دربیاید، اما خواهیم دید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or